IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Нямат избор,щом искат да живеят добре и да бъдат независими и силни ще се
    научат да работят,а имат прекрасни условия за развитие на животновъдство,растение-
    въдство и овощарство.Работна ръка от средна Азия бол.
    На теория е така, но на практика е друго.

Виж и БГ като пример.

Как ще смениш манталитет за "великата" руска душа, която не иска да е селянин, понеже е обидно?

В същото време иска да плюска нон-стоп.

Прегледай клаузите, които им налагат китайските фирми - направо ги сцепват. Китайски бачкери, достъп до териториите им и т.н.

Инвестиции се предлагат само през държавно кредитиране в юани и закупуване на земя + кадри от Китай за обучение.

П.П. Путьо в момента не знае на кой свят е. Гадният Запад ще му се види като Рай

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Трудно ще стане като сценарий.

От 100 години ги промиват, че са работническа класа и вече са отвикнали да отглеждат земеделие и животни.

При всички положения ще имат най-малко 5 годишен лаг, докато успеят да паднат в цени като Запад и Мала Азия.

П.П. Виж обезлюдяването на Сибир и че китайците са като плевел - изместват населението точно по тия причини. Не искат да са селяни.

Поздрави!
      Нямат избор,щом искат да живеят добре и да бъдат независими и силни ще се
      научат да работят,а имат прекрасни условия за развитие на животновъдство,растение-
      въдство и овощарство.Работна ръка от средна Азия бол.

Коментар

Не се заяждам просто искам да ти кажа ,че сегашната криза може да се окаже златна
        възможност за руснаците да развият земеделието до степен даже да изнасят селско-
        стопански продукти ,а това за Европа ще е голям удар и загуба.
        Трудно ще стане като сценарий.

От 100 години ги промиват, че са работническа класа и вече са отвикнали да отглеждат земеделие и животни.

При всички положения ще имат най-малко 5 годишен лаг, докато успеят да паднат в цени като Запад и Мала Азия.

П.П. Виж обезлюдяването на Сибир и че китайците са като плевел - изместват населението точно по тия причини. Не искат да са селяни руснаците, а драпат към Москва или ЕС и УСА.

Поздрави!

За тия неща не съм експерт и питай плевенската интелигенция, но доколкото знам - една земя й трябват поне 2-3 години докато почне да ражда, а на една крава 3 години докато почне да дава мляко.
        ----------------------

Бях чел някакъв пример, който запомних докато съм изследвал нещата, че китайците се смееха в Сибир защо руснаците не искали да отглеждат свине, а ги викат тях.

И те го тълкуват с насмешка, че руснаците не искат да гледат свине, но искат да ядат свинско.

Прегледай си нещата - на друга фаза съм в момента. В и-нет има достатъчно инфо.
        Нямат го и ще трябва време.
        Last edited by marandi; 15.09.2014, 22:42.

Коментар

• Неизвестный снайпер отстреливает солдат оккупационных войск в Славянске

http://rusvesna.su/news/1410801315

Коментар

Защо не им прегледаш земеделието, ами се заяждаш с мен?

За разлика от путинофилите работя със статистики, защото това ми се плаща, а не с волни емоционални съчинения.

П.П. Насложи им обезлюдяването, демографската криза със застаряващо население и ще се ориентираш. Пропорциите внос/износ.

Успех!
            Не се заяждам просто искам да ти кажа ,че сегашната криза може да се окаже златна
            възможност за руснаците да развият земеделието до степен даже да изнасят селско-
            стопански продукти ,а това за Европа ще е голям удар и загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
              Ето ви две показателни статии, за случващото се в момента и какво Ви очаква.

Можете ли да четете?

Александър Голц: Бързо се движим към нова студена война

Ако не сме Запад, то какво сме?
              Ястребовски, какво да им чета на дневник по тема политика, едно към едно праспрес!
              Е, с претенции, че макар да защитават чужди интереси, да не са откровени и като цяло да си пикаят на способностите за реална и независима медия, поне са маша на силна ръка!
              Факт е, че стратегията на САЩ и Великобритания да създават непрестанна буферна зона от конфликти във всички страни граничещи с Русия има прозаична цел да запази еднополюсен модел, който е във вреда на Европа, Китай, Русия и още към 200 държави.
              Да не споменаваме вредата за страната, която е избрана за инструмент! Та така...

Коментар

Такава голяма държава разположена на два океана и десетина морета само 3 вида
                риба ми се струва малко,да не говорим ,че имат територия колкото цял континент
                и да останат гладни са пълни измишльотини или така ти се иска.
                Защо не им прегледаш земеделието, ами се заяждаш с мен?

За разлика от путинофилите работя със статистики, защото това ми се плаща, а не с волни емоционални съчинения.

П.П. Насложи им обезлюдяването, демографската криза със застаряващо население и ще се ориентираш. Пропорциите внос/износ.

Успех!

Коментар

На практика ще се усети като 2 вида хляб, 3 вида риба и 2 вида мляко и колбаси.

Колко ще го траят алчното джудже като им предложи корейската диета?

Я, да помисля?
                  Такава голяма държава разположена на два океана и десетина морета само 3 вида
                  риба ми се струва малко,да не говорим ,че имат територия колкото цял континент
                  и да останат гладни са пълни измишльотини или така ти се иска.

Коментар

• На практика ще се усети като 2 вида хляб, 3 вида риба и 2 вида мляко и колбаси.

Колко ще го траят алчното джудже като им предложи корейската диета?

Я, да помисля?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Маранди, стига с тия безплатни опции,
                      никаква милост за тия
                      Виж, че съм оставил Маркуфф да се чуди как има спад на нетна печалба, спрени доставки за Украйна ( намален производствен капацитет ) и в същото време повишени приходи. Който и инвеститор да прочете подобен отчет ще се изсмее яко.

Той го е правил същото в отчетите си, но сега се прави на умряла лисица

П.П. След 3 месеца колко ли ще са загубите Гъзпром, че УСА ги удари директно за разлика от ЕС?

Та, иде зима? Какво ще прайкат руснаците като алчното джудже започна да ги мори от глад по стар рушки обичай?

Айде ще им пусна бонус - ще намалят инвестиционните и капиталовите разходи рязко в следващите 3-6 месеца.

На практика повече за Фиска в рупли поради обезценката и скорошен фалит на цялата им индустрия.
                      Last edited by marandi; 15.09.2014, 21:29.

Коментар

• Маранди, стига с тия безплатни опции,
                        никаква милост за тия

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                          "Печалбата на "Газпром" се срина с 41%Приходите от доставките в ЕС са най-ниски за последните 5 години"

Я да видим, това дали няма да предизвика интерес и барем коментари.
                          Щото няма как от такива потребители да имате доходи, прекалено са леки.
                          Интересна трактовка на едни и същи данни в Капитал и Инвестора:

http://www.investor.bg/centralna-i-i...m-s-41,179817/

Печалбата на Газпром за първото тримесечие на фискалната година се смъква с 41%. Причината са реализирани загуби от валутни разлики и неизплатеният украински дълг по газовите доставки, пише Bloomberg.

Нетната печалба се стопява до 223 млрд. рубли (6 млрд. долара) спрямо реализирания преди година положителен финансов резултат в размер на 381 млрд. рубли. Приходите са нагоре с 6,5% до 1,56 трлн. рубли (41,8 млрд. долара).
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Е, чети си Мудиис, чийто анализ е коренно различен от гъската на Путьо.

Даже казвам, че и този анализ е доста оптимистичен.

П.П. Съпричастен, че руснаците ти свиха кинтите от КТБ и затова ти давам безплатни опции.

Moody's: Новите санкции ще засегнат кредитоспособността на Русия

http://www.investor.bg/centralna-i-i...rusiia,180067/

За мен този анализ не струва и 1 цент, ама 'орицата са взели луди кинти за него.

Като си видиш стинките от КТБ ми се обади. Руснаци и кинти - ти вярно си някой живеещ на село?

Да не забравиш да им правиш рекламка в темата Украйна в стил как Путьо ме обра, ама кеф - ще му дам и следващите 20 години за него
                            Last edited by marandi; 15.09.2014, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                              И по точно БаМмкуфф какъв държавен пост заема?И какво зависи от него?
                              На теб колко пъти да ти казвам, че си на фактура? Ърмм ...?

Прочети си на коя банка по големина в Раша е сложен БаМкуфф в управителния съвет, вместе с М.Велчев.

Виж си кои баМки удариха със санкции там - прочети си при кои се наложи държавна намеса чрез вътрешни заеми и обемите им.

После им виж капиталовата адекватност и ликвидност.

П.П. Ако държиш да ми губиш времето да ти го изпиша всичкото като анализ и да си губя цял ден - на фактура

Кинти имаш ли? ( нямаш - БаМмкуфф ти ги взе през КТБ-то като акционер )

Това ти е фактологията на събитията. Ако спреш да си толкова нагъл и агресивен, може и да махна опцията фактура - хихи

Коментар

• За съжаление същото "качество" на прогнозите имате и от БНБ и МФ на БГ.

То си е за смях, даже не е за гавра.
                                --------------------------------------------------------

Четете го наобратно и 80% ще вярно. Тоест:

- ОЛП на РНБамка ще се вдига;
                                - сефте виждам разлика между инфлация и ОЛП да е с отрицателни стойности - тая явно е измислила нова школа при финанси и икономика;
                                - заплаха към спекулантите, че щели да им дадат отпор ( с какво? ) с топящите се валутни резерви ли.

Изпаднала държава в рецесия, която скоро ще навлезе в депресия в следващите 5 години.

П.П. Много забавно четиво да кълват матрьошките, че Джуджо ги "оправя".

Мхм .... освен напред ги рендосва и назад през задниците, па те му се радват като типични фидераси и искат още.

Коментар

Working...
                                X