IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0..._to_kakvo_sme/

От Юлия Латинина, Новая газетa

Има и умни хора в раша, въпросът е в обема на критичната маса матрЯл. Комунягите и там и тук правят всичко възможно да изгонят такива хора и да останат само крепостниците.

Коментар

• Путьовата пропаганда замина...кака не искала каляска, искала да е шеф, но май в неподходящ момент, на неподходящо място...

Алина Кабаева возглавит «Национальную медиа группу»

«Национальная Медиа Группа» – крупнейший российский частный медиа-холдинг, под управлением которого находятся 5-й канал и Рен-ТВ. Кроме того, холдинг является совладельцем Первого канала и холдинга News Media, которому в свою очередь принадлежат газета «Известия», телеканал Life News, газеты «Жизнь» и «Твой день», радиостанция «Русская служба новостей» и другие медиа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
        В-тине, не трябва да питаш, не се излагай така, ти всичко си знаеш,
        Плевенската интелегенция повече знае от Валката.

Нищо, че още не ми е отговорил защо БГ плаща най-скъпата газ в Юръп, БЕХ е във фалит, НЕК тоже и скоро ще плащаме най-скъпия ток.

Факи, ако ти предложат 20к месец да трупаш загуби - ще отидеш ли да се жертваш за "БГ"-то?

Само ще викаш, че си спец, ама политиците са виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
          Соколовски,

И ти се обясняваш на тоя трол?

Тоя, ако бачка в Германия - аз съм трамвай
          еле утре в 13,15 да ме вземеш за работа от зиген, германия, и след това да ме върнеш около 22,30. Специално за теб, ще си купя билет от 5,30евро в едната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Ето да четете и после да кажете кой ги обучи мангалите на тези работи
            http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...i-hlor-6022445
            "Ислямска държава" нападна град в Ирак с гранати хлор
            Путин??? Май не беше той.
            Въпросът е кой ги обучи
            А така,пак Запада ти виновен, че не си при него. хаха
            Хората като ти говореха за клетки на алкайда еди къде си в Афганистан, Ирак, Сирия, къде бяхте Вие червени малоумници???
            Сега след 2011 година, ще ми говорите колко сте прави, че сте малоумни ли????
            Last edited by SoKoLoVv; 16.09.2014, 03:40.

Коментар

Нещо си сгрешил адреса, аз не си спомням да съм нападал някого скоро, още по малко държава
              Ако имаш в предвид русия че е нападнала украйна, сори- няма обявена война от никоя от страните, така че за какво нападение става дума?
              Няма, бре семпъл - няма.

Затова СС на ООН се събира спешно няколко пъти, сбирката на НАТО, реакциите на всички световни лидери и санкциите, които се налагат нон-стоп от 6 месеца.

Защото няма война. Путин си разхождал кучето и то без да иска влязло през границата на чужда държава и препикало Крим, па сега се било изпикало и на изток.

Може ли да си толкова объл? ( риторично )
              Last edited by marandi; 16.09.2014, 03:41.

Коментар

• Ето да четете и после да кажете кой ги обучи мангалите на тези работи
                http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...i-hlor-6022445
                "Ислямска държава" нападна град в Ирак с гранати хлор
                Путин??? Май не беше той.
                Въпросът е кой ги обучи

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                  Ти защо в 21 век завземаш и агресивно нападаш държавите решили да поемат по своя независим път, защото си супер малоумен или защото си много елементарен и пак малоумен.
                  Това са вашите лични извращения,които може и да не чуваме, нали така запазете си тези си романтични мисли за собствените деца и фамилии да им обясните какво и кога стана всичко това. Продажници...
                  В момента има над 20 конфликта в света.

Не мога да разбера защо БГ матрьошките не коментират тях, а са се вкопчили за Украйна и басните, че била руска територия.

То тази логика ние трябва тогава да нападаме Китай в Тян Шън до Афганистан, Мала Азия до Иран ( Персия ) на Запад до Унгария, на Юг до Атина и Константинопол.

На север до Полша.

П.П. Слушам ги БГ матрьошките защо не нападат тогава, а мълчат като гъзове? Нали това им е логиката в момента за "изконните" рушки земи Украйна - хъ-хъ-хъ ....

Коментар

• [QUOTE=SoKoLoVv;1059693916]
                    Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ти защо в 21 век завземаш и агресивно нападаш държавите решили да поемат по своя независим път, защото си супер малоумен или защото си много елементарен и пак малоумен.
                    Това са вашите лични извращения,които може и да не чуваме, нали така запазете си тези си романтични мисли за собствените деца и фамилии да им обясните какво и кога стана всичко това. Продажници...
                    Нещо си сгрешил адреса, аз не си спомням да съм нападал някого скоро, още по малко държава
                    Ако имаш в предвид русия че е нападнала украйна, сори- няма обявена война от никоя от страните, така че за какво нападение става дума?
                    Независим път- независим от кого- от най големия си търговски партнъор- русия, от най- независимите и умни представителки на сената на уса- псакитата
                    Абе факения/мъж ли си жена ли си не знам/някой гледа ли я в уса/нали си там/ тая патка. Тя е уникално тъпа, ако съм на мястото на путин ще помоля обама да я държи само да развеселява народонаселението

Коментар

• [QUOTE=v_tin;1059693913]
                      Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                      Ха, какво те интересува тебе въобще, тази тема при положение, че измират сънародници за да може да се утвърдят като суверенна държава със икономика независеща от Руските доставки.

Synarodnici na кого?? Суверенна държава независеща от Русия? Ами тя за съжаление е неин съсед, все едно да кажем че не зависим от турция или румъния, или македония. Няма как да стане. При всичките напъни, няма да стане, ако щеш има и роднински връзки, огромен пазар и т.н.

Коментар

• [QUOTE=SoKoLoVv;1059693908]Ха, какво те интересува тебе въобще, тази тема при положение, че измират сънародници за да може да се утвърдят като суверенна държава със икономика независеща от Руските доставки.

Synarodnici na кого?? Суверенна държава независеща от Русия? Ами тя за съжаление е неин съсед, все едно да кажем че не зависим от турция или румъния, или македония. Няма как да стане. При всичките напъни, няма да стане, ако щеш има и роднински връзки, огромен пазар и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Бе, гастербайтер от Германия се загрижил за консервната индустрия на БГ? Уау ....

Ти още ли го четеш тоя паун? ( щото аз се хиля само )
                          Да има простотия, ама чак пък такава... не знам какво да кажа... че те " опълченците на ПуТИН били на всеки километър.

А и ще им припомня за агент Гешев, които от Вас червени глави си позволява, каквото и да било ще бъде изобличен.
                          Още на времето Трайчо Костов го разбира.

Един от малкото агенти на България за България, човека е положил основите на ЦРУ.
                          Един от малкото герой на малка сегашна България.За негов агент е вербуван и самият Тодор Живков, затова и е бил удобен на ПОЛИТБЮРО КЪМ 40 ГОДИНИ.
                          А иначе е сричал като чете, голяма работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                            Ха, какво те интересува тебе въобще, тази тема при положение, че измират сънародници за да може да се утвърдят като суверенна държава със икономика независеща от Руските доставки. Как може да не ви е срам поне малко???

Въобще къде се намирате, знаете ли?
                            Бе, гастербайтер от Германия се загрижил за консервната индустрия на БГ? Уау ....

Ти още ли го четеш тоя паун? ( щото аз се хиля само )

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Верно е че нищо не са видели.
                              Едно време Рейгън им го каза като го преизбраха за втори мандат.
                              Жалко че Обама спечели, ама негрите го избраха щото си мислеха че ще раздава пари на калпак.
                              Но това е за поука, преди години избраха негър за кмет на Ню Йорк, такава цигания бяха направили че чак негрите вече не гласуват за черен.
                              И сега е така, след Обама ще дойде някой като Мит Ромни или Маккейн, и тогава жална им майка на хуйлостанци. Забравиха Артиста до къде ги докара през осемдесетте. Лошото е че си мислеха че хуйлостанци са нормални хора, та им позволиха да се ползват от достиженията на цивилизацията.
                              Този път обаче няма да има прошка. Долу, в калта, надълбоко, до пълен разпад на дивите азиатци.
                              Ма виж обаче кво става, Европейците изведнъж поведоха хорото,
                              Наздраве и от мен
                              Описаното за УСА ще стане реалност на следващите президентски избори, когато ще оритат охрата Обомго.

Ако, влезе някой от типа Маккейни дупе да им е яко БГ матрьошките.

На Обонго ще вдигат паметници из цяла Масква тия, които го плюят сега.

П.П. Това няма как да те разберат родните платени троляци - приемай ги като муха кацнала на масата и да метнеш от китката едно движение докато се чуе "пльок".
                              Last edited by marandi; 16.09.2014, 02:52.

Коментар

Ами като си казал на хаирлия да е
                                http://infobalkani.wordpress.com/201...-%D0%BD%D0%B0/
                                Консервната индустрия в България с най-големи загуби от руското ембарго
                                Ха, какво те интересува тебе въобще, тази тема при положение, че измират сънародници за да може да се утвърдят като суверенна държава със икономика независеща от Руските доставки. Как може да не ви е срам поне малко???

Въобще къде се намирате, знаете ли?

Коментар

Working...
                                X