If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един вид, ако видя камион с хладилен агрегат, то вътре със сигурност има убити войници...
Верно си превъртял, друже...
Значи и наблюдателите и тия от червения кръст са превъртяли, барабар с тия от ЕС, защото така и никой не им дава да видят какво има в тия камиони, а започват да ги обстрелват с артилерия.
Какво толкова крият в тия камиони? "Хуманитарна" помощ ли?
Е, само преди 2 дни имаш над 300 убити рушнаци, когато им навлязоха 6 батальона през границата да спасяват пленниците си ( десантчици ).
И укрите ги размазаха. Хайде брой по 100 трупа в камион по 200 колко прави.
Ако ми кажеш кое е правилното ...
руснаците да боНбардират в Сирия опозицията /Идил/ или Американците да боНбардират в ИраК .....и в двете държави по молба на правителствата им....
Бах тея американофили и туркофили ще ни залеят, както са почналид имигрират...
Иначе сериозно, нека правим разлика между русофили (аз самия бих се причислил към тази категория) и путинославни...едното има много малко общо с другото...
Ти русофил ,ти НПОП от голям мащаб...
това беше добър виц....истински ме разсмя..
Нещо от рода ,както подкрепяше демокротично избраното правителството на Орешарски през изиминалата гоздина... ..
Приятелче , имигрират американофилите или туркофилите или служат на новия бял господар по нета ...
русофилите си стоят в страната наречена България и служат и работят за нея.....
Спри се с обидите ,не можеш да промениш нещата ..
Българите в голямото си мнозинство от близо 70 % са русофили и радетели на православието или благоразположени към Русия....
Приятелче , имигрират американофилите или туркофилите или служат на новия бял господар по нета ...
Българите в голямото си мнозинство от близо 70 % са русофили и радетели на православието или благоразположени към Русия....
Бах тея американофили и туркофили ще ни залеят, както са почналид имигрират...
Иначе сериозно, нека правим разлика между русофили (аз самия бих се причислил към тази категория) и путинославни...едното има много малко общо с другото...
Стига си писал простотии бе маранди !
Какво да направи Путин - да остави хиляди да загинат от глад и жажда ли ?
Ти да не си в камионите та да знаеш, че са полу-празни....
Тъй ли? Аз па си мислех, че 70% (поне) от българите са българофили.
Ахахаха, абе що все се оказва че путьофилите са все разни мизерници и шапкари?
Тия сериозно ли си мислят че Путя ще им раздава пари на калпак? Или просто се надяват всички да обеднят до тяхното ниво. И пак питам - нема ли най-накрая някой путьофил да се похвали че емигрирал в Масква, а не в гнилия Запад? Поне един?!?
Коментар