IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Е, не съм бил в Симферопол, ако това намекваш. Бях в Поморие.
    По принцип избирам нашето Черноморие, щото съм патриот и не харесвам прехласването на колегите ми по Гърция и Турция, но и в Крим бих завел щерката догодина на ол инклузив. Би ми било доста интересно. Не разчитам НАТО да влезе в Крим дори догодина. Интересно е, че английския и куца, но по руския се прехласва. А макя и е даскалка по ингилизки!
    Ми то ако НАТО не влезе, за какъв ол инклузив говориш? Ще има както обикновено долнокачествен самагон и вегетариански пелмени.
    По-добре я заведи някъде другаде. В Маями да речем, ще разгледате островите, ще отидете до кий уест, а и да си упражни английския малко

Коментар

Бойко е взел най накрая да схваща какво му е говорила Меркел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Лорде, къде беше на море?
        Е, не съм бил в Симферопол, ако това намекваш. Бях в Поморие.
        По принцип избирам нашето Черноморие, щото съм патриот и не харесвам прехласването на колегите ми по Гърция и Турция, но и в Крим бих завел щерката догодина на ол инклузив. Би ми било доста интересно. Не разчитам НАТО да влезе в Крим дори догодина. Интересно е, че английския и куца, но по руския се прехласва. А макя и е даскалка по ингилизки!

Коментар

Лорде, къде беше на море?

Коментар

Болднатото не е вярно! В Египет са катастрофирали руски туристи и всички са им помагали. Вярно, че арабите симпатизират на русите, а грингосите ги мразят като смъртта.
            Кайро не е целия Египет. Катастрофиралите са били туристи на Червено море, там е спокойно. В курортите положението е доста по-добро, но в Кайро е опасно. За сега армията уж владее положението, ама има сериозно напрежение.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Сметки без кръчмаря. Видях, че Путин е навлякъл кръчмарската папиьонка

http://www.focus-news.net/news/2014/...ata-kriza.html

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                Това черен хумор ли е?Или някакъв тъп виц?
                Не храни трола!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  МОЛЯ?????

И двете държави вече НЕ СА държави. Цари пълен хаос и беззаконие. Масовите убийства са ежедневие. И ТОВА за вас е правия път?

А какъв ли е кривия?

То и в Египет е почти същото. И в Кайро бял човек вече не смее да ходи.
                  И в Тунис не са цъфнали, ама там нямаше пряка американска намеса, та затова не е толкова зле.
                  Болднатото не е вярно! В Египет са катастрофирали руски туристи и всички са им помагали. Вярно, че арабите симпатизират на русите, а грингосите ги мразят като смъртта.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Асад не може да победи - мисля това го разбираш.

Асад трябва да си ходи и там да има избори.

Винаги има опасност да стане като в Египет - да спечелят мюсюлмански братя.

А Либия и Ирак вървят по правилния път и скоро ще се оправят. Просто им трябва време. Където диктатурите са били най-кръвожадни трябва повече време докато заработят демокрациите.

Справка Тунис от където започна така наречената Арабска пролет. Тунис нямаше кой знае какъв свиреп диктатор и затова сега при тях нещата се развиват нормално.
                    Това черен хумор ли е?Или някакъв тъп виц?

Коментар

А Либия и Ирак вървят по правилния път и скоро ще се оправят. Просто им трябва време.
                      МОЛЯ?????

И двете държави вече НЕ СА държави. Цари пълен хаос и беззаконие. Масовите убийства са ежедневие. И ТОВА за вас е правия път?

А какъв ли е кривия?

То и в Египет е почти същото. И в Кайро бял човек вече не смее да ходи.
                      И в Тунис не са цъфнали, ама там нямаше пряка американска намеса, та затова не е толкова зле.

Коментар

Напротив Асад полека лека си стабилизира позициите и ако САЩ спрат да въоръжават главорезите рано или късно ще победи Башарчо
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Нищо не изопачавам тия бяха членове на обединената опозиция на Сирия първоначално , впоследствие се отделиха.......

Ако наистина света Сирия да бъде светска държава Асад трябва да победи.

Всички друти варианти там ще доведат до кочина в стил Либия или Ирак и постоянна заплаха от талибаните да си направят халифат

А Либия и Ирак вървят по правилния път и скоро ще се оправят. Просто им трябва време. Където диктатурите са били най-кръвожадни трябва повече време докато заработят демокрациите.

Справка Тунис от където започна така наречената Арабска пролет. Тунис нямаше кой знае какъв свиреп диктатор и затова сега при тях нещата се развиват нормално.

Коментар

В Сирия има три страни.

Две бяха само в началото - Асад и Опозицията. Опозицията никога не е рязала глави. Малко след като щяха да се месят там големите, но в крайна сметка никой не се намеси се появиха и откачалките - те режат глави. Така че почти от самото начало там има три страни и всеки се бие срещу всеки.

Така че прави разлика между опозицията и крайните фундаменталисти.

И друг път не изопачавай фактите, да не ти търся линкове като преди с вафлите и президента на Украйна.
                            Нищо не изопачавам тия бяха членове на обединената опозиция на Сирия първоначално , впоследствие се отделиха.......

Ако наистина света Сирия да бъде светска държава Асад трябва да победи.

Всички друти варианти там ще доведат до кочина в стил Либия или Ирак и постоянна заплаха от талибаните да си направят халифат
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Само дето наскоро Асад ходи на избори и ги спечели.
                              А ЯЙценюк дойде на власт чрез преврат.

А иначе и ние знаем, чв според ВАС добрите са САЩ, а лошите са Русия. Не беше нужно да го казваш.
                              Да, ходи

То и в Донбас имаше референдум

Всичко го спечелиха, само дето не свалиха оръжието ми продължиха да се бият. Интересни хора - печелят избори, печелят референдуми и пак продължават да се бият. Явно нещо народната любов не мисли като тях.

Коментар

Има разлика. Едните режат глави, другите не режат.

Демек САЩ въоръжава борците срещу главореза Асад, който никога не е ходил на избори и е трето поколение диктатор по наследство.

Докато Русия въоръжава главорезите, които се борят срещу правителство избрано, чрез избори, признати даже и от Русия.

Да ти го кажа по-ясно. Едните въоражават добрите, а другите лошите.
                                Само дето наскоро Асад ходи на избори и ги спечели.
                                А ЯЙценюк дойде на власт чрез преврат.

А иначе и ние знаем, чв според ВАС добрите са САЩ, а лошите са Русия. Не беше нужно да го казваш.

Коментар

Working...
                                X