IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    В сферата на недвижимите имоти, мисля чи русняците, са като англичаните преди време. Ще минат и ще заминат.
    Далеч по-важни ЗА ДЪРЖАВАТА са стратегическите проекти. Които ДО ЕДИН отказахме ( само и единствено, защото НЕ СА ЩАТСКИ ). Без да ги заменим с каквото и да е.
    Иначе, да, възможно е да плащаме (без право на преразглеждане на договорите) БЕСНИ цифри за ток, ако даден ТЕЦ е на когото трябва. Ако НЕ Е на когото трябва, в България НЯМА ДА ИМА НИЩО, по мащабно от цехчета за пвц дограма и автосервизи ...
    Някъде четох че руснаците са 400 000 в Бг така че заминаването им е трудна работа. Иначе с другото съм съгласен, ето закриват тец варна, хората остават без работа, нооо не тръгваме да преразгледаме договорите с мариците

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ама не ме интересува че някой връзкар си е загубил работата. Или че корупционната дупка наречена булгаргаз ще има някакви приходи. Искам корумпираните политици в България да останат без хляб, да умрат от глад, след като все още няма смъртно наказание за тези предатели.
      да бе те работниците в строителството до един са връзкари ....аре стига глупости си тролил
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        В сферата на недвижимите имоти, мисля чи русняците, са като англичаните преди време. Ще минат и ще заминат.
        Далеч по-важни ЗА ДЪРЖАВАТА са стратегическите проекти. Които ДО ЕДИН отказахме ( само и единствено, защото НЕ СА ЩАТСКИ ). Без да ги заменим с каквото и да е.
        Иначе, да, възможно е да плащаме (без право на преразглеждане на договорите) БЕСНИ цифри за ток, ако даден ТЕЦ е на когото трябва. Ако НЕ Е на когото трябва, в България НЯМА ДА ИМА НИЩО, по мащабно от цехчета за пвц дограма и автосервизи ...
        Слепоков,

жал ми е за вашето поколение - честно ( с тъга ).

Ще спрете ли с тази гигантомания някога? С това неспирно подражание на лузърски модели? Защо не копираш модела на Монако или Люксембург?

Там колко "стратегически" проекта имат да ги еВа, че имат най-висок стандарт в Юръп?
        ----------------------------------

Давам ти веднага и статистика: Русия има 11 АЕЦ на територията си и 32 реактора.

В БГ имахте 1 АЕЦ и 6 реактора. Сега останаха 2 реактора и искате да строите още една АЕЦ с още 2 реактора.

Понятието екстраполация говори ли ти нещо? Дай да разделим АЕЦ и брой реактори в Русия на брой АЕЦ и брой реактори в БГ да видим какво ще се получи? По брой население да кажем.

Че ние и в момента ги бием в пъти по АЕЦ и брой реактори на глава от населението.
        ---------------------------------------------------

Сега разбра ли защо ми е жал за вашето поколение? Промити мозъци му викат на това

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          до месец , два в русия ще тръгне нагоре и рублата и маркета и петрола....
          В момента щатите са събрали няколко страни да натискат Русия в икономиката и цената на горивата ...
          Успяха да спрат натиска в газовата сфера ,но путин не заправя предалите го....

Само ,че това не може да продължи вечно...
          Скоро ще почнат да изпускат парата....
          И ние да му мислим.....
          как си обясняваш падането на цената на горивата при конфликти в Русия ,Украйна ,сирия ,Ирак ,иран , Либия....
          Ами ще дойде обратното движение....
          Вече шистоваците в щатите се задъхват.....
          Сигурен съм, че никога не си работил в министерството на икономиката. Дори и в България се изисква минимална икономическа грамотност.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Знам че си цар на това на черното да кажеш бяло..... ма не можеш да го докараш убедително в случая.

Транзитни такси за транзитирания газ , пари влезли за строителство, работни места свързани с това , данъци и осигуровка свързани с това/ на работната заплата държавата прибира грубо 40%/, работна ръка свързана с подръжка и управление на построената мрежа, осигуровки и данъци свързани с това, изкупена земя свързана със строителството и т.н.
            Ама не ме интересува че някой връзкар си е загубил работата. Или че корупционната дупка наречена булгаргаз ще има някакви приходи. Искам корумпираните политици в България да останат без хляб, да умрат от глад, след като все още няма смъртно наказание за тези предатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              какво ще стане...
              да му мислят печалбарите по морето....
              Ако не са руснаците ,са загинали.....и търговци и туроператори и строители....

Ето къде е Гърция..... то аз като запален любител на варна вече се отказвам да планирам повече от пет дни за там.... и вече мисля за цялата почивка за Гърция....
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Що, гледам че в края на краищата държавата действа така както аз и много други като мен искаме

Така че като гледам мурзилките сте деветата дупка на кавала, много пискате ама силиците ви силно хърбави.
                Държавата ще има близо 43 % задлъжнялост благодарение на такива като теб...
                И ще плащат не твойте внуци до девето коляно ами мойте ,защото си на чужда заплата ,като гръцките.....ама те са хитреци....
                Вчера Чичо Оги от Софарма се беше притеснил за бизнеса СИ и че никога нее било толкова тежко....
                Понимаеш ли....Смешник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  А тръбата от Румъния (директен вносител и производител) на какви пари ще бъде, щото гледам, че имаш достъп до всички варианти и цени. А тази от Иран,а от Туркменистан?
                  Не те знам с какво работно време си но ти препоръчвам да изгледаш тазсътррешното интервю на министърката на по Нова, спуках се от смях, водещия пита какво ще стане сега отговор ами интерконектори, ами от къде е газта в интерконекторите, ами пак руска
                  За какво говорим тогава от където и да се обърнем газта в близките 5 години е навсякъде руска, остава катарска, ноооо тя била с 100$ по скъпа.
                  Май се простреляхме в краката.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Ами ако се водим по акъла на твоя приятел миранда всеки българин плаща ще не ще газа, така че ти какво искаш или не искаш никой не го интересъва
                    То това е статистика 200 евро/годишно на домакинство за "великото" откритие да има инфраструктура за пренос на газ в страна Х.

И понеже ви е малко 3.5 домакинства да отделят по 1 лв/ден за Джуджето досега - ще скъсате синджира за още.

Ха, сметни си "проекта" Ю.пАток дето гони 4.5 млрд. долара вече колко ще натовари още домакинствата.

4.5 млрд. делиш на 3.5 милки и делиш на 20 години, когато щял да се "избие" уж.

П.П. После ще има възклицания от типа. Ауу ... ама, те ми вдигнаха данък имоти пак, данък смет, ДДС не пада, ау ... осигурителните прагове, ау .... няма да има за пенсии и детски + после пълната гама от акциз-чета и таксички и прочие.

Давай - правете го, щот' сякаш в момента няма газ в България, че затова е този целият вой.

Газ има - защо не я ползвате като е такава далавера?

Коментар

Хахаха, железен та чак ръждясал. Жалко че никой не им признава железата
                      до месец , два в русия ще тръгне нагоре и рублата и маркета и петрола....
                      В момента щатите са събрали няколко страни да натискат Русия в икономиката и цената на горивата ...
                      Успяха да спрат натиска в газовата сфера ,но путин не заправя предалите го....

Само ,че това не може да продължи вечно...
                      Скоро ще почнат да изпускат парата....
                      И ние да му мислим.....
                      как си обясняваш падането на цената на горивата при конфликти в Русия ,Украйна ,сирия ,Ирак ,иран , Либия....
                      Ами ще дойде обратното движение....
                      Вече шистоваците в щатите се задъхват.....

Коментар

Нищо не губи държавата. Печели от закриването на тази корупционна схема.
                        Знам че си цар на това на черното да кажеш бяло..... ма не можеш да го докараш убедително в случая.

Транзитни такси за транзитирания газ , пари влезли за строителство, работни места свързани с това , данъци и осигуровка свързани с това/ на работната заплата държавата прибира грубо 40%/, работна ръка свързана с подръжка и управление на построената мрежа, осигуровки и данъци свързани с това, изкупена земя свързана със строителството и т.н.
                        Last edited by markov; 03.12.2014, 13:35.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Идиотите решиха да правят интервенция, явно ще има голяма пързалка на рублата
                          На 2 декември 2014г. централната банка на Русия е продала нетно чуждестранна валута с равностойност 700 000 000 щатски долара за да спре обезценяването на руската рубла, но тази интервенция бе без успех. Според мен днес между 11 и 12 часа българско време централната банка на Русия отново се намеси с интервенции, но засега без голям успех. Утре може би ще разберем дали централната банка се е намесила и днес. Руската рублата се търгува сега по курс около 66,60 руски рубли за 1 евро.
                          Last edited by the money-maker; 03.12.2014, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            Какво си мислят украинците според теб за тия "братущки"?
                            Кои украинци визираш ?
                            Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            Мерси ще кажа аз на такива. Крайно време е да се освободим и от руското робство, прав беше Левски. Жалко само че ни отне толкова много време, досега сме прокопсвали само когато оная псевдоимперия е била във фалит и заета със собствените си бакии. Както ще стане и сега, но тоя път дано тръгнем към реално освобождение.
                            Очевидно е, че не си единствен, който "мисли" така.
                            България избра своя път и го следва. А какво ще ни донесе бъдещето (дали е правилен "изборът" или не), ще разберем...
                            Аз лично, до момента не съм във възторг от "пълноправното ни членство в ЕС" Мое мнение. За НАТО въобще не искам да коментирам.
                            Смятам, че споменатият от теб ЛЕВСКИ, би се обърнал в гроба, ако види що сторихме българите, с неговата чиста и свята република...
                            Да живее свободата и демокрацията !
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Ами ако се водим по акъла на твоя приятел миранда всеки българин плаща ще не ще газа, така че ти какво искаш или не искаш никой не го интересъва
                              Що, гледам че в края на краищата държавата действа така както аз и много други като мен искаме

Така че като гледам мурзилките сте деветата дупка на кавала, много пискате ама силиците ви силно хърбави.

Коментар

Хахаха, който му трябва газ да си плаща. Аз не искам да плащам газа на някакви неприятни олигарси.

Коментар

Working...
                                X