IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    хахаха т.е. не слагаш и 5 лева зад думите си - СЕГА. Ами за какво товгава изобщо си говорим с теб. Приказваш глупости и го знаеш.
    имунитета, натоварване на сърцето, понижава либидото, прецаква паметта. Изобщо превръща ви в старци. което може би обяснява и защитата ви на геронтофилските ценности на Путя.
    Ne znam s kakwo se zanimawa[, но нямам пари и на Бг борсите, нито на НЮСЕ, нито на ЛСЕ, участвувах в приватизацията на едно дружество и там на практика се уверих че нямаш ли контрол над това дружество, ти си прекалено зависим от управителя/ главния акционер/. За себе си съм решил така, разбира се на никой не давам съвет, има много милионери от борсите, но за мен е така, трябва да контролирам дружеството за да знам какво се случва вътре. Просто като информация дружеството в чиято приватизация участвувах обяви че ще проведе събрание на акционерите на вирджинските, или каймановите / не помня вече/острови. В действителност събранието се състоя в бара на хотел Рига- русе.
    Мисля че като гледат Петрол да речем много хора ще са на моето мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Тази максима е на демократите- ти дай парите сега, а демокрацията ще дойде ъъъъъъъъ............някога
      хахаха т.е. не слагаш и 5 лева зад думите си - СЕГА. Ами за какво товгава изобщо си говорим с теб. Приказваш глупости и го знаеш. Защото иначе вече да си направил нещо да спечелиш от това което ти смуташ за истина, а другите не.

Празнодумци - това сте всичките русофили. Пазите си паричките - не вярвата на чичо Путин. Ама искате други да му вярват. Ми няма да стане така. Като имате личен залог че това което говорите е това което мислите може и някой да ви повярва. Остави това ами може и самите вие да си повярвате.

Защото не е готино за психиката на човек да не си вярва. получава се когнитивен дисонанс - освен ако не е пълен социопат. А когнитивния дисонанс вдига стреса, повишава равнището на кортизол в кръвта. което пък води до намаляване на имунитета, натоварване на сърцето, понижава либидото, прецаква паметта. Изобщо превръща ви в старци. което може би обяснява и защитата ви на геронтофилските ценности на Путя.

Коментар

• Русия смята, че е време да модернизира ядрения и конвенционален арсенал

http://news.ibox.bg/news/id_1080009098

Коментар

Аз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.

А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция

Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.
          Тази максима е на демократите- ти дай парите сега, а демокрацията ще дойде ъъъъъъъъ............някога

Коментар

Не, имам приятели които са ходили в Иран. Някой от тях редовно. Та те ми разказват. Аз в държава в която не мога да свалям жени, не мисля че си заслужава да ходя
            Относно жените навсякъде можеш да сваляш, доколкото знам иран е държавата с най младо население/ може би греша/, така че жени бол за свалки, и не са това което се пише по вестниците. Имат си нет, чатове, сайтове за свалки, фейсбук и др
            Попитай приятелите си кое колко струва и какви са заплате в иран. Относно демокрацията е същата работа, тук те уверяват колко е зле , но там е съвсем друго , попитай и това, и да не пропуснеш да коментираш статиите които съм постнал

Коментар

Не, имам приятели които са ходили в Иран. Някой от тях редовно. Та те ми разказват. Аз в държава в която не мога да свалям жени, не мисля че си заслужава да ходя
              +100
              ама некадърните комсомолци ко да правят? Неграмотните путлеристи гледам и те
              За руските акции много на място ти е въпроса!
              Last edited by satz; 28.09.2014, 16:16.

Коментар

• Аз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.

А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция

Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Не разбрах ти кога беше в иран че да знаеш какво е там, или вярваш на всичко което ти кажат борците за демокрация

Коментар

През абсолютните монархии, особено при крале управлява твърде дълго се забелязва как обществото приема за норма личните предпочитания на краля. Като е млад абсолютния монарх всичко е разюздано, свободно, повечко забавления, нисък консерватизъм. Става монарха на средна възраст и нещата почват да се успокояват, разума да доминира. И като одъртее монарха, почне да си мисли че и той ще се наложи да умре и почне да не му става и се почва залитане по религия, консерватизъм, забраняване на новости. Мъжете се превръщат в старци, жените в фригидни. Или поне това е публичната представа.

Та като гледам на къде върви Русия, Путя явно вече смята, че не му остава много на този свят. Може и да се лъже, ама ако не се лъже ще превърне Русия в Иран за следващите десетина година.
                    Не разбрах ти кога беше в иран че да знаеш какво е там, или вярваш на всичко което ти кажат борците за демокрация

Коментар

• Сега на руските тролове кой ви подписва фиша. Някой болен мозък в БСП, мафиотите от ДПС или пък Пеевски пряко. Или може би руското посолство.

Или пък всички по горе посочени

Коментар

• НПО дружинката как ще коментирате това
                        http://desinfowar.wordpress.com/2014...E%D1%82%D0%BE/
                        Тогава, на 25 септември, един от водещите вестници, Немски Икономически Новини (или Deutsche Wirtschafts Nachtrichten) излезе със статия озаглавена “На път към авторитарната държава: Украйна въвежда принудителен труд” и съобщава:

“Новите правила обявени от социалния министър означават въвеждането на принудителен труд, който нарушава Европейската Конвенция на човешките права”, както заявява Адрей Хунко, член на Бундестага и Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа … ” Опитът на Яценюк да въведе насилствен труд чрез законни методи е огромна стъпка към едно авторитарно общество и трябва да бъде спряно. Това е точно противоположното на очакваното демократично развитие на Украйна, както беше обявено от движението Евромайдан.”

Немският вестник заявява, че това се прави, за да се “абсорбират последиците от гражданската война”.

Нещо май-май а демократичните ценности в украйна издишат, робство в 21 век, факи бягай с черния обонго- бонго да помагаш на братята на Маранди

Официалното изявление не казва нищо за заплащане, нито за каквито и да е преговори за работата, само, че тези хора ще имат “фиксирано работно споразумение … без да са задължително съгласни” и ще са “обект на насилствено принуждаване”.

Мистерията е как може да има “споразумение” когато на една от страните се налага “задължително съгласие” – това остава без отговор, особено след като същата страна е “обект на насилствена принуда“. Така, че изглежда, че не е нужно “задължително” да има “съгласие“, за да се постигне “споразумение” и правителството има право “насилствено да принуждава” това “споразумение“.

Коментар

• През абсолютните монархии, особено при крале управлява твърде дълго се забелязва как обществото приема за норма личните предпочитания на краля. Като е млад абсолютния монарх всичко е разюздано, свободно, повечко забавления, нисък консерватизъм. Става монарха на средна възраст и нещата почват да се успокояват, разума да доминира. И като одъртее монарха, почне да си мисли че и той ще се наложи да умре и почне да не му става и се почва залитане по религия, консерватизъм, забраняване на новости. Мъжете се превръщат в старци, жените в фригидни. Или поне това е публичната представа.

Та като гледам на къде върви Русия, Путя явно вече смята, че не му остава много на този свят. Може и да се лъже, ама ако не се лъже ще превърне Русия в Иран за следващите десетина година.

Коментар

• ./

hahaha
                            Attached Files

Коментар

• С 1 января в РФ запретят Google, Twitter и Facebook

Ета настаяшчая дамакрация

http://by24.org/2014/09/27/twitter_f...first_janyary/

Коментар

• Има неква несправедливост тука. Руските тролове ми се видят много повече от американските.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X