IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    T. е. никакви "международни" наблюдатели няма, а просто Путин си върви по Катинския сценарий...така както през 45-та Сталиновото НКВД "разследва" изчезването на полските военни...
    И ти как разбра?Или просто ти плащат да плюеш Путин ей така през двайсет минути.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Около десет души международни наблюдатели в момента работят на мястото на масовия гроб в района на селището Нижняя Кринка”, казва източникът. По думите му, в групата има наблюдатели от Франция и Русия.
      T. е. никакви "международни" наблюдатели няма, а просто Путин си върви по Катинския сценарий...така както през 45-та Сталиновото НКВД "разследва" изчезването на полските военни...

Коментар

• Международни наблюдатели проучват открития масов гроб край Донецк
        28 Септември 2014 | 17:19 | Агенция "Фокус"

Донецк. Група международни наблюдатели са пристигнали на мястото край Донецк, където беше намерен масов гроб, съобщава пред РИА Новости представител на самопровъзгласилата се Донецка народна република.
        „Около десет души международни наблюдатели в момента работят на мястото на масовия гроб в района на селището Нижняя Кринка”, казва източникът. По думите му, в групата има наблюдатели от Франция и Русия.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Днес през деня в Донецк отново започнаха активни бойни действия, предава УНИАН. Из целия град ехтят мощни взривове, съобщава 62.ua, като се позовава на информация от местни жители. Най-напрегната е ситуацията в Киевския и Куйбишевския райони, които са в съседство с летището, където се издигат огромни стълбове дим.
          Независимо от всички договорености за прекратяването на огъня, по данни на разузнаването на ДНР, около 2 500 военнослужещи от украинската армия по време на примирието са проникнали на територията на летището в Донецк. Те са получили подкрепления в жива сила и техника и се опитват да атакуват града, информира lifenews.ru.

Всички опити на украинските военнослужещи да разширят контролираната от тях зона около летището биват пресичани от щурмови отряди на армията на Новорусия. Командването й е решило в отговор на непрекъснатия обстрел на града да атакува обкръжената киевска групировка, предава lifenews.ru.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            Ми , то, уважаеми, в тази държава, тогава, не трябва да купувате нищо от никой !
            Защо?Наред с многото мошеници се намират и свестни хора

Коментар

• кой е луд да слуша лъжите на Руснаците. От както започна тази глупост в Украйна всяко изевление или съобщение на руски политици винаги е било лъжа. Съвсем естествено и Лавров и Путин могат да си приказват каквито си искат глупости. никой вече не взима на сериозно приказките им.

Ако има и дела с тях може да има някакъв толеранс. Но иначе е безсмислено да им се взимат на серозно думите, то Лавров като приказва все едно че си прави вятър на устата. А с Путин пък положението е съвсем зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Както съм ти казвал много пъти аз акции не си купувам нито руски ще си купя нито американски нито български нито никакви щото с мошеници работа си нямам.
                Ми , то, уважаеми, в тази държава, тогава, не трябва да купувате нищо от никой !

Коментар

• И сега кой пак е виновен
                  http://www.blitz.bg/news/article/293157
                  Войната отново бушува в Донецк (СНИМКИ/ВИДЕО)
                  Мощни залпове разтърсват града, водят се ожесточени сражения в района на летището

Коментар

• Ей ги на господарите на светот

http://admin2.vz.ru/photoreport/707156/#ad-image-0
                    http://admin2.vz.ru/photoreport/707156/#ad-image-1

Коментар

• Тов. Лавров, дипломат №1, историческа реч пред ГА на ООН... Дано този път обезумелия Запад да чуе

Сергей Лавров: дыхание Третьей мировой войны (видео)
                      http://rusvesna.su/news/1411916304

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Не съм мислил за руски акции, но може би на някоя оръжейна фирма или Газпром бих си купил. Замислял съм се за друго, ваканционен имот в Севастопол или Симферопол.
                        Няма езикова бариера, а и тепърва ще се развиват като курортни селища(
                        Леле Лорде,сакън,недей да гледаш към Крим.Не знам дали е за тази тема,но мнението ми е да се оглеждаш по нашето Черноморие за имоти на руснаци-държавни служители.Путин им забрани да имат имоти в страни от ЕС и тези които са се похвалили и не са ги купили на името на фирми горят.Има и много купувачи руснаци още,но се оглеждай

Коментар

• Валчо, докога ще ти четем глупостите: коментирай това, коментирай онова...абе какво има да ти коментираме полюциите на клуб "Русофили"...и в крайна сметка няма как да ме убеди някой, че бидейки в Германия, основният му източник на информация е Шаренковата интернет страница...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                            Аз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.

А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция

Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.
                            Не съм мислил за руски акции, но може би на някоя оръжейна фирма или Газпром бих си купил. Замислял съм се за друго, ваканционен имот в Севастопол или Симферопол.
                            Няма езикова бариера, а и тепърва ще се развиват като курортни селища(

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                              Аз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.

А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция

Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.
                              Както съм ти казвал много пъти аз акции не си купувам нито руски ще си купя нито американски нито български нито никакви щото с мошеници работа си нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Единствената демократична държава, която задава стандартите за демокрация е Русия, пример: Референдума в Крим със стотици наблюдатели, които не откриха никаква нередност срещу референдума в Шотландия, без избирателни списъци, без документи за самоличност, смях, смях, смях.. Разтегаш опорните точки на Едвин Сугарев, Огнян Минчев

за неприкосновената частна собственост питай кипърските вложители, които преживяха национализация
                                Смях,смях,смях ! Те ви го красавеца :

http://dusia.telekritika.ua/novosti/26061

ПП : Днес на Витоша беше прекрасно

Коментар

Working...
                                X