Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОколо десет души международни наблюдатели в момента работят на мястото на масовия гроб в района на селището Нижняя Кринка”, казва източникът. По думите му, в групата има наблюдатели от Франция и Русия.
Коментар
-
Международни наблюдатели проучват открития масов гроб край Донецк
28 Септември 2014 | 17:19 | Агенция "Фокус"
Донецк. Група международни наблюдатели са пристигнали на мястото край Донецк, където беше намерен масов гроб, съобщава пред РИА Новости представител на самопровъзгласилата се Донецка народна република.
„Около десет души международни наблюдатели в момента работят на мястото на масовия гроб в района на селището Нижняя Кринка”, казва източникът. По думите му, в групата има наблюдатели от Франция и Русия.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Днес през деня в Донецк отново започнаха активни бойни действия, предава УНИАН. Из целия град ехтят мощни взривове, съобщава 62.ua, като се позовава на информация от местни жители. Най-напрегната е ситуацията в Киевския и Куйбишевския райони, които са в съседство с летището, където се издигат огромни стълбове дим.
Независимо от всички договорености за прекратяването на огъня, по данни на разузнаването на ДНР, около 2 500 военнослужещи от украинската армия по време на примирието са проникнали на територията на летището в Донецк. Те са получили подкрепления в жива сила и техника и се опитват да атакуват града, информира lifenews.ru.
Всички опити на украинските военнослужещи да разширят контролираната от тях зона около летището биват пресичани от щурмови отряди на армията на Новорусия. Командването й е решило в отговор на непрекъснатия обстрел на града да атакува обкръжената киевска групировка, предава lifenews.ru.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеМи , то, уважаеми, в тази държава, тогава, не трябва да купувате нищо от никой !
Коментар
-
кой е луд да слуша лъжите на Руснаците. От както започна тази глупост в Украйна всяко изевление или съобщение на руски политици винаги е било лъжа. Съвсем естествено и Лавров и Путин могат да си приказват каквито си искат глупости. никой вече не взима на сериозно приказките им.
Ако има и дела с тях може да има някакъв толеранс. Но иначе е безсмислено да им се взимат на серозно думите, то Лавров като приказва все едно че си прави вятър на устата. А с Путин пък положението е съвсем зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакто съм ти казвал много пъти аз акции не си купувам нито руски ще си купя нито американски нито български нито никакви щото с мошеници работа си нямам.
Коментар
-
И сега кой пак е виновен
http://www.blitz.bg/news/article/293157
Войната отново бушува в Донецк (СНИМКИ/ВИДЕО)
Мощни залпове разтърсват града, водят се ожесточени сражения в района на летището
Коментар
-
Ей ги на господарите на светот
http://admin2.vz.ru/photoreport/707156/#ad-image-0
http://admin2.vz.ru/photoreport/707156/#ad-image-1
Коментар
-
Тов. Лавров, дипломат №1, историческа реч пред ГА на ООН... Дано този път обезумелия Запад да чуе
Сергей Лавров: дыхание Третьей мировой войны (видео)
http://rusvesna.su/news/1411916304
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе съм мислил за руски акции, но може би на някоя оръжейна фирма или Газпром бих си купил. Замислял съм се за друго, ваканционен имот в Севастопол или Симферопол.
Няма езикова бариера, а и тепърва ще се развиват като курортни селища(
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.
А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция
Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.
Няма езикова бариера, а и тепърва ще се развиват като курортни селища(
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеАз пак да питам множеството русофили пишещи в този инвдестиционен форум.
А Вие купихте ли си руски акции - много са евтини в момента. Путин ги раздава на промоция
Или се придържате към типично комунистическата максима - не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти приказвам. Ама то сте си комунистчета, така че какво ли питам. Много ясно че и пет лева няма да сложите за глупостите които говорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдинствената демократична държава, която задава стандартите за демокрация е Русия, пример: Референдума в Крим със стотици наблюдатели, които не откриха никаква нередност срещу референдума в Шотландия, без избирателни списъци, без документи за самоличност, смях, смях, смях.. Разтегаш опорните точки на Едвин Сугарев, Огнян Минчев
за неприкосновената частна собственост питай кипърските вложители, които преживяха национализация
http://dusia.telekritika.ua/novosti/26061
ПП : Днес на Витоша беше прекрасно
Коментар
Коментар