IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    По този въпрос се обърни към маранди, аз съм цитирал него, според неговите писания българите които са там ленин ги е направил украинци, така че купи на него билет за лудницата
    Ако българите който са там Ленин ги е направил украинци, това как прави Ленин създателя на Украйна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Ако някой твърди, че Ленин е създателя на Украйна, то мястото му е във форум за умствено изостанали врагове на науката история най-малкото.
      По този въпрос се обърни към маранди, аз съм цитирал него, според неговите писания българите които са там ленин ги е направил украинци, така че купи на него билет за лудницата

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Дай линк!
        http://www.bgpatriot.com/web/bg/topi...i_2013/NPO.php

Коментар

• Ако някой твърди, че Ленин е създателя на Украйна, то мястото му е във форум за умствено изостанали врагове на науката история най-малкото.

Коментар

Та какво казваше за демокрацията кандид???
            Това може да не го четеш аз съм в германия, а това е страницата на шаренкова/ коя е тя не знам и мисля че не ми и трябва/
            Е ние с гайдите можем ли да коментираме такива висши умове като Шаренкова...

А иначе ровя си аз из една руска он-лайн библиотека и попадам на следното интересно заглавие...та четете Валентин, четете...Максим тоже...

http://www.gumer.info/bibliotek_Buks...e/_SodRuss.php

Коментар

• Украинците по всички световни стандарти трябва като македонците да подкрепят създателя си- Ленин, защо го свалят, може би грешки на растежа. Но виж какво интересно четиво има тук и как са го обвързали завладяването на тексас и войната с мексико, провокациите и пропагандата на хамерикосите и сегашните събития в Украйна.
              http://worldtodaybg.com/2014/09/29/t...8%D1%82%D0%B5/
              „THE NATIONAL INTEREST“: КАУБОИТЕ И КАЛАШНИЦИТЕ
              …Понякога анексията е част и от политиката на държави, които живеят в условията на демокрация. Още повече, когато трябва да се получи максимална подкрепа от страна на избирателите, както е случая с американския президент Полк. Той предвижда, че тази негова стъпка съществено ще завиши популярността му, особено в родния Юг. Болшинството американци одобряват Американо-мексиканската война – както и заплахите на Полк да започне война с британците, които през 1846 г. принуждават САЩ да се откажат от претенциите си към съвременните Орегон и Вашингтон. Тук се крие важният извод. Това, че действията на една или друга държава могат да бъдат критикувани зад граница, съвсем не означава, че те няма да намерят подкрепа вътре в страната: анексията на Крим от Владимир Путин беше посрещната с ентусиазъм от болшинството руснаци….

…През 1823 г. чрез Доктрината Монро САЩ провъзгласяват цялото западно полукълбо за зона, закрита за европейски държави. САЩ се възползват от правото си на вето върху действията на чужди държави в региона. През XX век правото на вето нееднократно се проявява чрез непосредствена военна окупация – както в случая с Куба (два пъти, през 1898-1901 г. и през 1906-1909 г.), Доминиканската република (два пъти през 1916-1924 и 1965-1966 г.) и Хаити (през 1815-1934 г). Когато непосредствената окупация започва да се прилича на твърде неблагоразумна или безцеремонна, САЩ заставят местните си агенти да провеждат необходимата им политика: Америка въоръжава отряди за борба с антиправителствени сили (в Салвадор и Никарагуа през 1980-те г.), организира военни преврати (в Гватемала през 1954 г. и Чили през 1973 г.), предприема множество други видими и невидими действия…

Та какво казваше за демокрацията кандид???
              Това може да не го четеш аз съм в германия, а това е страницата на шаренкова/ коя е тя не знам и мисля че не ми и трябва/

Коментар

• YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

http://www.vesti.bg/naj-goliamata-st...borena-6023483

Украински националисти са свалили статуята на Владимир Илич Ленин в центъра на втория по големина град в страната – Харков, съобщи Би Би Си.
                Това бе най-голямата статуя на Ленин в Украйна.
                След над два часа и половина опити, 12-метровият паметник падна на земята в пълен ръст в 22,25 ч. местно време (и наше време) в събота, предаде УНИАН. Събралото се множество посрещна сгромолясването на монумента с радост и аплодисменти.
                В събота вечерта, когато в града се проведе националистическо шествие, губернаторът на региона Игор Балута издаде заповед за демонтирането на статуята.
                Според различните медийни съобщения националистите са започнали рушенето, а полицията е предприела разследване, което обаче е прекратено, след като е станало ясно, че Балута е издал разпореждане за демонтирането.

Коментар

• Холивудски сценарии http://alterinformation.wordpress.co...0%D0%BD%D1%81/
                  Китай: Няма никакви следи от американското кацане на луната

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    На 23 септември 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 23 септември 2013г. с около 12,147 %. Очевидно е, че заради събитията в Украйна някои сектори от икономиката на Русия са изпаднали в много тежка криза.
                    data-maker, що го даваш толкова скромно?

Я виж колегите, откога са насрочили фалита на рашките (консесуното мнение е - най-късно догодина )

А ти какво - "някои сектори", "тежка криза", - слабо, Data, слабо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      На 23 септември 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 23 септември 2013г. с около 12,147 %. Очевидно е, че заради събитията в Украйна някои сектори от икономиката на Русия са изпаднали в много тежка криза.
                      Дай линк!
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• На 23 септември 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 23 септември 2013г. с около 12,147 %. Очевидно е, че заради събитията в Украйна някои сектори от икономиката на Русия са изпаднали в много тежка криза.

Коментар

• Ей, това са средните заплати в Русия за последните 12 месеца.

Маркуфф да си чете и да спре с басните за 2к $ заплати там
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------

Russia Average Monthly Wages 1990-2014 | Data | Chart | Calendar
                          Wages in Russia increased to 33563 RUB in June of 2014 from 32272 RUB in May of 2014. Wages in Russia averaged 8819.83 RUB from 1990 until 2014, reaching an all time high of 39648 RUB in December of 2013 and a record low of 0 RUB in February of 1990. Wages in Russia is reported by the Ministry for Economic Development, Russia.

Това ви осреднено за периода 1990-2014г. ( както и да ги смятам никога са нямали над 1000$ заплата.

П.П. Това е бруто, ако иска мога да му изкарам данъците и осигуровките върху тях

Цъки:
                          Attached Files
                          Last edited by marandi; 29.09.2014, 13:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Тя и Франция се ръководи от президент бе умнико. Даже цоциалист. Ама никой не я сравнява с раша.....освен депЪрдио де
                            И Бг също се води от президентин, ноооооооо каква власт има единия и каква другия, и никой не сравнява БГ УСА И Русия
                            Въпросът беше коя русия си харесвате повече, на елцин или сегашната

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Тя и Франция се ръководи от президент бе умнико. Даже цоциалист. Ама никой не я сравнява с раша.....освен депЪрдио де
                              Маша що мислиш се вкопчила за наш Григор?

БГ паспортче й се сака на булята

Коментар

Каква трябва да бъде според теб една държава-демократична/ англия,франция/ , автократична/ уса, русия/ ??
                                Големите държави се управляват от един човек- в случая президент, това е положението. И в усато президента може да започне военни деиствия сам, и в русия, тъй че СВИКВАЙ
                                И искаш да кажеш че русия ти харесваше повече при елцин, така ли да го разбираме??

Коментар

Working...
                                X