IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Събарянето на паметника на Ленин и раздаване на Евроценности от страна на нацгадовете.... За предпочитане е диктатурата в Русия пред демокрацията в Украйна, забраняване на партии, побоища на депутати, кандидатпрезиденти, инакомислещи... Хит е лустрацията на политици в кофи за боклук...

Паметника на Ленин, дали да се свали или не? Не това е въпроса, става въпрос за нещо друго. Начина по, които се сваля, 500 урода си налагат волята на 1,5 мил. град. няма полиция, няма виновни, няма задържани, пребитите граждани харковчани сами са си виновни. разпятия младеж на оградата на местната православна църква се е надянал на оградата и убил сам... Фашизъм в ценктъра на европа, индулгенции от пиндостан... БоряНемцов в Русия още никой не го е заврял в боклуджийска кофа

На видеото има пребиването на едно момче, интересно е от психологична гледна точка. пречупването, видеото започва, когато младежа вече е пребит, по лошото е че е пречупен, че душата му е на колене, оставя се да разчита на човещината на фашагите... и всъщност човека го пребиват много повече след пречупването...

това е целта, нагло, брутално да пречупят инакомислието в харков... побоища, разпъване на църковната ограда... ЕВРОЦЕННОСТИ, кво да правиш!

Укронацистские звери избивают харьковчанина
    https://www.youtube.com/watch?v=k4T_nN9lwNk

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie
      Мога разбира се да приказвам и като за малоумни, че да съм сигурен че всеки в неравностойно положение ще ме разбере. Така прости изречения. Думи с под три срички. Само думи които се срещат в букварите до 3 клас. Но тъй като го правя за забавление, а малоумните не ме забавляват, та се въздържам.

Но не знам, може пък да реша да се пробвам, но не и за икономика. Там някак си ми е трудно да говоря с речник за трети клас.
      Чел съм глупостите ти и преди, не съм библиотекар за да се върна толкова назад, но поне от 2 години обясняваш как русия фалира и руснаците се самоизяждат. Преди 2 дни постнах едно клипче в което нагледно обясняваха хората че си купуват от Аржентина и бразилия всичко, и не само купуват, а и внасят породи които са съобразени с климатичните им условия. Нито Руснаците ще фалират, нито хамерикосите за мое съжаление ще фалират.. Предложиха ти да сложиш поне 5 лева и марков и бате пешо, нито към единия, нито към другия си поел облога.
      Попитаха други и аз да питам кога фалира русия, обясняваш разни работи, демек си в час, но не посочваш не ден, не месец, а дори и година не даваш.
      ЕЕЕЕ, то така не става. Онзи ден се хвалиш че си изпил няколко сметки за ток, хвалиш се че много пари получаваш, а се свидиш за 5 лв
      Кажи кога фалира Русия, една година назови- според теб 1,5г са напълно достатъчни за да фалира- да се разберем 2г, съгласен ли си??

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ей ама много теоретици тука бе направо страшно.То затова не си еба жената на уицата щото много теоретици ще дават акъл и нема да стане работата.Равновестни кога фалира Русия последно.предлагам да сложим по 100000 кинта и да хванем бас.
        Ако се върнеш в украйна 1 досега трябваше да е фалирала 100 пъти само от прогнозите на равновесие,за кандид и маранди няма да споменавам

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          И Орбан цъфна и върза!!!

Трескозъбец я да чуем кои са цъфнали и вързали Франция ли Италия ли Испания а може би САЩ Англия кои са

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Каквото и да направи ВВП е глупост разбира се

В Русия има силни настроения срещу политиката на РЦБ, искане за откъсване от прегръдката на ФинИнтерна. разработване на собствена платежна система, увеличаване на паричната маса, сваляне на процентите, освобождаване на активите в чуждестранен дълг. Предлага се и национализация на ЦБ. Всъщност бившия соросоид Орбан национализира ли УНБанка, линкове евентуално? Определено често изправя периодично косите на комисарите.

Интересни гости при ВС, анонса на предаването е Майдана в ХонкКонг, разбира се и за Русия, Китай, Пиндостан

Вечер с Владимиром Соловьёвым 30.09.2014
            https://www.youtube.com/watch?v=IISocozNh6M
            И Орбан цъфна и върза!!!

Коментар

В Русия има силни настроения срещу политиката на РЦБ, искане за откъсване от прегръдката на ФинИнтерна. разработване на собствена платежна система, увеличаване на паричната маса, сваляне на процентите, освобождаване на активите в чуждестранен дълг.
              Ама разбира се че в Русия ще има силни настроения срещу всяко разумно нещо. И ще се предлагат и надявам се ще се приемат много неразумни работи

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                При всяка глупост на Путин скъсявам. И същия или на следващия ден закривам Скоро не е правил, ама рублата продължава и продължава да пада. Та леко ме е яд. Ама де до га знам, той Путя нещо не е съвсем наред ще вземе да издумка целия им валутен резерв някой ден само че да я оскъпи малко, пък аз нямам излишни пари да ги губя заради лудостта на Хаяско.

В Русия има силни настроения срещу политиката на РЦБ, искане за откъсване от прегръдката на ФинИнтерна. разработване на собствена платежна система, увеличаване на паричната маса, сваляне на процентите, освобождаване на активите в чуждестранен дълг. Предлага се и национализация на ЦБ. Всъщност бившия соросоид Орбан национализира ли УНБанка, линкове евентуално? Определено често изправя периодично косите на комисарите.

Интересни гости при ВС, анонса на предаването е Майдана в ХонкКонг, разбира се и за Русия, Китай, Пиндостан

Вечер с Владимиром Соловьёвым 30.09.2014
                https://www.youtube.com/watch?v=IISocozNh6M

Коментар

Равновестни аз съм инженер.А икономиката е всичко друго ма наука не е.За мен е ясно че ти едно мислиш друго пишеш.Явно някой ти определя какво да пишеш.Иначе да си заложил кинти след като твърдиш че Русия фалирга.
                  Дефиницията на наука е
                  "систематизирано достоверно знание, което може да бъде убедително обяснено чрез логиката.Съвременната философия на науката дефинира понятието по-тясно, като ограничава обхвата му до знанието, което е експериментално проверимо въз основа на научния метод. "

Схващаш ли какъв ти е проблема с икономиката - нямаш систематизирано, достоверно знание по темата. Защото то четенето на жълта преса и гледане на Канал 1, само в мнооого широк смисъл може да се приеме че дава каквото и да било знание, но със сигурност не е систематизирано.

Коментар

Бате Пешо, ма тя икономиката е само и единствено теоретична наука, всичко са абстракции, до момента в който не се превърне в статистика или в счетоводство.

А иначе всички "практици" "икономисти" - които поне аз познавам. От много практика са затънали в дългове, живеят на държавни помощи или пенсия и се изхранват от каквото наберат в градината. Та тези работи за икономисти дето са много добри практици не ми ги приказвай. Човек или разбира теорията и може да създава абстрактни модели от нея. Или не разбира бъкел от икономика. Както е в случая с теб.
                    О аз нямам претенции да разбирам от икономика.Само че разбирачите тука кога ми стигнете доходите и материалните активи елате ми се обадете

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Абе Пешо , равновесния и 50 кинта няма да заложи зад думите си....ти по голяма сума му предлагаш. Той сам не си вярва на дрънканиците но го прави колкото да ви дразни.....не го ли разбрахте що за типаж е .
                      Равновестния не ме дразни той ме забавлява.

Коментар

А ти колко скъси
                        При всяка глупост на Путин скъсявам. И същия или на следващия ден закривам Скоро не е правил, ама рублата продължава и продължава да пада. Та леко ме е яд. Ама де до га знам, той Путя нещо не е съвсем наред ще вземе да издумка целия им валутен резерв някой ден само че да я оскъпи малко, пък аз нямам излишни пари да ги губя заради лудостта на Хаяско.

Коментар

Бате Пешо, ма тя икономиката е само и единствено теоретична наука, всичко са абстракции, до момента в който не се превърне в статистика или в счетоводство.

А иначе всички "практици" "икономисти" - които поне аз познавам. От много практика са затънали в дългове, живеят на държавни помощи или пенсия и се изхранват от каквото наберат в градината. Та тези работи за икономисти дето са много добри практици не ми ги приказвай. Човек или разбира теорията и може да създава абстрактни модели от нея. Или не разбира бъкел от икономика. Както е в случая с теб.
                          Равновестни аз съм инженер.А икономиката е всичко друго ма наука не е.За мен е ясно че ти едно мислиш друго пишеш.Явно някой ти определя какво да пишеш.Иначе да си заложил кинти след като твърдиш че Русия фалирга.

Коментар

А ти спестяваш ли в Рубли?

Хахахаха
                            А ти колко скъси

Коментар

Ей ама много теоретици тука бе направо страшно.То затова не си еба жената на уицата щото много теоретици ще дават акъл и нема да стане работата.Равновестни кога фалира Русия последно.предлагам да сложим по 100000 кинта и да хванем бас.
                              Абе Пешо , равновесния и 50 кинта няма да заложи зад думите си....ти по голяма сума му предлагаш. Той сам не си вярва на дрънканиците но го прави колкото да ви дразни.....не го ли разбрахте що за типаж е .
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

НПО-амбрияжът яко вие, по-добър комплимент за политиката на Владимир Владимирович няма!

Поздрав за всички, които обичат Русия!
                                Небо Славян - Алиса (by Gitarin.ru, аккорды, табы)
                                https://www.youtube.com/watch?v=gfgUs1ljs24
                                А ти спестяваш ли в Рубли?

Хахахаха

Коментар

Working...
                                X