IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BRENT е около 94 долара. Това как ще се отрази на войната която Русия води срещу Украйна? Според мен е добре за Украйна защото ще се отслаби икономическата база на агресора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm
      Щото дупедавци като тебе и постлаха червен килим - е те затва. Същите като тия сега в "Новорусия". Национални предатели.
      Хамстер мдааам, гледам нещо че реагираш, като бесен, след като го потърси поп със светена вода... дали модератора да не вземе да ти опне един босилек

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Равновесие винаги е бил разумен човек. Преблема винаги е идвал от това, че когато говори за икономика ти не го разбораш. Това е напълно нормално защото той разбора от тази материя а ти не. Когато заговори за нещо от което си имаш някаква престава и веднага намери общ език с него. Затова винаги съм се питал защо пишеш в инвестиционен форум. За сега все още нямам отговр. С равновесие понякога сме на едно мнение понякога на различно, но винаги ми е ясно какви са му аргументите и защо мисли така. С една дума уважаван от мен човек, който понякога дава различно от мен мнение.
        Виж сега, ти не пишеш по темата, но ме предизвикваш и аз да не пиша по нея. Бате Пешо е инвеститор във влог, ЗЗ и лично стопанство. Това е немалка инвестиция. Преди години е инвестирал и в НИ. Тоест, той може да се окаже много по-голям инвеститор от мен и теб. Ти сигурно имаш акции, аз също. Злато, аз също, НИ, аз също. Не подценявай Бате Пешо, той има огромен влог в КТБ въпреки, че е в гарантираната зона. Значи знае и да диверсифицира. Не го подценявай...мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Започваш да ставаш разумен човек.Всъщност ти не си лош само дето пропагандата ти е промила мозъка.
          Равновесие винаги е бил разумен човек. Преблема винаги е идвал от това, че когато говори за икономика ти не го разбораш. Това е напълно нормално защото той разбора от тази материя а ти не. Когато заговори за нещо от което си имаш някаква престава и веднага намери общ език с него. Затова винаги съм се питал защо пишеш в инвестиционен форум. За сега все още нямам отговр. С равновесие понякога сме на едно мнение понякога на различно, но винаги ми е ясно какви са му аргументите и защо мисли така. С една дума уважаван от мен човек, който понякога дава различно от мен мнение.

Коментар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=941098

Виж ги бе калъф славните ти руснаци как са бягали до колене в кафяво
            Отде да знаят българските войници че след това боклуци като теб ще дадат всичко отвоювано с кръв на същите крадци - ей-така, от малоумие...
            Кой спечели войната.Нещо за Ньойски договор да си чувал.Големи победи били сме всички и всичко и всичките войни сме ги загубили.То и тогава като днес безмозъчни същества са управлявали България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
              Че къде да влизаме в Русия, ние не сме агресори Тях ги изритахме като дойдоха да откъснат Добруджа. През 44-та БГ е вече извън войната, когато Червената Армия я окупира. Срам за гнидите и тия като тебе дето им се надупвате!
              Ако дойдат, ще ги върнем в Сибир. Моите баби и дядовци са македонци по онова време, дремело им е че ги "освобождава" поредната боклучава шайка негодници.
              О това обяснява всичко ти явно си македонски войвода кокошкар който пие червено вино по кръчмите и се прави на голяма работа.Не моа да разбера кат си толко голям юнак що не изгони Червената армия

Коментар

Русия няма ресурс да развива собствените си територии - и да и подарят нови само ще потъва още по-бързо
                Много взе да искаш - първо да върнат Украйна и да я обезщетят. После - да си потъват в говната дето сами ги сътвориха.
                Русия е огромна и е безсмислено да строи шосета.Тя строи ж.п. линии и има авиация

Коментар

Я спри да пишеш глупости и питай баба ти и дядо ти как са ги посрещали с цветя хляб и сол.Аз никъде не съм чел чул или видял наша армия да е влизала в Русия и завладявала руски територии.Освен това храбрите българи на 5 септември 1944 са имали прекрасната възможност да бият руснаците и да ги натикат в Сибир ама нещо вместо да се бият излезли да ги посрещнат....Та и ти внимавай че ако дойдат ще ги посрещат и да не вземеш да си купуваш три цокала като графинята
                  Че къде да влизаме в Русия, ние не сме агресори Тях ги изритахме като дойдоха да откъснат Добруджа. През 44-та БГ е вече извън войната, когато Червената Армия я окупира. Срам за гнидите и тия като тебе дето им се надупвате!
                  Ако дойдат, ще ги върнем в Сибир. Моите баби и дядовци са македонци по онова време, дремело им е че ги "освобождава" поредната боклучава шайка негодници.

Коментар

Казаците пристигнаха в Добруджа. После бягаха обратно през цяла Румъния
                    Много си невеж за собствената си история.
                    И кой спечели войната?

Коментар

• Бате Пешо и Роберт, трола просто използва, че всички гледаме мача. Ама той не е родолюбец, а платен задокеански драскач за когото това е просто сокър. Затова използва момента да наводни темата със своята дрисня...

Коментар

Е, видяхме подводниците им - клас "Курск"
                        Само малко време им трябва - и сами... бълбук бълбук.
                        Рашките стават на война за пушечно месо. Това е и доктрината - за Сталину - айде на амбразурата.
                        Ми то видяхме и американските кораби осраха Черно море.Виждаме и колко са негодни в Близкия изток и как ги е страх да се бият там.

Коментар

Казаците пристигнаха в Добруджа. После бягаха обратно през цяла Румъния
                          Много си невеж за собствената си история.
                          Я спри да пишеш глупости и питай баба ти и дядо ти как са ги посрещали с цветя хляб и сол.Аз никъде не съм чел чул или видял наша армия да е влизала в Русия и завладявала руски територии.Освен това храбрите българи на 5 септември 1944 са имали прекрасната възможност да бият руснаците и да ги натикат в Сибир ама нещо вместо да се бият излезли да ги посрещнат....Та и ти внимавай че ако дойдат ще ги посрещат и да не вземеш да си купуваш три цокала като графинята

Коментар

• Включи се новия трол на задокеанските си господари. Телеграфно пуска пост след пост. Това не прави САЩ по добри, това е ясно на повечето българи, че САЩ просто купиха Украйна за да дразнят Русия, която е във възход. Хамстердам, хаха. Наваксвай троле, няма да стъпиш на малкото нежно пръстче на Аmsterdamm.

Коментар

Руските тайни, толкова тайни че чак ги няма... един смрадлив червен кьорфишек
                              За да се краде по-лесно.
                              Пореднатана НПО гнида троли а админа спи сладко , сладко!
                              Спи админе !

Коментар

Русия е огромна територия.На Щатите като им думнат Ню Йорк Вашингтон Чикаго Лос Анджелис Сан Франциско Маями Атланта и още десетина града и са у киреча.
                                Мдам. А в Русь стига да прерисуват само Москва Няма луди да бомбардират Сибир.

Коментар

Working...
                                X