BRENT е около 94 долара. Това как ще се отрази на войната която Русия води срещу Украйна? Според мен е добре за Украйна защото ще се отслаби икономическата база на агресора.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от XamsterdammЩото дупедавци като тебе и постлаха червен килим - е те затва. Същите като тия сега в "Новорусия". Национални предатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеРавновесие винаги е бил разумен човек. Преблема винаги е идвал от това, че когато говори за икономика ти не го разбораш. Това е напълно нормално защото той разбора от тази материя а ти не. Когато заговори за нещо от което си имаш някаква престава и веднага намери общ език с него. Затова винаги съм се питал защо пишеш в инвестиционен форум. За сега все още нямам отговр. С равновесие понякога сме на едно мнение понякога на различно, но винаги ми е ясно какви са му аргументите и защо мисли така. С една дума уважаван от мен човек, който понякога дава различно от мен мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗапочваш да ставаш разумен човек.Всъщност ти не си лош само дето пропагандата ти е промила мозъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdammhttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=941098
Виж ги бе калъф славните ти руснаци как са бягали до колене в кафяво
Отде да знаят българските войници че след това боклуци като теб ще дадат всичко отвоювано с кръв на същите крадци - ей-така, от малоумие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеЧе къде да влизаме в Русия, ние не сме агресориТях ги изритахме като дойдоха да откъснат Добруджа. През 44-та БГ е вече извън войната, когато Червената Армия я окупира. Срам за гнидите и тия като тебе дето им се надупвате!
Ако дойдат, ще ги върнем в Сибир. Моите баби и дядовци са македонци по онова време, дремело им е че ги "освобождава" поредната боклучава шайка негодници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XamsterdammРусия няма ресурс да развива собствените си територии - и да и подарят нови само ще потъва още по-бързо
Много взе да искаш - първо да върнат Украйна и да я обезщетят. После - да си потъват в говната дето сами ги сътвориха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ спри да пишеш глупости и питай баба ти и дядо ти как са ги посрещали с цветя хляб и сол.Аз никъде не съм чел чул или видял наша армия да е влизала в Русия и завладявала руски територии.Освен това храбрите българи на 5 септември 1944 са имали прекрасната възможност да бият руснаците и да ги натикат в Сибир ама нещо вместо да се бият излезли да ги посрещнат....Та и ти внимавай че ако дойдат ще ги посрещат и да не вземеш да си купуваш три цокала като графинятаТях ги изритахме като дойдоха да откъснат Добруджа. През 44-та БГ е вече извън войната, когато Червената Армия я окупира. Срам за гнидите и тия като тебе дето им се надупвате!
Ако дойдат, ще ги върнем в Сибир. Моите баби и дядовци са македонци по онова време, дремело им е че ги "освобождава" поредната боклучава шайка негодници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеКазаците пристигнаха в Добруджа. После бягаха обратно през цяла Румъния
Много си невеж за собствената си история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеЕ, видяхме подводниците им - клас "Курск"
Само малко време им трябва - и сами... бълбук бълбук.
Рашките стават на война за пушечно месо. Това е и доктрината - за Сталину - айде на амбразурата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеКазаците пристигнаха в Добруджа. После бягаха обратно през цяла Румъния
Много си невеж за собствената си история.
Коментар
-
Включи се новия трол на задокеанските си господари. Телеграфно пуска пост след пост. Това не прави САЩ по добри, това е ясно на повечето българи, че САЩ просто купиха Украйна за да дразнят Русия, която е във възход. Хамстердам, хаха.Наваксвай троле, няма да стъпиш на малкото нежно пръстче на Аmsterdamm.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРусия е огромна територия.На Щатите като им думнат Ню Йорк Вашингтон Чикаго Лос Анджелис Сан Франциско Маями Атланта и още десетина града и са у киреча.Няма луди да бомбардират Сибир.
Коментар
Коментар