Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Русия губи по 100 милиона долара на ден от ниските цени на петрола.Винсент Сигнарела и Ханс Хюмс за сривa на рублата и цената на петрола в Smart Street с Триш Реган по телевизия Bloomberg.,видео на: http://www.bgonair.bg/video/blizo-li-e-krayat-na-putin
Last edited by коки; 03.12.2014, 18:43.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНай-малко ме е страх от мижитурки, Монти!
Не обичам обаче лицемерието, мерзостта и подлостта!
Вземи си купи там акции на някоя Бг банка, да вържеш Никулден-а, да се успокоиш малко..Повече от това не мога да ти помогна...
нонсенс или значи ,че си по зле от мижитурка.....
банки не купувам до НГ....
ти си ги купувай......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ недей така . Все пак "великорушкият" изнудвач ще бъде спрян само със санкции....за сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи имаш проблем с доверието.....
Скрил си се в коптора и оттам излъчваш обиди ,злъч , лъжи и т.н.....
аз като неграмотен и прост човек по твойте думи.... , бих се учил от един учен и преуспял човек и да взимам пример за реализация ,но ти не ми помагаш ....
А дали е така ,кой ще ми каже.......кой ли пееше тази българска песен.....
в твоя чест....
П.П. случайно се сетих с върховни мъки...какво си се притеснил ,че чак един толкова учен човек се консултира с юристконсулта си за един толкова прост и неграмотен човек като мен.....
помощи ли ще ми събирате, фондация ли ще ми правите.....
Ще вземеш да ме разплачеш и да взема да ти пратя някой леф за да това ,че си се притеснил..... в името на достойнството на българския офичцер.....
който страх няма от нищо....
Не обичам обаче лицемерието, мерзостта и подлостта!
Вземи си купи там акции на някоя Бг банка, да вържеш Никулден-а, да се успокоиш малко..Повече от това не мога да ти помогна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКъде да вися бе, писарушка с килийно?
На държавната ясла ли да вися, не мога да си го позволя това принизяване...
Да, имам няколко образования, проблем ли ти е? Смешници..
Направи си изводите, щом вися постоянно тук, дали не съм си оплел кошницата добре... Малко мозък трябва за това..
Не съм тръгнал да убеждавам никого, нито да се обяснявам на никого..
Ако имаш проблем с доверието, не купуваш!
Скрил си се в коптора и оттам излъчваш обиди ,злъч , лъжи и т.н.....
аз като неграмотен и прост човек по твойте думи.... , бих се учил от един учен и преуспял човек и да взимам пример за реализация ,но ти не ми помагаш ....
А дали е така ,кой ще ми каже.......кой ли пееше тази българска песен.....
в твоя чест....
П.П. случайно се сетих с върховни мъки...какво си се притеснил ,че чак един толкова учен човек се консултира с юристконсулта си за един толкова прост и неграмотен човек като мен.....
помощи ли ще ми събирате, фондация ли ще ми правите.....
Ще вземеш да ме разплачеш и да взема да ти пратя някой леф за да това ,че си се притеснил..... в името на достойнството на българския офичцер.....
който страх няма от нищо....
Коментар
-
Четири ( 4 ) правителства от 2008г. насам вадят една тръба от Дунав 20м дълга и 2 м диаметър и не могат.
Ами да викнат русенските рибари - тя тежи колкото един сом да'е ... - те ще я извадят
П.П. Шеста година 240 хрантутника с европейски средства + целият набор от чиновници по Трансгаз не могат да извядат една тръба от реката.
Ма, ние сме уникуми, че ги траем такива.
В Китай за 2 години време направиха мост дълъг 10 километра.
А, това тук се води проект от НАЦИОНАЛНО значение?!?!? ( представям си кога ще стане асфалта до на Пешов селото, щото той не е с национално значение и пак струва толкова )Last edited by marandi; 03.12.2014, 18:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеФашагите от хунтата ще ни изнудват не само с тръбите, които минават от там. ще ни изнудват и с АЕЦ под техен контрол. Ще искат помощ и за сигурността на АЕЦ... Така са свикнали. Един изнудвач може да бъде спрян само по един начин! С бухалка по кратуната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеФашагите от хунтата ще ни изнудват не само с тръбите, които минават от там. ще ни изнудват и с АЕЦ под техен контрол. Ще искат помощ и за сигурността на АЕЦ... Така са свикнали. Един изнудвач може да бъде спрян само по един начин! С бухалка по кратуната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"....Нашите огромни проблеми на предишното правителство дойдоха след като пуснахме на концесия добива на газ в акваторията на Черно море – "Хан Аспарух", и го взе голям европейски консорциум: "Репсол" – испанската, френската "Тотал" и австрийската OMV....
...С една дума, България ще се превърне в конкурент по износа на газ, защото находищата са огромни. Факт е, че никой досега не си е позволявал да го прави, вие сте първото правителство, което го прави. Това е 100% диверсификация....
...Затова искам да знаете, че с приемането на днешното решение се подлагаме на огромен натиск. Искам да знаете, че го правим с ясното съзнание, че не бъдещите, това поколение още (защото това в рамките на 4-5-6 години ще стане) ще се възползва от природните богатства на България. На Ловеч – Ъглен, имаме 10 милиарда кубика, открити, готови за експлоатация.
Така че като вдигнете ръка сега да подкрепите тези две неща, трябва да знаете, че сме много временни, защото с това ще нервираме страшно нашите конкуренти по добив, производство и продажби на газ в целия регион. Защото, повтарям, огромни количества газ има. ..."
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12..._bogougoden_s/
Готвят ли ви за протести, путинославни рублофилчета?
И..?
Сега слушаме басни, че "имало" паднала една тръба на 20 метра и блокира конекторчето вече 2 години.
Ма, тия вярно за идиоти ни имат. Това се вади за 2 часа точно
П.П. Затвори, убити/обесени няма ли да има в т'ва БГ, бря? Всичките едни такива с кръгчета около главите - скоро ще ги рисуват в църквите да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПремиерът Арсений Яценюк съобщи, че на 28 ноември в Запорожката АЕЦ е станал инцидент, предаде Ройтерс. Той помоли министъра на енергетиката Владимир Демчишин да свика пресконференция и да съобщи подробности.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениедругия проминтик и той подкрепа оказва, ха ха ха... писарушките се надушват...
Коментар
-
"....Нашите огромни проблеми на предишното правителство дойдоха след като пуснахме на концесия добива на газ в акваторията на Черно море – "Хан Аспарух", и го взе голям европейски консорциум: "Репсол" – испанската, френската "Тотал" и австрийската OMV....
...С една дума, България ще се превърне в конкурент по износа на газ, защото находищата са огромни. Факт е, че никой досега не си е позволявал да го прави, вие сте първото правителство, което го прави. Това е 100% диверсификация....
...Затова искам да знаете, че с приемането на днешното решение се подлагаме на огромен натиск. Искам да знаете, че го правим с ясното съзнание, че не бъдещите, това поколение още (защото това в рамките на 4-5-6 години ще стане) ще се възползва от природните богатства на България. На Ловеч – Ъглен, имаме 10 милиарда кубика, открити, готови за експлоатация.
Така че като вдигнете ръка сега да подкрепите тези две неща, трябва да знаете, че сме много временни, защото с това ще нервираме страшно нашите конкуренти по добив, производство и продажби на газ в целия регион. Защото, повтарям, огромни количества газ има. ..."
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/12..._bogougoden_s/
Готвят ли ви за протести, путинославни рублофилчета?
Коментар
-
Централната банка на Русия опитва да спре паника на валутния пазар
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/...pre_panika_na/
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение+ 1
хахахахаха
Коментар
Коментар