Първоначално изпратено от Avalaon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ как точно ще се сринат щом капиталите бягат при тях, ще започнат да ги конфискуват като Путин? Ами те дори вече започнаха, а капиталите пак при тяг бягат, а не в Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПогледни си графиката, дедовия. Стига си плямпотил глупости. Януари курса е 48 рубли за едно евро. Сега е малко под 50. Тези 4% промяна на срив ли ти изглеждат? Излез от дупката която обитаваш и погледай малко новини преди да драскаш глупости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА колко е планирания дефицит на САЩ и западните страни от ЕС
нещо ми се чини че няколко пъти по 0.5%
Коментар
-
Ето ти един пост дето бях постнал преди време, съдържаш и подробен анализ за влиянието на цените на газа и нефта на бюджета на Русия....
---------------------------------------------------------
Ако нефта падне на 80 долара за барел , отражението на Бюджета на Русия ще е 1,8 % дефицит !!!! Което не е нищо особено имайки в предвид че подобна цена ще фалира производителите в САЩ и ЕС на нефт поради по скъпите разходи. Пък дефицитите на САЩ и ЕС принципно са по големи от 1,8% Много интересен анализ на вижте тук по въпроса, стр 8 ако не ви се чете всичко: http://riskmanagementlab.com/bg/file...ederacija_.pdfНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЕ, те хора не са мислели , че ще играят шах с останалия свят на територията Украйна.
нещо ми се чини че няколко пъти по 0.5%Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕто ви статс-а за бюджета на Раша, че ми писна да чета глупости. Планиран е дефицит за 2014 г. от 0.5%
Цъки:
Франция е над три.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕто ви статс-а за бюджета на Раша, че ми писна да чета глупости. Планиран е дефицит за 2014 г. от 0.5%
Цъки:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗдравата икономическа логика сочи, че проекта е руски и да си го строи Русия на каквито си иска цени и с който си иска олигарх. Правото да го строи тук го плаща с напр. 100 млн. куб. м. газ годишно и ставаме първи приятели с русофилите тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗдравата икономическа логика сочи, че проекта е руски и да си го строи Русия на каквито си иска цени и с който си иска олигарх. Правото да го строи тук го плаща с напр. 100 млн. куб. м. газ годишно и ставаме първи приятели с русофилите тук.
А обществото дори и да осъзнава какво губи, ще седи безучастно.
Дори и 200 млн. куб. м. газ годишно да подаряват.............
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова още не се е случило защото трябва техническо време.
Така че, танто за кукуригу. Империята на хаоса няма полезни ходове. Може да жертва само сателитите като гейропеските си пудели за да отложи малко краха. Но той е неизбежен.
България е христоматиен пример. КТБ, а от там и цялата банкова система на БГ, бе дадена за курбан за да бъде провален Южен поток! Резултатът е, че банковата ни система пращи по шевовете, а ЮП така или иначе ще си бъде построен, защото здравата икономическа логика няма алтернатива!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОчевидно е, че пасеш трева... Иначе щеше да видиш на графиката, че през Март курса е бил 51 рубли и нямаше да пишеш глупости, когато сега няма и 50!
Ето курса от страницата на ЦБ на РФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбира се. Това не са инвестиции в шампанско и черен хайвер за търговското им представителство.. Пирели строят нов завод в Русия. Това е прехвърляне на бинес!
На руснаците не им пука колко ще е курса долар/рубла. Единственото което е важно за тях е цените на въглеводородите в долари да не пада съществено. Иначе колкото по-скъп е долара спрямо рублата толкова по-голям бюджетен излишък ще имат! Саудитска Арабия обяви, че започва съкръщаването на добива на нефт, така че цените на нефта в долари няма да паднат съществено! От това печелят руските производители и руския бизнес като цяло.
http://www.pirelli.com/corporate/en/...a/default.html
За напред не бъркай завод с централа с огромна администрация и всички управленски отдели на концерн/компания!
За 2-рото бюджет 2015-7 е заложен с дефицити - а петрола пада ли пада! Все гледате износа, а забравяте вноса - този внос няма става евтин, точно обратното!
А Саудита големи глупости - хич няма си режат петролният добив, точно обратното,не знам какво ги вкара в уравнението саудитата, като хамериканците догодина ще са производител №1 - цените мисля че ще се стабилизират на нива около 85!Last edited by needtoknowmore; 03.10.2014, 19:29.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар