IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера отивам на магазина у село и гледам пред него един човек говори там с едни юнаци.По гласа го познах 30 г не бях го виждал а ми е почти съсед.Човека се ожени на времето в Ловеч....Но това са подробности.Та питам го как е какво работи а той ми вика аз работя в една Плевенска строителна фирма и карам камион.От три правя курсове Плевен Владивосток.А един юнак му вика ей Сашо това е на майната му бе как стигаш а той отговаря.Първия път като тръгнах и стигнах Русия спрях да питам.А руснака ми вика днес сме неделя караш по тоя път и в петък завиваш на дясно после само направо и ще стигнеш.Това за Марандитко и компания да знаят все пак с кого си имат работа и са не се излагат повече с великия Пиндостан

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ама, ти мен ще ме учиш по финанси и икономика ли, бря сладур?

П.П. Ти, ако имаше грам понятие от тия неща нямаше да сравняваш Централната банка на Русия и УСА + търговските им понеже нямат нищо общо помежду си, освен заглавието, че завършва на баМка.

Тоже, ако имаше малко понятие от монетарна политика нямаше да ревете всеки божи ден за премахване на долара като основна резервна валута, понеже всичко ще се оскъпи с поне едни 10-15%.
      Възможно ли някой въобще да те научи на нещо тебе?Или уикипедията всичко знае

Коментар

• Какво чувам нещо сме искали да помогнем на хохлите някой нещо ???
        Искали сме да им дарим миг 29 с по 300 часа/ цял свят се бил смял какви били тези бойни самолети/ а да си купим ф15. Както се казва братски и от сърце, спомням си че дарихме и танкове на макетата та после те ни се сърдиха, не можели да ги нарежат за скраб. И сега същата работа, от Бг в Украйна, да ги свалят опълченците. Въпросът е да си в далаверата

Коментар

• Доклад ООН по Украине разгромил официальную версию Кремля
          http://inforesist.org/doklad-oon-po-...rsiyu-kremlya/

"ООН не обнаружила никаких каких «массовых захоронений», массовых расправ украинских карателей над мирным населением, следов использования фосфорных и кластерных бомб и т.д. Зато в докладе упоминаются пытки, издевательства, похищения и грабежи со стороны боевиков, использование сепаратистами жилых объектов для ведения боевых действий, участие российских военных в вооруженных действиях и многое другое."

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Най-скъпия път в Русия http://newsline.bg/read_more.php?post=3053

Нали виждаш какъв манталитет в БГ-стан.

Само престъпници могат да подкрепят престъпник като Путьо.

Дере мурзилките кат' побъркан и ония му се радват

П.П. В Румъния отдавна вече не им прави впечатление, че премиер, министри и сие ги пращат редовно по затворите.

Те затова и мамалигите ни изрязаха като кисела краставица, а преди 10 години бяха по-зле от нас. В момента не можем ги стигна в следващите 10 години ние тях.

Вече няма по-зле от нас в ЕС по обясними причини. Справка форумо пълен с БГ матрьошки, където идолът им е един изкукуригал престъпник.
            Last edited by marandi; 09.10.2014, 01:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              не вервам да го засрамиш... готвача бърка паричния агрегат М2 с емисионната дейност/печатане на ЦБ
              Мхм ...

направо напиши, че в Русия всеки си печата рупли на принтера в тях и М2 статистиката я води някой пиян казак на Дон в халваджийския тефтер.

П.П. Казах ти да запишеш "вишу" кат' толкоз те вълнува какви функции изпълнява Централна баМка Х. Там ще ти обясняват 'орицата - белким вденеш нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Абе кви данни даваш бе момче зелено ...... Гигов казва че кило домати струва два лева...ти почваш да го засипваш с данни че в краставицата има 90% вода .....единствената връзка между двете е са се зеленчуци ....
                Я, виж кой ми е повдигал с уголемени букви и оцветявал в синьо, бре Моркуфф, щото дадох колко е външния дълг на Раша.

И Шапока подскочи, че не бил толкоз. Прочети му и другите некоректни данни, че го поправях в частта проценти.

Ма, момчето млъкна - не се прави на идиот.

Коментар

не вервам да го засрамиш... готвача бърка паричния агрегат М2 с емисионната дейност/печатане на ЦБ
                  бърка , но няма да го схване и да му го обясняваш ...лека и на теб
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами точно теб не мисля да уча , това е безнадеждно начинание....кауза пердута както се казва.
                    Даже мисля да лягам ....че не ми се прелива от пусто в празно с теб за поредна вечер....троли си на воля утре ще прочета кви си ги натворил из темата

Коментар

Така е , в повечето случаи черпака го игнорирам , безсмислено е да се спори с латерна .......

Коментар

Моркуфф ...,

данните, които давам са от Централната банка на Русия. Върви "спори" с тях, бре семпъл.

Мен какво ме занимаваш с тъпотиите си, че не ти пасвали на идиотските теории?
                        Абе кви данни даваш бе момче зелено ...... Гигов казва че кило домати струва два лева...ти почваш да го засипваш с данни че в краставицата има 90% вода .....единствената връзка между двете е са се зеленчуци ....

Коментар

Аиде малко икономикс за начинаещи.....

Всяка растяща икономика има нужда от нарастваща парична маса , в противен случаи започва дефлация , тоест поскъпване на собствената валута ...т.е с единица валута се купува все повече стоки и услуги. Това историческо е доказано че действа погубно на икономическия цикъл.
                          Съответно нарастващата парична маса в растяща икономика стига до паричното обръщение по много пътища , най вредния от които е когато правителството прави дефицити и ги финансира пряко чрез заеми от централната банка.

Точно това Путя не прави за разлика от ония в САЩ ....

П.П. Ти, ако имаше грам понятие от тия неща нямаше да сравняваш Централната банка на Русия и УСА + търговските им понеже нямат нищо общо помежду си, освен заглавието, че завършва на баМка.

Тоже, ако имаше малко понятие от монетарна политика нямаше да ревете всеки божи ден за премахване на долара като основна резервна валута, понеже всичко ще се оскъпи с поне едни 10-15%.

Коментар

Нали говориш за печатане на кинти.

Викам да си видиш идола какво е правил докато е бил на власт тия 12 години. Хич не е печатал кат' див

П.П. Само, че нещо бързо го разкриха и ся руплата я чака голям бой. Преди месеци ви бях казал, че до нова година ще видим нива 42-45 още докато беше 37.

Поздравчета!
                            Аиде малко икономикс за начинаещи.....

Всяка растяща икономика има нужда от нарастваща парична маса , в противен случаи започва дефлация , тоест поскъпване на собствената валута ...т.е с единица валута се купува все повече стоки и услуги. Това историческо е доказано че действа погубно на икономическия цикъл.
                            Съответно нарастващата парична маса в растяща икономика стига до паричното обръщение по много пътища , най вредния от които е когато правителството прави дефицити и ги финансира пряко чрез заеми от централната банка.

Точно това Путя не прави за разлика от ония в САЩ ....

Коментар

Така е , в повечето случаи черпака го игнорирам , безсмислено е да се спори с латерна .......
                              Моркуфф ...,

данните, които давам са от Централната банка на Русия. Върви "спори" с тях, бре семпъл.

Мен какво ме занимаваш с тъпотиите си, че не ти пасвали на идиотските теории?

Коментар

Ти обаче имаш манталитет на слуга, имаш някакво преклонение пред силния, който те е онодил до сливиците и това ти дава право да мяташ говн@, за да му се харесаш.... и в престараването мяташ много повече, отколкото господаря ти очаква. бива, бива такава злоба....

загубил си чувство за мярка, логическо мислене, нямаш рецептори за истина-лъжа, добро-лошо, справедливо-несправедливо и реагираш само на Свой-Чужд...

Коментар

Working...
                                X