If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти ако си кандитатирала за народен представител ,ще се откажеш ли доброволно......
Естествено, че ще се откажа, ако изборът ми е плод на електорална заблуда ... Ама понеже съм почтена и мога да се реализирам, където си поискам, а не защото някой може да ме задължи.
Прототипът на главната героиня - т. н. културен министър на ЛНР, поискала смъртна присъда за авторката на тази доста забавна анимация...
"Министр культуры "ЛНР" Ирина Филатова подала "исковое заявление" с требованием "судить Карпу И.И. по законам военного времени и приговорить к расстрелу"
Причиной заявления стал мультфильм "Ватница-мутант" авторства украинской писательницы Ирены Карпы.
Плюс всичко изброено по-долу от кандид, да добавя, че 9/9 не застраши избирането на председателя на Герб в НС, както направи 15/15 в ЕП.
И още един плюс - всички, погрешно избрани, се оттеглиха - абсолютен прецедент в политическото самосъзнание ...
насила....
Още един прецедент за който герб е партия на задкулисието.....
Ти ако си кандитатирала за народен представител ,ще се откажеш ли доброволно......
Ставате много смешни и жалки....като това със ботушите и кофите ....
Е с Тиквата ще си паснат по наглост и тъпотия.....
Я кажи пак колко е умствения багаж на средния гербер..
могли да разпознават 9 в кръКче и кваТратче ,но не винаги...
Плюс всичко изброено по-долу от кандид, да добавя, че 9/9 не застраши избирането на председателя на Герб в НС, както направи 15/15 в ЕП.
И още един плюс - всички, погрешно избрани, се оттеглиха - абсолютен прецедент в политическото самосъзнание ...
Ми пак да ти кажа - права пропорционалност - ако наложиш броя 9/9 към броя спечелени мандати с бюлетина 9 от всички 84 мандата или пък дори като абсолютна бройка към 1100000, ще видиш, че тези осем мандата 9/9 или колкото са там като абсолютна бройка далеч отстъпват на "феномени" като 22/22 или 18/18...
ти лъжата я нямаш за нищо....
С 22/ 22 няма ни един спечелен мандат а с 9 има над 12......района...
За КТБ Стоянова посочи, че БСП настоява бъдещото правителство веднага да реши въпроса с КТБ. „Ние също сме извели като приоритет максимално бързото им възстановяване, но в интерес на целия български народ е да имаме вярно решение за КТБ”, подчерта Менда Стоянова и заяви, че ГЕРБ настояват БНБ да назначи международен консултант, който на база данните и фактите в КТБ да предложи начини, по които КТБ да излезе от ситуацията.
понеже сте много умни ,ще решавате проблема за КТБ през 2018 ...г.....
След изтичане на мандата ви....
Простено е възрастни хора да сгрешат, но адвокати и мутри ......да не могат да запомнят две общи положения....
Осем чисти депутати с 9/9 и още Сест на кантар ....да живееян най умната част от БГ ...герберите....
Главната мутра заповяда ...да ги отзоват ....да живее главната мутра...
Кандид що не блееш....
Ми пак да ти кажа - права пропорционалност - ако наложиш броя 9/9 към броя спечелени мандати с бюлетина 9 от всички 84 мандата или пък дори като абсолютна бройка към 1100000, ще видиш, че тези осем мандата 9/9 или колкото са там като абсолютна бройка далеч отстъпват на "феномени" като 22/22 или 18/18...
за теб знаем ,че думата нти не струва и колкото думата на бат Сали...
Офицер от армията и член на БКП в какво са се клели в Людмила Живкова или Пенчо Кубадински или Цола Драгойчева.... ...
Нямам общо с описаната от теб личност, така че е неуместно да интерпретираш тъпанарщини... Скоро няма ли да идват съкращенията вече...Време е да поработиш и ти..
Процентът на умствено изостанали индивиди в едно общество се проектира пропорционално във всяка общност, била тя партия или група участници в интернет форум
Споко 15/15...
Простено е възрастни хора да сгрешат, но адвокати и мутри ......да не могат да запомнят две общи положения....
Осем чисти депутати с 9/9 и още Сест на кантар ....да живееян най умната част от БГ ...герберите....
Главната мутра заповяда ...да ги отзоват ....да живее главната мутра...
Кандид що не блееш....
Процентът на умствено изостанали индивиди в едно общество се проектира пропорционално във всяка общност, била тя партия или група участници в интернет форум
Не , не съм се клел в него! То символизира комунизма и начина на мислене при теб говори, че той още не е излязъл от мечтите ти. Няма да се върне, не се натягай..
за теб знаем ,че думата нти не струва и колкото думата на бат Сали...
Офицер от армията и член на БКП в какво са се клели в Людмила Живкова или Пенчо Кубадински или Цола Драгойчева.... ...
За бат'Сали ти ше ми кажеш, макар че не е тук мястото, все пак беше чуен на паруаментарното мнозинство зад гениалния експерт Орешака...
какво общо има червеното знаме....
може би защото си се клел в него и смяташ ,че всички други са ренегати като теб...
Не , не съм се клел в него! То символизира комунизма и начина на мислене при теб говори, че той още не е излязъл от мечтите ти. Няма да се върне, не се натягай..
Абе и ти ли почна да разбираш от икономика....
ти си гледай ЕС ,че почва да се рушат възлови връзки....
Един европеиски лидер преди години беше написал ,ЕС ще се разпадне ,когато най не очакваме , защото той е грешно заченат.....
ти кажи за бат Сали.....той е водача на най европейската партия..ДПС....
За бат'Сали ти ше ми кажеш, макар че не е тук мястото, все пак беше чуен на паруаментарното мнозинство зад гениалния експерт Орешака...
Коментар