IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
    По голяма глупост не съм чела.Това че сме рускоговорящи не ни прави руснаци.В миллионен Донецк на митинги те събирали не повече от 10 хил.човека.Нямат те подкрепа,затова и идват от Раша наемници,защото местните не искат.А пък колко добър войник руснак,много руски сериали гледаш.Там наистина са много добри,летище в Донецк го взимат вече четри месеца.Хубаво,влязат в Киев,а след това,как ще излязат?Целта им пеше да пламнат цял Юго-Восток,но не се получи.Всички ние имаме роднини в Раша и знаем,че добре живеят само Москва и Санкт-Петербург,на сто км от там мизерия.Защо миньори не подкрепили отделяне от Украйна?Щото знаят че мини ,ще бъдат затворени,пенсия на миньор в Украйна беше около 1000 дол.,сега по малко,толкова и заплата.Сега всички мини са затопени или взривени,предприятия уничтожени а машини натоварени на бели камиони и изнесени в раша.На путин му трябва да пробие път към Крим,затова сега ще се опитат щурмуват Мариупол.Баба ми живее там и сега и тя избяга от града.
    А би ли обяснила защо украинската армия избяга от Крим изоставяйки военната техника за милиарди.Според мен трябваше оща там да даде отпор.

Коментар

Аз няколко години живея в София,а мама се премести в Северна част на Украйна,там имаме друга къща.Преди няколко дена тя се върна от Луганск ,къщата е разрушена с ГРАД,няма оправяне.А за български,нали казвам,че прилича на украински,само бъркам окончания.
      А кой разруши къщата Ви в Луганск ми е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Нямаме падежи - затова. Аз по това те хванах, още преди да кажеш, че си украинка, ама си пасувах. Можеше да не искаш да споделяш.

Сори за къщата. Ние тук си имаме цигани вместо ГРАД

Много голяма пета колонна имате.Агрессивни,нагли,продажни и лесно манипулируеми.Продават гласа и държава и след това гледаме и слушаме премиер,който има по беден от мен словарен запас.
        Last edited by Marina-malina; 18.10.2014, 11:46.

Коментар

По голяма глупост не съм чела.Това че сме рускоговорящи не ни прави руснаци.........................Всички ние имаме роднини в Раша и знаем,че добре живеят само Москва и Санкт-Петербург,на сто км от там мизерия.
          Не разбрах кое е глупост бе пиле, че Руснака е по-добър воиник от Украйнеца ли бе пиле ?? Ми покажете си империята да я сравним с тяхната ако е така

Второто ти писание е още по смешно.....ти си мислиш че си Украинка , но сама каза че леля ти твърди че е Рускиня. И пишеш че имаш много роднини в Русия......маи без да искаш се връщаш на тезата че Украинците и Руснаците са един народ......като нас Българите и Македонците сте

А относно наблюденията и аз имам роднини в Русия и то не на 100 километра от Москва а на хиляди ......и по личните ми наблюдения средния Българин , да не говорим за Украинец може само да мечтае за средния жизнен стандарт там.....
          Last edited by markov; 18.10.2014, 11:10.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Много глупост си изписал.
            Русия без проблем ще превземе Украйна , но иконочическата цена която ще трябва да платят не им е по джоба в момента. Това е истината.

Та хипотетично ако все пак Русия реши да превзема Украйна , съпротива ще види само в западните части на държавата и около Киев. 15 милиона рускоговорящи заедно с повечето други народности ще предпочитат да са в състава на Русия , която е доказано многонационална държава пред Украйна и потенциалния терор които ще им прилагат да стават унитарна Украйнска нация......
            Филма военните в Украйна които отказват да се бият с Рускоговорящи го гледахме. При всяко положение Руснака е по-добър войник от Укранеца. Не случаино Русия е империя а Украйна никога не е била независима държава в тия си граница преди да се разпадне СССР. Комунягите са им пришили доста чисто Руски земи.....

По голяма глупост не съм чела.Това че сме рускоговорящи не ни прави руснаци.В миллионен Донецк на митинги те събирали не повече от 10 хил.човека.Нямат те подкрепа,затова и идват от Раша наемници,защото местните не искат.А пък колко добър войник руснак,много руски сериали гледаш.Там наистина са много добри,летище в Донецк го взимат вече четри месеца.Хубаво,влязат в Киев,а след това,как ще излязат?Целта им пеше да пламнат цял Юго-Восток,но не се получи.Всички ние имаме роднини в Раша и знаем,че добре живеят само Москва и Санкт-Петербург,на сто км от там мизерия.Защо миньори не подкрепили отделяне от Украйна?Щото знаят че мини ,ще бъдат затворени,пенсия на миньор в Украйна беше около 1000 дол.,сега по малко,толкова и заплата.Сега всички мини са затопени или взривени,предприятия уничтожени а машини натоварени на бели камиони и изнесени в раша.На путин му трябва да пробие път към Крим,затова сега ще се опитат щурмуват Мариупол.Баба ми живее там и сега и тя избяга от града.

Коментар

• В началото на зимата. Порошенко дава команда за да подкопае руската икономика да блокира тръбопровода.
              През нощта при Порошенко нахълтва на министъра на отбраната:
              - Нашите граничари са разбити, бяха бомбардирани големите градове, врагът е близо до Киев!
              - Все пак москалите се осмелиха да ни нападнат ...
              - Това не са москалите , германците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                И въпреки твоето "експертно" мнение:
                Киев е изразил готовност за предплащане на доставките на руски газ за Украйна
                http://www.focus-news.net/news/2014/...a-ukrayna.html
                Сори Джей, за пореден път написа каквото ти се иска на душата, не това което се случва в реалността! Дали си експерт или дилетант? Оставям на инвеститорите да те оценят.....
                Никакво споразумение за уреждането на руско-украинския газов конфликт не бе постигнато днес в Милано, заяви украинският президент Петро Порошенко .....
                Путин и Порошенко с разнопосочни изказвания в Милано http://dnes.dir.bg/news/ukrina-vladi...-17607506?nt=4

Може да съм дилетант, но виж какво пише долу за Титаник и професионалистите
                Last edited by Jay Gould; 18.10.2014, 03:40.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Аз няколко години живея в София,а мама се премести в Северна част на Украйна,там имаме друга къща.Преди няколко дена тя се върна от Луганск ,къщата е разрушена с ГРАД,няма оправяне.А за български,нали казвам,че прилича на украински,само бъркам окончания.
                  Нямаме падежи - затова. Аз по това те хванах, още преди да кажеш, че си украинка, ама си пасувах. Можеше да не искаш да споделяш.

Сори за къщата. Ние тук си имаме цигани вместо ГРАД

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    А, ти къде живееш сега, щом са ви разрушили къщата в Луганск? И откъде го извади този български?

Сори за любопитството ( не отговаряй, ако искаш )

Коментар

Последни двама министри на отбрана на Украйна са били агенти на ФСБ.Предатели сред СБУ,полиция,митници,съдии,кметове-навсякъде пълно с предатели и продажници.Това е.Титушки на Майдан ги пращаха от Донбас,същите титушки след това пребиваха на проукраински митинги украинците,щурмуваха сградите.Армия беше гола,боса и сега има миллиарди на сметката на военното министерство и не ги дават.Депутатчета от Партия на регионите и коммунисти пак искат да стават депутати.Нагли,сега ги хвърлят в кофи за боклук,но ще стане и по зле,ако не се откажат.Този път няма да стане тяхното.На хората им писна.
                      А, ти къде живееш сега, щом са ви разрушили къщата в Луганск? И откъде го извади този български?

Сори за любопитството ( не отговаряй, ако искаш )

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Каква армия бе човек - Украйна имаше армия - боеспособна от само 8 - 9 000 човека - толкова имаха униформи и пушки. Другите бяха некомплектовани. А десен сектор са не повече от 200 човека и при това на изборите взеха 1 % просто влиянието им е по-голямо. Те са и цивилни.. Афганците които обучаваха новобранците са вече чичковци. Той един час ще воюва - два часа после трябва да лежи. Поне обаче обучиха новобранците. Руснаците и се криха сред цивилното население. Ако стреляш скрит за цивилните остава или да убият и тях или да те оставят да стреляш.. Това да се крият зад жени и деца явно са го научили от съюзниците си чеченци. Иначе наемниците от Chop "Alfa-TSENTR" ги избиха като пилци, както избиха и чеченците които Кадиров бе пратил в Украйна, но и в двата случая ги сгащиха извън населени места. Има ли град, не може да стреляш на воля, ако оня се е скрил в жилищна сграда с цивилни вътре. Колкото до авиацията - тази на Украйна е като нашата в БГ. Имат повече самолети от нас - защото те ги правят, но нямаха пари дори за гориво за полети, а пилота за да умее да се бие поне трябва да е летял. Това обаче не знае, че не се учат бързо. Въпреки, че войската им е на дотации и няма лев да се обръсне дори, задобряват и ако не са предателите в щаба им, досега да са се справили. Руснаците вкараха и танкове и оръдия - въоръжиха си хората с ракети последен модел... но и при тях няма обучени кадри. Боеспособната им армия е 80 000 човека но в Русия, но вкарат ли я Украйна и да стигнат с нея до Киев, а те ще стигнат, това е огромна територия и май го разбраха че не могат да я овладеят и карат по-кротко. Защото не е важно дали ще биеш, а какво и колко ще опазиш след това. Украйна е голяма колкото Франция, я сметни по колко войници трябват на км2.... дори само за един средно голям град за да ги държиш покорни. Украинците са бедни и гладни, нямат генерали, но са надъхани и се учат бързо. От 5 човека които кандидатстват в националната гвардия се приемат само 2 ма - трима отпадат. На тия двамата обучението им е малко, но пак става и се бият с мерак. Русия ако имаше възможност, досега да е взела източна Украйна, но не може. Воюва, но не може и то срещу една бедна армия с генерали предатели в щаба си. Защото от милиционер Суворов не става. Това е.. Помнете ми думата - тая война ще продължи поне колкото войната Хърватска - Сърбия, ако не и повече и жална им майка и на двете нации.
                        Много глупост си изписал.
                        Русия без проблем ще превземе Украйна , но иконочическата цена която ще трябва да платят не им е по джоба в момента. Това е истината.

Та хипотетично ако все пак Русия реши да превзема Украйна , съпротива ще види само в западните части на държавата и около Киев. 15 милиона рускоговорящи заедно с повечето други народности ще предпочитат да са в състава на Русия , която е доказано многонационална държава пред Украйна и потенциалния терор които ще им прилагат да стават унитарна Украйнска нация......
                        Филма военните в Украйна които отказват да се бият с Рускоговорящи го гледахме. При всяко положение Руснака е по-добър войник от Укранеца. Не случаино Русия е империя а Украйна никога не е била независима държава в тия си граница преди да се разпадне СССР. Комунягите са им пришили доста чисто Руски земи.....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Последни двама министри на отбрана на Украйна са били агенти на ФСБ.Предатели сред СБУ,полиция,митници,съдии,кметове-навсякъде пълно с предатели и продажници.Това е.Титушки на Майдан ги пращаха от Донбас,същите титушки след това пребиваха на проукраински митинги украинците,щурмуваха сградите.Армия беше гола,боса и сега има миллиарди на сметката на военното министерство и не ги дават.Депутатчета от Партия на регионите и коммунисти пак искат да стават депутати.Нагли,сега ги хвърлят в кофи за боклук,но ще стане и по зле,ако не се откажат.Този път няма да стане тяхното.На хората им писна.

Коментар

Държат не повече от няколко % от американските дългове. И да ги изсипят на пазара, той само ще се оригне не повече. Колкото до златото - тази година са загубили около 100 милиона от златото което са купили от Нова година досега само от разликите в цените. Пък и нали компаниите им изкопават злато, ако те не го купят кой? Да им фалират собствените компании ли? Трябва да купуват иначе ще секне добива на злато в Сибир. 100 милиона загуба впрочем за тях са нищо. Много по страшни неща стават на валутния пазар. Всеки ден интервенират, а спекулантите вече ги научиха и дебнат с лимитирани поръчки да отварят нови позиции при всяко изсипване на долари и евра. Днес чета една шега, че рублата щяла да се котира 1 към 1 с долара.
                            1 кило рубли за 1 долар.
                            Дано не стане вярно.

За Крим ти казах - там живеят в болшинство руснаци. Референдума бе измислен, но пък като го искат да го вземат.. макар че украинците не мислят като мен
                            Не става въпрос колко имат,а че продължават да купуват.Незнам колко са изгубили от златото,ама и там купуват.Просто се чудя.

Днес коментирахме с един приятел какво би се случило на руската и на световните борси,ако Путин спре изцяло газта за Европа....хипотетично....за 6мес примерно....ти как мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Джей,как си обясняваш факта,че Русия купува още американски дълг август,а се очакваше да е продала.Увеличила е и златните си резерви.....как го правят ме ми стига акъла,при положение,че приходите им намаляват
                              Държат не повече от няколко % от американските дългове. И да ги изсипят на пазара, той само ще се оригне не повече. Колкото до златото - тази година са загубили около 100 милиона от златото което са купили от Нова година досега само от разликите в цените. Пък и нали компаниите им изкопават злато, ако те не го купят кой? Да им фалират собствените компании ли? Трябва да купуват иначе ще секне добива на злато в Сибир. 100 милиона загуба впрочем за тях са нищо. Много по страшни неща стават на валутния пазар. Всеки ден интервенират, а спекулантите вече ги научиха и дебнат с лимитирани поръчки да отварят нови позиции при всяко изсипване на долари и евра. Днес чета една шега, че рублата щяла да се котира 1 към 1 с долара.
                              1 кило рубли за 1 долар.
                              Дано не стане вярно.

За Крим ти казах - там живеят в болшинство руснаци. Референдума бе измислен, но пък като го искат да го вземат.. макар че украинците не мислят като мен
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Каква армия бе човек - Украйна имаше армия - боеспособна от само 8 - 9 000 човека - толкова имаха униформи и пушки. Другите бяха некомплектовани. А десен сектор са не повече от 200 човека и при това на изборите взеха 1 % просто влиянието им е по-голямо. Те са и цивилни.. Афганците които обучаваха новобранците са вече чичковци. Той един час ще воюва - два часа после трябва да лежи. Поне обаче обучиха новобранците. Руснаците и се криха сред цивилното население. Ако стреляш скрит за цивилните остава или да убият и тях или да те оставят да стреляш.. Това да се крият зад жени и деца явно са го научили от съюзниците си чеченци. Иначе наемниците от Chop "Alfa-TSENTR" ги избиха като пилци, както избиха и чеченците които Кадиров бе пратил в Украйна, но и в двата случая ги сгащиха извън населени места. Колкото до авиацията - тази на Украйна е като нашата. Имат повече самолети, но нямаха пари дори за гориво за полети, а пилота за да умее да се бие поне трябва да е летял. Това обаче не знае, че не се учат бързо. Въпреки, че войската им е на дотации и няма лев да се обръсне дори, задобряват и ако не са предателите в щаба им, досега да са се справили. Руснаците вкараха и танкове и оръдия - въоръжиха си хората с ракети... но и при тях няма обучени кадри. Боеспособната им армия е 80 000 човека, но вкарат ли я Украйна и да стигнат с нея до Киев това е огромна територия и май го разбраха и карат по-кротко. Украинците са бедни и гладни, нямат генерали, но са надъхани и се учат бързо. От 5 човека които кандидатстват в националната гвардия се приемат само 2 ма - трима отпадат. На тия двамата обучението им е малко, но пак става и се бият с мерак. Помнете ми думата - тая война ще продължи поне колкото войната Хърватска - Сърбия, ако не и повече и жална им майка и на двете нации.
                                А защо така избягаха безславно от Крим като изоставиха всичко.
                                Защо тама не загащиха руските спецчасти и не ги избиха като пилци.Нещо не ми се връзва.
                                Интересно ми е как ще им се отрази евентуалната липса на газ и дали ще сипозволят да крадат.Путин е казал в Италия,че ако крадат газ,,спира доставките за Европа.
                                Джей,как си обясняваш факта,че Русия купува още американски дълг август,а се очакваше да е продала.Увеличила е и златните си резерви.....как го правят ме ми стига акъла,при положение,че приходите им намаляват

Коментар

Working...
                                X