If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сори, че се намесвам в разговора за Янукович - линк е за 3-4 мин., на който му се чете:
------------------------------------------------------------------------
Цитат:
От тази дата ( 1972 г. ) в живота на два пъти осъждания младеж настъпва рязка промяна. Казват, че година по-късно Янукович дори заминава за Франция в състава на съветската група за ралито Монте-Карло. За СССР това е уникален факт - да си със съдимост и да те пуснат в капиталистическа държава! Дори за неосъждан беше трудно за мине проверката в КГБ. Е, да, имаше два начина да се уредиш: да си с добри познанства или да сътрудничиш на органите.
...................
През 1978 г. Донецкият апелативен съд реабилитира Виктор Янукович. Уж е било по молба на Георги Береговой - летец-космонавт, Герой на Съветския съюз и депутат във Върховния Съвет на СССР.
Виталий Хованский, съдия, оправдал Виктор Янукович през 1978 г.: "През цялата ми професионална дейност не съм имал друг такъв случай, като делото на Янукович, - от толкова високо ниво да ходатайстват!"
След тази реабилитация от архива безследно изчезват документите за присъдите на Янукович. Не само материалите от наказателните му дела, но и самите присъди.
Сори, че се намесвам в разговора за Янукович - линк е за 3-4 мин., на който му се чете:
------------------------------------------------------------------------
Цитат:
От тази дата ( 1972 г. ) в живота на два пъти осъждания младеж настъпва рязка промяна. Казват, че година по-късно Янукович дори заминава за Франция в състава на съветската група за ралито Монте-Карло. За СССР това е уникален факт - да си със съдимост и да те пуснат в капиталистическа държава! Дори за неосъждан беше трудно за мине проверката в КГБ. Е, да, имаше два начина да се уредиш: да си с добри познанства или да сътрудничиш на органите.
...................
През 1978 г. Донецкият апелативен съд реабилитира Виктор Янукович. Уж е било по молба на Георги Береговой - летец-космонавт, Герой на Съветския съюз и депутат във Върховния Съвет на СССР.
Виталий Хованский, съдия, оправдал Виктор Янукович през 1978 г.: "През цялата ми професионална дейност не съм имал друг такъв случай, като делото на Янукович, - от толкова високо ниво да ходатайстват!"
След тази реабилитация от архива безследно изчезват документите за присъдите на Янукович. Не само материалите от наказателните му дела, но и самите присъди.
Последния път, когато говорих с украинци, ми обясняваха как Кирил и Методи са украинци, защото имало техен паметник, на който пишело, че са живели там. Типичен комплекс ала "Луно, луно, земя македонска".
То и в България над 30 години избирахме байтошу с 99.99% и със "законно признати избори".
Дейба и смешниците сте това лизачите на диктаторски задници.
Да, само че тоя Янукович не е избран с 99,9. Дейба и смешниците сте плоските тикви. И оня другият пише, че аз съм имал опорни точки. Пък някак си много еднакво ми звучите всичките.
ТИ си мозъчно увреден тъпак Не ми дреме дали е или не е нечии агент Янукович. Факт е, че е избран на признати избори. И е свален с преврат. И в момента няма яснота(щото, ако ти илитератче беше отворил тяхната конституция щеше да намериш места с които би ми отговорил, но нейсе-четенето не ти е сила, виждам) кой би трябвало да е законният президент. А опорните точки виждам са ти ги спуснали на теб-повтаряш едно и също без прогрес, без аргументи, само го повтаряш. Като папагал, подозирам, че и нивото ти на интелект е точно толкова.
Пак те питам-какво е искал да приеме Янукович, ама с линкове!
То и в България над 30 години избирахме байтошу с 99.99% и със "законно признати избори".
Дейба и смешниците сте това лизачите на диктаторски задници.
хахах Колко смешен и лабилен бг матрьош, Янукович е агент на Москва, ще бъде свален винаги, дали противо или не има ли значени и не от хунта, а от народа в Киев.Нали така, а те бе нека не те интересува какво става по принцип...
Такси ли, ей бг матрьошка малоумна, не виждаш ли и че ти незнаеш, че си матрьошка, тепърва ще разбираш, че реалността ти се губи понеже си промит червен идиот. Както на някои други тука. Както и да е, това няма значение. Има значени, само защо толкова поляризирано приемаш новата информация от Москва?
И това не прилича ли на общата ви Болест по Москва и Новорусия?
Не ми дреме дали е или не е нечии агент Янукович. Факт е, че е избран на признати избори. И е свален с преврат. И в момента няма яснота(щото, ако ти илитератче беше отворил тяхната конституция щеше да намериш места с които би ми отговорил, но нейсе-четенето не ти е сила, виждам) кой би трябвало да е законният президент. А опорните точки виждам са ти ги спуснали на теб-повтаряш едно и също без прогрес, без аргументи, само го повтаряш. Като папагал, подозирам, че и нивото ти на интелект е точно толкова.
Пак те питам-какво е искал да приеме Янукович, ама с линкове!
Нямам нищо против Бандера и УПА,това е част от история на моя страна.
Коя точно НКВД? Украинската ли? Ами Украинската НКВД от началото на двайсетте години до началото на войната се ръководи от украинци. Николаенко, Балицки, Леплевски... това са все украинци. Първите двама от Луганск, а евреина от Брест-Литовск.
И в нея работят украинци. Каквито и престъпления да е извършила НКВД спрямо украинския народ, то си е ваша вътрешна работа, украинска, а не работа на руснаците.
А пък Сталин е грузинец, не е руснак. И верният му Берия също е грузинец. Впрочем и двамата са вършили престъпления и избивали и руския и грузинския народ.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Човекът с най-големите заслуги за да има Украинска държава се казва Владимир Илич Ленин. Защо му събаряте паметниците сега? Той не е ли част от историята на твоята страна? Ами точно той е човека, който присъедини днешна Зап. Украйна и днешна Изт. Украйна към Киев!!! До тогава Украйна е само едно географско понятие част от Руската империя - На края на Руската империя - На Края, У Края, У Краина, Украйна!
Франция отдавна го е направила! Френските държавни организации имат само Пежо и Ситроен. Я оплюй и тях като недемократи...
Тях не, шовинисти са, трябва да се учим от тях. Твоето сравнение обаче е неподходящо. Едните го правят, защото могат, а другите, защото им се налага да търпят прищявки.
Човекът с най-големите заслуги за да има Украинска държава се казва Владимир Илич Ленин. Защо му събаряте паметниците сега? Той не е ли част от историята на твоята страна? Ами точно той е човека, който присъедини днешна Зап. Украйна и днешна Изт. Украйна към Киев!!! До тогава Украйна бе част от Руската империя - На края на Руската империя - На Края, У Края, У Краина, Украйна!
Нямам нищо против Бандера и УПА,това е част от история на моя страна.
Човекът с най-големите заслуги за да има Украинска държава се казва Владимир Илич Ленин. Защо му събаряте паметниците сега? Той не е ли част от историята на твоята страна? Ами точно той е човека, който присъедини днешна Зап. Украйна и днешна Изт. Украйна към Киев!!! До тогава Украйна е само едно географско понятие част от Руската империя - На края на Руската империя - На Края, У Края, У Краина, Украйна!
Коментар