If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как да го коментирам , като не го бях видял.....
Изверги !
пп Като се появи някаква информация за престъпленията срещу човечеството от украините, тя бива затрупана от десетки безсмислени постове от соросоидите....
съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...
Гейропейските правила противоречат на правилата в СТО. В момента Русия съди ЕС в СТО. Щом искаш ти да определяш чий газ да тече по една тръба, трябва ти да си я построиш, а не да казваш чий газ да тече по чужда тръба!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Гъзпром няма кво да "пуска" в ЕС пускаме ние европейците, съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...
Гъзпром да си гледа работата, отминават вече времената, когато те "пускаха" и спираха...
Сега по Южен коридор (да не се бърка с паток) ние европейците ще "пускаме" и азерски, и ирански, и катарски газ...
По Виа Понтика можеш да пуснеш само някоя дива патица или щъркел.......
За да дойде нещо под земята ще трябва да го има и в него да има нещо.....
Предполагам,че повечето ще кажат,че тези кадри не са истина или че хората на Путин са ги направили.Не знам кое е истина.Виждам обаче как се разтрелват хора ....
Карательный батальон расстреливает пленных. Кадры видеорегистратора
Има идеи Газпром да пусне до 50% от търбата на ЮП за Ирански газ, такива ми ти работи... Ама требе малко чиляк да мисли
Гъзпром няма кво да "пуска" в ЕС пускаме ние европейците, съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...
Гъзпром да си гледа работата, отминават вече времената, когато те "пускаха" и спираха...
Сега по Южен коридор (да не се бърка с паток) ние европейците ще "пускаме" и азерски, и ирански, и катарски газ...
Не само дзимбин ша купува братска Русия, ами и нефт ша купува. от Иран по 0,5млн барела дневно срещу зърно и оръжие. Има идеи Газпром да пусне до 50% от търбата на ЮП за Ирански газ, такива ми ти работи... Ама требе малко чиляк да мисли
Подобно предложение от Путин не звучи ни най-малкото учудващо, за да събуди колебания, дали го е имало.. А дали го е имало, ние няма как да знаем. разбра се, че човечето от Кремъл няма скрупули по отношение на чуждата собственост. Една типично комунистическа черта.
Не знам.
Звучи ми малко déjà-vu.
Още се дискутира планът Милошевич - Мицотакис за подялбата на Македония. В него баха ломбурнали и Желев, макар същият пък да говореше, че било обратно.
Аз пък предполагам, че Путин си взе Крим, защото Янукович вече го бе харизал на американците. Даже и търг за ремонт на сграда бяха обявили във военноморските сили на САЩ...
А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Не ти разбирам какво говориш Видя се колко са русофилите в България 4% от атака + още 15% от БСп и това на 50% от гласувалите. Или с други думи под 10% болни мозъци.
дрън ,дрън 4% са русофобите в Реформаторския блок...
Останалите са русофили....
Нормално е. Навсякъде има глупаци. Виж колко хора си бяха вкарали парите в руската банка преди да фалира. Колко хора си купуваха акции от свързани с нея предприятия с надеждата, че Цветан Василев ще продължи да манипулира цените. Колко хора вземаха пари от банката за да организират контрапротести и да пишат глупости по форумите. Интересно ми е сега дали не ги е срам за това, че са клеветили честни хора и са подкрепяли яростно един измамник.
Не ти разбирам какво говориш Видя се колко са русофилите в България 4% от атака + още 15% от БСп и това на 50% от гласувалите. Или с други думи под 10% болни мозъци.
Тежката НПО артилерия залага на често повтаряни вкиснали дебилни НПО мантри, вместо на качествени аргументи.... Кажи ми сега как ги сметаш пиндофилите?
Пп. Тумора НПО е взел застрашителни размери. В България има 42000 НПО-та. Няма грешка четиридесет и две хиляди НПО-та.
Хахаха, я кажи каква част от тези 42 000 не са с политическа насоченост... (впрочем по нашия закон ЛНЦ няма как да имат политическа дейност, затова има ПП...ама айде, разбра ме, въпроса ми беше колко са "лошите" НПО според теб)...
Щото те и БАЛИП, и БАУД, и пр. все са НПО...
А впрочем в Русия по официална статистика има около 400 000 (малко над) НПО...
И на 68 % българи .....по официарна статистика а по неофициална ще изправарим и сърбите ,който са със с 72% и гърците с 64 %,.
Нормално е. Навсякъде има глупаци. Виж колко хора си бяха вкарали парите в руската банка преди да фалира. Колко хора си купуваха акции от свързани с нея предприятия с надеждата, че Цветан Василев ще продължи да манипулира цените. Колко хора вземаха пари от банката за да организират контрапротести и да пишат глупости по форумите. Интересно ми е сега дали не ги е срам за това, че са клеветили честни хора и са подкрепяли яростно един измамник.
Тежката НПО артилерия залага на често повтаряни вкиснали дебилни НПО мантри, вместо на качествени аргументи.... Кажи ми сега как ги сметаш пиндофилите?
Пп. Тумора НПО е взел застрашителни размери. В България има 42000 НПО-та. Няма грешка четиридесет и две хиляди НПО-та.
Коментар