IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Пп. Тумора НПО е взел застрашителни размери. В България има 42000 НПО-та. Няма грешка четиридесет и две хиляди НПО-та.
    От които 40000 на издръжка на Русия или на местните и олигарси

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

дрън ,дрън 4% са русофобите в Реформаторския блок...
      Останалите са русофили....
      Глупости. Аз например не съм гласувал за РБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Никой нищо не казва....
        Как да го коментирам , като не го бях видял.....
        Изверги !

пп Като се появи някаква информация за престъпленията срещу човечеството от украините, тя бива затрупана от десетки безсмислени постове от соросоидите....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...
          Гейропейските правила противоречат на правилата в СТО. В момента Русия съди ЕС в СТО. Щом искаш ти да определяш чий газ да тече по една тръба, трябва ти да си я построиш, а не да казваш чий газ да тече по чужда тръба!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Гъзпром няма кво да "пуска" в ЕС пускаме ние европейците, съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...

Гъзпром да си гледа работата, отминават вече времената, когато те "пускаха" и спираха...

Сега по Южен коридор (да не се бърка с паток) ние европейците ще "пускаме" и азерски, и ирански, и катарски газ...

По Виа Понтика можеш да пуснеш само някоя дива патица или щъркел.......

За да дойде нещо под земята ще трябва да го има и в него да има нещо.....

пп Това се отнася и за това между ушите....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Предполагам,че повечето ще кажат,че тези кадри не са истина или че хората на Путин са ги направили.Не знам кое е истина.Виждам обаче как се разтрелват хора ....

Карательный батальон расстреливает пленных. Кадры видеорегистратора

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...21658-uk8j.htm
              Никой нищо не казва....

Коментар

Има идеи Газпром да пусне до 50% от търбата на ЮП за Ирански газ, такива ми ти работи... Ама требе малко чиляк да мисли
                Гъзпром няма кво да "пуска" в ЕС пускаме ние европейците, съгласно правилата и нормативната уредба, която сме създали, за да защитаваме нашите общи ЕВРОПЕЙСКИ интереси...

Гъзпром да си гледа работата, отминават вече времената, когато те "пускаха" и спираха...

Сега по Южен коридор (да не се бърка с паток) ние европейците ще "пускаме" и азерски, и ирански, и катарски газ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  Ха-ха, мурзилките ще внасят бензин от чужбина
                  Не само дзимбин ша купува братска Русия, ами и нефт ша купува. от Иран по 0,5млн барела дневно срещу зърно и оръжие. Има идеи Газпром да пусне до 50% от търбата на ЮП за Ирански газ, такива ми ти работи... Ама требе малко чиляк да мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Подобно предложение от Путин не звучи ни най-малкото учудващо, за да събуди колебания, дали го е имало.. А дали го е имало, ние няма как да знаем. разбра се, че човечето от Кремъл няма скрупули по отношение на чуждата собственост. Една типично комунистическа черта.
                    Не знам.
                    Звучи ми малко déjà-vu.
                    Още се дискутира планът Милошевич - Мицотакис за подялбата на Македония. В него баха ломбурнали и Желев, макар същият пък да говореше, че било обратно.
                    Аз пък предполагам, че Путин си взе Крим, защото Янукович вече го бе харизал на американците. Даже и търг за ремонт на сграда бяха обявили във военноморските сили на САЩ...
                    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не ти разбирам какво говориш Видя се колко са русофилите в България 4% от атака + още 15% от БСп и това на 50% от гласувалите. Или с други думи под 10% болни мозъци.

дрън ,дрън 4% са русофобите в Реформаторския блок...
                      Останалите са русофили....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Нормално е. Навсякъде има глупаци. Виж колко хора си бяха вкарали парите в руската банка преди да фалира. Колко хора си купуваха акции от свързани с нея предприятия с надеждата, че Цветан Василев ще продължи да манипулира цените. Колко хора вземаха пари от банката за да организират контрапротести и да пишат глупости по форумите. Интересно ми е сега дали не ги е срам за това, че са клеветили честни хора и са подкрепяли яростно един измамник.
                        И ти ли си честния

Коментар

Не ти разбирам какво говориш Видя се колко са русофилите в България 4% от атака + още 15% от БСп и това на 50% от гласувалите. Или с други думи под 10% болни мозъци.
                          Ми аз не съм гласувал.Така че пак се обърка

Коментар

Тежката НПО артилерия залага на често повтаряни вкиснали дебилни НПО мантри, вместо на качествени аргументи.... Кажи ми сега как ги сметаш пиндофилите?

Пп. Тумора НПО е взел застрашителни размери. В България има 42000 НПО-та. Няма грешка четиридесет и две хиляди НПО-та.
                            Хахаха, я кажи каква част от тези 42 000 не са с политическа насоченост... (впрочем по нашия закон ЛНЦ няма как да имат политическа дейност, затова има ПП...ама айде, разбра ме, въпроса ми беше колко са "лошите" НПО според теб)...

Щото те и БАЛИП, и БАУД, и пр. все са НПО...

А впрочем в Русия по официална статистика има около 400 000 (малко над) НПО...
                            Last edited by kandid; 23.10.2014, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              И на 68 % българи .....по официарна статистика а по неофициална ще изправарим и сърбите ,който са със с 72% и гърците с 64 %,.
                              Нормално е. Навсякъде има глупаци. Виж колко хора си бяха вкарали парите в руската банка преди да фалира. Колко хора си купуваха акции от свързани с нея предприятия с надеждата, че Цветан Василев ще продължи да манипулира цените. Колко хора вземаха пари от банката за да организират контрапротести и да пишат глупости по форумите. Интересно ми е сега дали не ги е срам за това, че са клеветили честни хора и са подкрепяли яростно един измамник.

Коментар

Тежката НПО артилерия залага на често повтаряни вкиснали дебилни НПО мантри, вместо на качествени аргументи.... Кажи ми сега как ги сметаш пиндофилите?

Коментар

Working...
                                X