Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДействително последно, колкото днешна Русия си има нещо с Болшевишка. Точно толкова днешна Германия си има нещо общо с Фашистка.
Фашизма е пиндо изобретение.
Лека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПо време на комунизма избиваха свещенниците. Ленин лично е отговорен за събарянето на по-голямата част от християнските храмове и избиването на десетки хиляди свещенници. Считаш ли Съветският съюз за враг на православието? Не е ли редно православна Русия да заклейми издевателствата извършвани от предходният режим?
Фашизма е пиндо изобретение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБлагодаря ти, прав си че формата не е подходящ. Лека на всички
Капитал находится в офшоре (ему там хорошо, лежит себе пузиком к верху - загорает), на хрен ему путинская амнистия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТук голям смях е настанал.Докарахте се аргумента православна религия да оневинява агресията и анексията от една назадничева държава.Ужас !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТук голям смях е настанал.Докарахте се аргумента православна религия да оневинява агресията и анексията от една назадничева държава.Ужас !
Бършеш задника на парчето месо да стане човек и то като поотрасне почва да се звери насреща.
Същата работа с Укрите и Раша.
В момента гледаме сеира зверене - нямало Българи в техните земи, нямало такава Империя, не сме ги покръствали ние, не сме им дали азбуката ние.
В същото време се въртят басни за едни "освобождения", че те ни покръствали и азбуката ще изкарат тяхна скоро време. И това се натяква нон-стоп.
П.П. За момента поне е забавно. Македонците пасти ядат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪъъ то това е върхът на творчеството му. Братя Карамазови е най-добрата му творба, а главата за Великия Инквизитор е върха на тази творба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеОтървавал се е от конкуренцията, после почитаха диктаторите си като богове и светци (както стана и с Путко)
как християнството прецакало другите религии?
- Обещавало безсмъртие на всеки - после Ислям започва да го копира
---------------------------------------------------------
46% в Русия днес се водят атеисти от населението?
Това ще е от "духовната" бензиностанция на чичко Ленин до наши дни.
Тоя е пълен лицемер - да дрънка за "православие" като то 70 години беше забранено.
Ама, ме разсмива наистина - гледам опорнините точки от сутринта, дето са му спуснали
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМога ли да приема, че ти си руски а не българскии патриот?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАко ти там си намерил своя отговор, то и аз там съм намерил своя отговор. Отговорите са различни. Без претенции съм, че познавам Достоевски, но съм против да се преекспонират части от неговото творчество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПо време на комунизма избиваха свещенниците. Ленин лично е отговорен за събарянето на по-голямата част от християнските храмове и избиването на десетки хиляди свещенници. Считаш ли Съветският съюз за враг на православието? Не е ли редно православна Русия да заклейми издевателствата извършвани от предходният режим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСчитам че духовната връзка, която включва в себе си православната религия, с Руския народ е много силна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСчитам че духовната връзка, която включва в себе си православната религия, с Руския народ е много силна... Православния човек не може да живее без справедливост! Българския народ, на когото му нахлузиха костюма на либерализма не се чувства добре. Умира, изчезва. Русия е надежда за нормалните хора!
За да ме разбереш за силата на ДУХОВНАТА ВРЪЗКА, ще ти дам пример с Българския помак. Въпреки че, трябва да имаме една и съща генетична карта, нашия помак е духовно, религиозно близък с Турския етнос. Доказателство черпя от участието му в политическия живот на България. Ако Хамерика организира Майдан в България чрез религиозен конфликт, уверен съм че нашия помак ще върти много по усърдно калъчката от Българския турчин.
А: БГ Империя покръсти Русия.
Б: Русия покръсти България.
П.П. Виждал съм смешници, ама тоя цепи мрака направо. Те самите руснаци 100% знаят отговор на въпрос и никога не са се правели на интересни "ибрикчии".
Тоя ще се изкара "по-голям" рушнак от Путин, който в прав текст заяви, че История на Русия започва от Крим. И кои са били там ( в Крим )?Last edited by marandi; 05.12.2014, 00:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми този велик диалог е най-доброто доказателство че руснаците не познават и не разбират собствената си култура. Защото тях винаги ги управлява Великия инквизитор, който убива Христос, въпреки че се кефят на Христос.
Коментар
Коментар