IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Действително последно, колкото днешна Русия си има нещо с Болшевишка. Точно толкова днешна Германия си има нещо общо с Фашистка.

Фашизма е пиндо изобретение.
    Кажи ясно СССР издевателстваше срещу православието. Всеки православен е длъжен да признае този факт. Чак когато кажеш ясно това имаш морално право да говориш за православие. Искам да чуя ясно от теб, че съветският комунизъм е зло. В противен случай си лицемер.

Коментар

Действително последно, колкото днешна Русия си има нещо с Болшевишка. Точно толкова днешна Германия си има нещо общо с Фашистка.

Хайде лягай си, достатъчно глупости наръси за 5 поста - изкарал си за надника. Вече не е нужно да четем простотия след простотия.

Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        По време на комунизма избиваха свещенниците. Ленин лично е отговорен за събарянето на по-голямата част от християнските храмове и избиването на десетки хиляди свещенници. Считаш ли Съветският съюз за враг на православието? Не е ли редно православна Русия да заклейми издевателствата извършвани от предходният режим?

Коментар

Благодаря ти, прав си че формата не е подходящ. Лека на всички
          Ето ти я точната форма, в отговор на съчиненията на Путко за амнистията на капитала:
          Капитал находится в офшоре (ему там хорошо, лежит себе пузиком к верху - загорает), на хрен ему путинская амнистия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Тук голям смях е настанал.Докарахте се аргумента православна религия да оневинява агресията и анексията от една назадничева държава.Ужас !
            Благодаря ти, прав си че формата не е подходящ. Лека на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
              Тук голям смях е настанал.Докарахте се аргумента православна религия да оневинява агресията и анексията от една назадничева държава.Ужас !
              Проблем е следния и всеки, който има дете го знае.

Бършеш задника на парчето месо да стане човек и то като поотрасне почва да се звери насреща.

Същата работа с Укрите и Раша.

В момента гледаме сеира зверене - нямало Българи в техните земи, нямало такава Империя, не сме ги покръствали ние, не сме им дали азбуката ние.

В същото време се въртят басни за едни "освобождения", че те ни покръствали и азбуката ще изкарат тяхна скоро време. И това се натяква нон-стоп.

П.П. За момента поне е забавно. Македонците пасти ядат

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ъъъ то това е върхът на творчеството му. Братя Карамазови е най-добрата му творба, а главата за Великия Инквизитор е върха на тази творба.
                Ами не съм литератор, но определено четейки главата, считам че попадам в категорията УСПЕШЕН и във варианта, наложен от Инквизитора, в който живеем... и във варианта, в който всеки се бори за Небесния хляб, при изкушенията на земния

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Отървавал се е от конкуренцията, после почитаха диктаторите си като богове и светци (както стана и с Путко)
                  Мдам,

как християнството прецакало другите религии?

- Обещавало безсмъртие на всеки - после Ислям започва да го копира
                  ---------------------------------------------------------

46% в Русия днес се водят атеисти от населението?

Това ще е от "духовната" бензиностанция на чичко Ленин до наши дни.

Тоя е пълен лицемер - да дрънка за "православие" като то 70 години беше забранено.

Ама, ме разсмива наистина - гледам опорнините точки от сутринта, дето са му спуснали

Коментар

• Тук голям смях е настанал.Докарахте се аргумента православна религия да оневинява агресията и анексията от една назадничева държава.Ужас !

Коментар

Мога ли да приема, че ти си руски а не българскии патриот?
                      И ако трябва да прескочим брътвежите му по долу, с две думи Максчо е плод на българо-съветската дружба, но както обикновенно се случва, руската половина изяжда българската, а като резултат имаме същите брътвежи за богоносци, величия и руско православие...

Коментар

Ако ти там си намерил своя отговор, то и аз там съм намерил своя отговор. Отговорите са различни. Без претенции съм, че познавам Достоевски, но съм против да се преекспонират части от неговото творчество.
                        Ъъъ то това е върхът на творчеството му. Братя Карамазови е най-добрата му творба, а главата за Великия Инквизитор е върха на тази творба.

Коментар

По време на комунизма избиваха свещенниците. Ленин лично е отговорен за събарянето на по-голямата част от християнските храмове и избиването на десетки хиляди свещенници. Считаш ли Съветският съюз за враг на православието? Не е ли редно православна Русия да заклейми издевателствата извършвани от предходният режим?
                          Отървавал се е от конкуренцията, после почитаха диктаторите си като богове и светци (както стана и с Путко)

Коментар

Считам че духовната връзка, която включва в себе си православната религия, с Руския народ е много силна...

Коментар

Считам че духовната връзка, която включва в себе си православната религия, с Руския народ е много силна... Православния човек не може да живее без справедливост! Българския народ, на когото му нахлузиха костюма на либерализма не се чувства добре. Умира, изчезва. Русия е надежда за нормалните хора!

За да ме разбереш за силата на ДУХОВНАТА ВРЪЗКА, ще ти дам пример с Българския помак. Въпреки че, трябва да имаме една и съща генетична карта, нашия помак е духовно, религиозно близък с Турския етнос. Доказателство черпя от участието му в политическия живот на България. Ако Хамерика организира Майдан в България чрез религиозен конфликт, уверен съм че нашия помак ще върти много по усърдно калъчката от Българския турчин.
                              Стига се прави на идиот, ами кажи с 2 думи:

А: БГ Империя покръсти Русия.
                              Б: Русия покръсти България.

П.П. Виждал съм смешници, ама тоя цепи мрака направо. Те самите руснаци 100% знаят отговор на въпрос и никога не са се правели на интересни "ибрикчии".

Тоя ще се изкара "по-голям" рушнак от Путин, който в прав текст заяви, че История на Русия започва от Крим. И кои са били там ( в Крим )?
                              Last edited by marandi; 05.12.2014, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ами този велик диалог е най-доброто доказателство че руснаците не познават и не разбират собствената си култура. Защото тях винаги ги управлява Великия инквизитор, който убива Христос, въпреки че се кефят на Христос.
                                Ако ти там си намерил своя отговор, то и аз там съм намерил своя отговор. Отговорите са различни. Без претенции съм, че познавам Достоевски, но съм против да се преекспонират части от неговото творчество.

Коментар

Working...
                                X