If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно американските наемници са подразнили КГБейците, за да изпратят и те на свой ред диверсанти... И така, до фалита на Русия, малкото камъче (Крим) обръщаше каруцата, нали..? Прекалено, прекалено скъпо струваща гордост...
Гордост ли? Путя просто доизточва бензиностанцията (по Макс) и после кой откъде е
One Muscovite told Business Insider that ATMs in the city are being routinely emptied by people eager to withdraw as much cash as they can, either to change into dollars or purchase goods with before the ruble's value falls even further. He said the mood there is unlike anything he had ever seen, "including during the crash of 2008-9".
Днес с много труд успях да спестя 2 стинки, но ще ги подаря на някого да си купи 1 рупла за тях, понеже идва Коледа и ще трябват кашони от руплей по мостовете на Масква да не зъзнат 'орицата.
П.П. БГ Империя се надига - Украйна, Чечня, Балкарите - следва Татаристан и Молдова.
През три страници виж американското знаме над ВСУ....
Явно американските наемници са подразнили КГБейците, за да изпратят и те на свой ред диверсанти... И така, до фалита на Русия, малкото камъче (Крим) обръщаше каруцата, нали..? Прекалено, прекалено скъпо струваща гордост...
Така е ,
В мариопул при настъплението на опълченците през септември бяха обкръжени цяла група натовски съветници.....
От МО на украйна се вее американско знаме..
цял етаж от службата за сигурност е пълен с американски агенти....
Това са данни от световната мрежа и с кадри от охрана на американски пехотинци...Г
Чак не е за вярване, мразя да искам линкове, но в случая би ли посочил?
Така е ,
В мариопул при настъплението на опълченците през септември бяха обкръжени цяла група натовски съветници.....
Това са данни от световната мрежа и с кадри от охрана на американски пехотинци...Г
Така е, липсват само вежливите американски танкове и самолетоносачи...
Темата е Украйна. Натовските войници нямат нищо общо и дано така да си остане.
Така е ,
Срещу кой вояват натовските войници по цял свят.....
Ти очила носиш ли , слуха ти добър ли ти е..имаш ли интернет ,сам ли се придвижваш или използваш чужда помощ....
Темата е Украйна. Натовските войници нямат нищо общо и дано така да си остане.
Вие мног нагло лъжете. Аз не съм видял нито един натовски войник на руска територия! Нито един войник в натовска държава не участва във военни действия срещу Русия. Как тогава НАТО бил нападнал Русия? Има руски окупационни войски на украинска, грузинска и молдовска територия, което е явно нападение от страна на Русия срещу тези държаваи, но нито един натовски войник не воюва срещу Русия. Стига лъга хората.
Срещу кой воюват натовските войници по цял свят.....
Ти очила носиш ли , слуха ти добър ли ти е..имаш ли интернет ,сам ли се придвижваш или използваш чужда помощ....
Вие мног нагло лъжете. Аз не съм видял нито един натовски войник на руска територия! Нито един войник в натовска държава не участва във военни действия срещу Русия. Как тогава НАТО бил нападнал Русия? Има руски окупационни войски на украинска, грузинска и молдовска територия, което е явно нападение от страна на Русия срещу тези държаваи, но нито един натовски войник не воюва срещу Русия. Стига лъга хората.
Ти пък ся, "светнаш" - и после всички които не полегнат пред Русия са врагове и са я нападнали
Нормално е когато една страна бъде нападната от нато валутата и да отслабне.
Хммм... 12 /дванадесет/ атомни реактора построени до 2035 година едва ли могат да се нарекат мушмули? А това са само малка част от всички подписани договори по време на вчерашното посещение на Путин в Индия. Изключително радушно посрещане между другото.
Ще е изключително интересно да разберем цената на един от тях и да го сравним с този от Белене, ако са съпоставими по характеристики... тогава изключително рязко ще изконтрастира разликата в цените за братя и в цените за индийци... естествено, в полза на индийските братя..
Надявам се, си забелязал аватара ми и сигурно много му се радваш...
Коментар