If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Играеш на дребно, на половината страница по-долу си показал изключителни познания относно медийната политика и отразяване на партията й...
Не гледам телевизия алфа , следователно няма как да я знам коя е тая лелка / вече видях в гуглето / но национални телевизии гледам и имам наблюдение кое се отразява и кое не ..... Атака само я осмиват ...факт е !
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ma той и кремльовския джуджак май не прави разлика...
Аз смятах, че това е сериозен форум, в който трудно някой може да вземе насериозно мнение (независимо по каква тема), изказано от оня неграмотен темерут Магдалена Ташева, ма ето - опроверга ме...
Честно казано даже не я знам коя е тая...видях го в Фокус и ви го пуснах да се кефите, като гледам реакциите .....
Абе зелен ни разлика мужду СССР и Русия правиш ли ? Явно не !
...там не мога се меси да коментирам
Ma той и кремльовския джуджак май не прави разлика...
Аз смятах, че това е сериозен форум, в който трудно някой може да вземе насериозно мнение (независимо по каква тема), изказано от оня неграмотен темерут Магдалена Ташева, ма ето - опроверга ме...
1990г - СССР ( капут ) - население 300 милки - територия 1/3 по-голяма.
2015г. - Путьо ( 2 капута през 1998 и сега през 2015г ) - население спад над 50% до 140 милки
Това само за 25 години.
П.П. Кажи сега пак за действителността?
Абе зелен ни разлика мужду СССР и Русия правиш ли ? Явно не !
РИА Новости: В ДНР гласуват с голямо въодушевление; засега няма нарушения, смята Магдалена Ташева
2 Ноември 2014 | 13:17 | Агенция "Фокус"
Донецк. Избирателите в ДНР гласуват много активно и с голямо въодушевление. Засега няма регистрирани нарушения. Това е заявила пред РИА Новости българският депутат от партия „Атака” Магдалена Ташева, която е наблюдател на изборите.
„Хората гласуват с голям ентусиазъм, ситуацията е спокойна”, заявила е Ташева. „Засега не виждаме нарушения, въпреки че и изборният ден все още не е приключил”, добавила е тя.
„Признаването на изборите е въпрос на политика. Западна Европа вероятно дълго време няма да признава новата реалност”, прогнозира Ташева. Според нея обаче „светът трябва да отчете новия баланс на силите и това, че е станал многополюсен”.
що , доколко може да е грубо нещо дето не граничи с действителността ?
Оранжев ....
1990г - СССР ( капут ) - население 300 милки - територия 1/3 по-голяма.
2015г. - Путьо ( 2 капута през 1998 и сега през 2015г ) - население спад над 50% до 140 милки
Евродепутат обяви изборите в ДНР за честни и прозрачни
2 Ноември 2014 | 17:25 | Агенция "Фокус"
Донецк. Изборите в Донецка народна република се провеждат открито и няма натиск над избирателите, каза пред журналисти в Донецк френският депутат в Европейския парламент Жан-Люк Шефхаузен, предаде РИА Новости.
„Изборите протичат напълно честно, аз лично нарушения не съм видял”, каза той. По думите му, в рамките на политическия процес „понякога се случва така, че в един или друг момент се установява фактически образувалата се власт. И фактически образувалата се власт трябва да се легитимира”.
„В другата част на Украйна именно така стана – властта се установи в резултат на преврат и тя се легитимира”, каза Шефхаузен. Според него „властите в Киев трябва да признаят този демократичен процес, който се разгръща на места”.
„За съжаление в нашия парламент (Европейския парламент) доминира една гледна точка. А моето минало, аз бях теолог, ме принуждава да изслушам всички гледни точки”, допълва той.
Коментар