IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Аз тъй и не можах за какво точно гласуват тез?

Нали си правиха референдум да се отцепят и уж гласуваха да се отцепят.

Сега за кво гласуват? Да си изберат управници ли? Онези с пушките ли или други?
    Избират си управленци. След независимостта идва и народното събрание
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Играеш на дребно, на половината страница по-долу си показал изключителни познания относно медийната политика и отразяване на партията й...
      Не гледам телевизия алфа , следователно няма как да я знам коя е тая лелка / вече видях в гуглето / но национални телевизии гледам и имам наблюдение кое се отразява и кое не ..... Атака само я осмиват ...факт е !

Коментар

• Аз тъй и не можах за какво точно гласуват тез?

Нали си правиха референдум да се отцепят и уж гласуваха да се отцепят.

Сега за кво гласуват? Да си изберат управници ли? Онези с пушките ли или други?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Честно казано даже не я знам коя е тая...видях го в Фокус и ви го пуснах да се кефите, като гледам реакциите .....
          Играеш на дребно, на половината страница по-долу си показал изключителни познания относно медийната политика и отразяване на партията й...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Ma той и кремльовския джуджак май не прави разлика...
            Аз смятах, че това е сериозен форум, в който трудно някой може да вземе насериозно мнение (независимо по каква тема), изказано от оня неграмотен темерут Магдалена Ташева, ма ето - опроверга ме...
            Честно казано даже не я знам коя е тая...видях го в Фокус и ви го пуснах да се кефите, като гледам реакциите .....

Коментар

Абе зелен ни разлика мужду СССР и Русия правиш ли ? Явно не !

Относно капутите , явно си спец ...там не мога се меси да коментирам
              Ами, и аз това се чудя какви са тия претенции от държавичка на онли 25 годинки?

Светни мЪъ, ако не те затруднява и само не ми говори за некви прото-рушняци или пра-руснаци и сие от преди 1917г. ............

........ щото ще ти извадя пра-българите и ще ги направя на салам
              Last edited by marandi; 02.11.2014, 23:24.

Коментар

...там не мога се меси да коментирам
                Ma той и кремльовския джуджак май не прави разлика...
                Аз смятах, че това е сериозен форум, в който трудно някой може да вземе насериозно мнение (независимо по каква тема), изказано от оня неграмотен темерут Магдалена Ташева, ма ето - опроверга ме...
                Last edited by chronos; 03.11.2014, 10:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Това беше много грубо,
                  Ами, БГ матрьошките са леко нагли и не помнят 2000 година блядовете като ровеха по кофите с 80 доларес/месечно заплатки.

Един урок се повтарял, докато се научи.

Сега наново същото към кофите

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Оранжев ....

1990г - СССР ( капут ) - население 300 милки - територия 1/3 по-голяма.
                    2015г. - Путьо ( 2 капута през 1998 и сега през 2015г ) - население спад над 50% до 140 милки

Това само за 25 години.

П.П. Кажи сега пак за действителността?

...там не мога се меси да коментирам
                    Last edited by chronos; 03.11.2014, 10:34.

Коментар

• РИА Новости: В ДНР гласуват с голямо въодушевление; засега няма нарушения, смята Магдалена Ташева
                      2 Ноември 2014 | 13:17 | Агенция "Фокус"
                      Донецк. Избирателите в ДНР гласуват много активно и с голямо въодушевление. Засега няма регистрирани нарушения. Това е заявила пред РИА Новости българският депутат от партия „Атака” Магдалена Ташева, която е наблюдател на изборите.
                      „Хората гласуват с голям ентусиазъм, ситуацията е спокойна”, заявила е Ташева. „Засега не виждаме нарушения, въпреки че и изборният ден все още не е приключил”, добавила е тя.
                      „Признаването на изборите е въпрос на политика. Западна Европа вероятно дълго време няма да признава новата реалност”, прогнозира Ташева. Според нея обаче „светът трябва да отчете новия баланс на силите и това, че е станал многополюсен”.

Коментар

що , доколко може да е грубо нещо дето не граничи с действителността ?
                        Оранжев ....

1990г - СССР ( капут ) - население 300 милки - територия 1/3 по-голяма.
                        2015г. - Путьо ( 2 капута през 1998 и сега през 2015г ) - население спад над 50% до 140 милки

Това само за 25 години.

П.П. Кажи сега пак за действителността?

Коментар

• Евродепутат обяви изборите в ДНР за честни и прозрачни
                          2 Ноември 2014 | 17:25 | Агенция "Фокус"
                          Донецк. Изборите в Донецка народна република се провеждат открито и няма натиск над избирателите, каза пред журналисти в Донецк френският депутат в Европейския парламент Жан-Люк Шефхаузен, предаде РИА Новости.
                          „Изборите протичат напълно честно, аз лично нарушения не съм видял”, каза той. По думите му, в рамките на политическия процес „понякога се случва така, че в един или друг момент се установява фактически образувалата се власт. И фактически образувалата се власт трябва да се легитимира”.
                          „В другата част на Украйна именно така стана – властта се установи в резултат на преврат и тя се легитимира”, каза Шефхаузен. Според него „властите в Киев трябва да признаят този демократичен процес, който се разгръща на места”.
                          „За съжаление в нашия парламент (Европейския парламент) доминира една гледна точка. А моето минало, аз бях теолог, ме принуждава да изслушам всички гледни точки”, допълва той.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Това беше много грубо,
                            що , доколко може да е грубо нещо дето не граничи с действителността ?

Коментар

Чеки, първо да оставят джуджак без кинти и да го смъкнат. После като дойде новият да проси кинти за блядчетата, ще е кат' памук
                              Това беше много грубо,
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Чеки, първо да оставят джуджак без кинти и да го смъкнат. После като дойде новият да проси кинти за блядчетата, ще е кат' памук
                                Бе тя Рашата я разпадат от 1990 ..ма ядец .....и сега ша е така ми се чини.

Даже разпада тоя път ша е с обратен знак

Коментар

X