IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Ако още не сте го осмисилили, ходете още да скачате по площадите и променяйте картата си.
    Посоката на промяната вече я виждате.
    И според мен няма да спре до тук.
    Т. е. за това, че Путьо ГРАБИ Украйна, причината е в самите украинци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
      Свободата това струва,тя трябва да се заслужи.Не ни съжалявай,много държави преминали през това.Ако сме силни,ще спечелим,ако ли не-значи не заслужаваме да сме свободни.
      Ами добре.
      Имате право да решавате. Разбира се.
      Успех в евроатлантическата интеграция и светлото демократично бъдеще.
      За да има успех, това решение обаче, трябва да ОБЩО, на ВСИЧКИ ви, а не на тая пасмина, която сега е на власт.
      Защото нейните (на олигархията) и украинските интереси са РАЗЛИЧНИ.
      Ако още не сте го осмисилили, ходете още да скачате по площадите и променяйте картата си.
      Посоката на промяната вече я виждате.
      И според мен няма да спре до тук.
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Всъщност, ми е жал за украинците. Ама малко. Сами са си виновни. Приехте да играете по "дудката" на америка. Сега, ще трябва и да сърбате попарата, която ви надробиха, а вие с благодарност приехте.

Че за какво да ви побеждава. Сами се справяте прекрасно.
        Разбери, НИКОЙ не може да те победи така, както САМ МОЖЕШ ЗА СЕ ПОБЕДИШ.

Сами се трепете. Няма как да се "радвам" и смея, когато умират хора. Независимо какви са.
        Омраза към хохлите не изпитвам. Хора сте. По-скоро изпитвам смесени чувства. Между съжаление и присмех. Повече съжаление. Че още не всички разбират какво стана. И какво ви предстои. Сега вече ще се радвате на огризките, които падат "с баркого стола" ... Вината на народа ви, не е по-малка от тази, на крадливите олигарси.
        А каква страна можехте да имате...

Свободата това струва,тя трябва да се заслужи.Не ни съжалявай,много държави преминали през това.Ако сме силни,ще спечелим,ако ли не-значи не заслужаваме да сме свободни.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Не ми е ясно едно...
          Как съществуват тези републики - производство, пенсии, банки,митници, данъчни, парични потоци....

А ни как.За пенсии пътуват на территории без терров.Вода,ток,газ го дава Украйна.За митници и данъци

Коментар

• Русия - страната на демокрацията!

В Петербурге демонтировали памятник Стиву Джобсу после каминг-аута главы Apple

В Санкт-Петербурге демонтировали памятник Стиву Джобсу. Как сообщает BFM.ru, демонтаж был проведен по инициативе владельца, главы корпорации ЗЕФС Максима Долгополова.

Отмечается, что памятник в виде iPhone, установленный в 2013 году во дворе технопарка Научно-исследовательского университета информационных технологий, был демонтирован после того, как нынешний глава Apple Тим Кук признался в своей гомосексуальности. Памятник Стиву Джобсу был снесен во исполнение закона о запрете пропаганды гомосексуализма среди несовершеннолетних.

Коментар

• http://www.bnews.bg/article-120752
              Русия третирана като заплаха наравно с ИД.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                ИДИЛ бяха създадени, обучени и въоръжени от пиндостан и сателитите им в Близкия Изток.
                Разбира се.
                само че, в едим момент, подобно на моджахидините от Афганистан (може би) излязоха от контрол...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  ИДИЛ бяха създадени, обучени и въоръжени от пиндостан и сателитите им в Близкия Изток.
                  Хахахаха, не позна, ИДИЛ е проект на Джуджо Кремльовски...

Преди месец бях качил тук един материал за завладяна от ССА база на ГРУ в Сирия, нали се сещаш какво са правили там и защо отказват да се включат в международната коалиция, като дори се опитват по всякакъв начин да се противопоставят на международните усилия за справяне с ИДИЛ...

Мда, Севрния халиф създаде по-малкия южен такъв като част от войната, която води с ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ (към който принадлежим и ние, за щастие)...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    По начина, по който съществува ИДИЛ, като експлоатира ресурсите на окупираната територия...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ти да не мислиш,че ни е страх?страх имаше през пролета.
                      Всъщност, ми е жал за украинците. Ама малко. Сами са си виновни. Приехте да играете по "дудката" на америка. Сега, ще трябва и да сърбате попарата, която ви надробиха, а вие с благодарност приехте.
                      Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                      Разбери го,колкото и голяма и силна армия на Путлер тя няма никакъв шанс да ни победи.
                      Че за какво да ви побеждава. Сами се справяте прекрасно.
                      Разбери, НИКОЙ не може да те победи така, както САМ МОЖЕШ ЗА СЕ ПОБЕДИШ.
                      Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                      На какво се радваш?Твоята омраза към украинци се базира върху лъжи и сидиш и се смееш,че обезумяло джудже убива украинци.Не те ли е страх от това?или мислиш,че това не те засяга?
                      Сами се трепете. Няма как да се "радвам" и смея, когато умират хора. Независимо какви са.
                      Омраза към хохлите не изпитвам. Хора сте. По-скоро изпитвам смесени чувства. Между съжаление и присмех. Повече съжаление. Че още не всички разбират какво стана. И какво ви предстои. Сега вече ще се радвате на огризките, които падат "с баркого стола" ... Вината на народа ви, не е по-малка от тази, на крадливите олигарси.
                      А каква страна можехте да имате...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Не ми е ясно едно...
                        Как съществуват тези републики - производство, пенсии, банки,митници, данъчни, парични потоци....
                        По начина, по който съществува ИДИЛ, като експлоатира ресурсите на окупираната територия...

Коментар

• Не ми е ясно едно...

Коментар

Свиквайте...
                            Каквото повикало - такова се обадило ...
                            Просто не винаги става това, което е планирано. Само спокойно...
                            Нещо ме кара да си мисля, че това не е краят на историята ...

Ти да не мислиш,че ни е страх?страх имаше през пролета.Разбери го,колкото и голяма и силна армия на Путлер тя няма никакъв шанс да ни победи.На какво се радваш?Твоята омраза към украинци се базира върху лъжи и сидиш и се смееш,че обезумяло джудже убива украинци.Не те ли е страх от това?или мислиш,че това не те засяга?
                            Russia plays nuclear war-games in Barents Region
                            http://barentsobserver.com/en/securi...s-region-01-11

Коментар

"Избори" на Лугандонска пенсионерска република.
                              Тази обява ще обясни ,защо имаше опашки,последното изречение е най-интересно.
                              https://pbs.twimg.com/media/B1V29YNIgAA3TBk.jpg

Млади хора почти нямаше,а изкукуригали пенсионери гласуваха за "светлото бъдеще" на своите деца и внуците.В 450 хиляден Луганск имаше 6-7 места за гласуване.Който не гласува не получава т.н. социална карта.След гласуване даваха и бележка за пазаруване на евтини зеленчуци.Бабички и дядковци продадоха гласа си за кг зеленчук.Малко снимчици
                              http://www.novayagazeta.ru/photos/65939.html

Тайната на гласуване се спазваше много "стриктно".
                              https://www.youtube.com/watch?v=cY5rZWmIoJQ

Фарс.Нямаше избирателни списъци,можеше да гласува всеки,който дойде."Бюлетини"бяха отпечатани на обикновени листа А4,можеше да носиш и своя.По същият начин беше и в Крым,навсякъде въоружени и хора и о чудо,никой в този ден не стреляше.
                              Свиквайте...
                              Каквото повикало - такова се обадило ...
                              Просто не винаги става това, което е планирано. Само спокойно...
                              Нещо ме кара да си мисля, че това не е краят на историята ...

Коментар

• "Наблюдатели",както и в Крым са от фашистски партии.В Крым от България беше Чернев,а този път от Атака Магдалена Ташева .
                                Кто они, Международные наблюдатели в Крыму?
                                http://voronz.in.ua/recomend/17-3-14-17847

«Европейские наблюдатели» в Донбассе: все та же смесь националистов и антисемитов
                                http://www.echo.msk.ru/blog/boris_vis/1429564-echo/

Мега фарс.

Коментар

Working...
                                X