IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Аааааа - основната търговия викаш?!
    А сега кажи го това не на мен а на този, който си мисли че пазара на рубли отваря в 8 часа!
    В случая и двамата сте прави.
    ПС: Не знам дали ще съм прав, но ми мирише, че следващата рубла ще е унгарският форинт. Дебна го от една година, още се тутка, а Унгария още трупа валутни резерви, но мисля, че ще им дойде времето. Ще поживеем, ще видим.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Може да е 24 часа, но основната търговия е денем
      Аааааа - основната търговия викаш?!
      А сега кажи го това не на мен а на този, който си мисли че пазара на рубли отваря в 8 часа!

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Пазара на рубли отваря в 8 часа руско време
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Може да е 24 часа, но основната търговия е денем и най-вече когато и руския пазар е отворен. За себе си да кажа, за малко да се опаря жестоко преди седмици, когато открих една от поръчките си срещу рублата през нощта. Докато на евро рубла пазарната поръчка мина почти добре, то тази долар рубла, ми я откриха, но да не казвам при какви нива нагоре и акаунта по сметката долар-рубла моментално светна в червено, защото не само тази позиция бе изведнъж на много голяма загуба заради сумата за влизане, а и по предните по-малки изведнъж изтриха голяма част от печалбите. Чак след 3 дни рублата стигна нивото на което ми бе отворена поръчката та бе от редките случаи когато бях изнервен от пазара. Денем докато работят в Москва няма проблем с пазарни поръчки, но вечер разкрача се отваря понякога чудовищно. Това обаче ми показа тогава, че е добре да се добавя само с лимитирани поръчки особено ако става дума за долар - рубла. При еврото тези неща ги има в много по-малък размер, въпреки, че по мои сметки би следвало с доларите да е по-ликвидния пазар в Русия, защото те по принцип признават само 2 държави в света - себе си и САЩ. Обаче при долара разкрачката е по-голяма.. факт.

Та никога, ама никога не отваряйте с пазарна поръчка нощем пустата рубла.

Интервенциите без последната бяха добър повод за входове и добавяне. Средно цената при всяка от тях падаше с рубла-две-три и поставянето на лимитирани поръчки, под официалния курс на тези нива в очакване носеше резултат, като понякога за броени минути, без последната голяма интервенция, носеше още печалби. Понякога пазарът прескача лимитираните, но се е случвало на спада да не ги закачи, а ги закача на връщането си. Има доста гапове. Последната също носеше, но се разви по-бавно и в по-дълбоки нива. В момента обаче сме в полета на феникса и се строи кула от карти. Да се добавя вече към отворена позиция ми се вижда вече рисково. Нека рублата се влачи към обезценяване, всеки ден е от полза, но лакомията при тези пирамидални натрупвания на входове с един ритник на Нибулина може да се срути, ако човек не си отваря очите. Защото после рублата и да поеме пак към обезценка, а тя ще го стори, човек ще е извън пазара. Та лакомия, но с мярка.

Вчера точно това си мислих, че в Русия още не са обхванати от паника и вярват на правителството си докато ги краде. Обаче усети ли се масата, дори по селата ще хукнат да търсят валута. Недостига в банките им си го обяснявам не само с търсенето на валута, а и с това, че банките задържат доларите и еврата в очакване на още покачване. Едно оправдание "Нямаме в момента елате след 5 часа или утре" им носи пари.
        Last edited by Jay Gould; 07.11.2014, 12:38.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Хахаха

Това:
          Хахаха, нямам навик да си казвам позициите, още по-малко пък кога влизам или излизам.
          Как се връзва с това:
          Аз набутах още малко срещу рублата.
          Ех, равновесенов, равновесенов... Сигурно си има причина, че си избрал такъв псевдоним?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Моля, спрете да пишете извън темата.
            रादोस्त

Коментар

хаха... Буташ, буташ и накрая се набутваш... Не забравяй да ни уведомиш веднага щом закриеш позицията! Или пак ще ни пишеш с няколко дена закъснение, как си закрил на върха с голяма печалба?!
              Хахаха, нямам навик да си казвам позициите, още по-малко пък кога влизам или излизам. Моите печалби или загуби не са работа на никой друг. Тук споменавам за рублата само защото постоянно има някой малоумник който приказва как рублата ще поскъпва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Глупости говориш. Аз търгувам рублата през европейски брокери не през руски.
                Ма ти можеш и през марсиански брокери да я търгуваш. Какви брокери си избрал си е лично твой проблем. Не е проблем на рублата! Рублата се търгува 24 часа в денонощието.

Ех, равновесенов, равновесенов... Сигурно си има причина, че си избрал точно такъв псевдоним... хаха

Коментар

Аз набутах още малко срещу рублата.
                  хаха... Буташ, буташ и накрая се набутваш... Не забравяй да ни уведомиш веднага щом закриеш позицията! Или пак ще ни пишеш с няколко дена закъснение, как си закрил на върха с голяма печалба?!

Коментар

Рублата се търгува 24 часа в денонощието. Това, че ти и гледаш цената само когато Московската валутна борса е отворена, си е изцяло твой проблем. Не е проблем на рублата.
                    Глупости говориш. Аз търгувам рублата през европейски брокери не през руски.

Коментар

Рублата се търгува 24 часа в денонощието. Това, че ти и гледаш цената само когато Московската валутна борса е отворена, си е изцяло твой проблем. Не е проблем на рублата.
                      В друго време да не е по два долара?

Коментар

Пазара на рубли отваря в 8 часа руско време и рублата отвори на 47,50. Вчера затвори на 46,83. Т.е. отвори с обезценка от почти 2%. В момента рублата е на 47,61 или с други думи продължава да е почти 2% над вчерашната си последна стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          Да видим кой е успял да хване падащ нож. В момента ми изглежда съвсем друг курса.
                          Аз набутах още малко срещу рублата. То това с рублата не е падащ нож, то си е сриваща се икономика. А публиката в Русия още не се е панирала, както се вижда и от тукашните русофили. И те като се панират ще стане якото.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            И на кой му пука какъв е сорта бе гений?
                            Ако ти пука за цената трябва да ти пука и за сорта...Цената, която си посочил /77 долара/ е на WTI а тя е само за Сев. Хамерика. Цената на руския нефт е вързана към сорта брент BRENT - /стандарта за нефт от Северно море/. Цената му в момента е 82-83 долара.

Няма нужда да ми благодариш за лекцията...

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                              Не че споделям оптимизма на Мастера, но този който е купил рубли при отварянето на пазара днес, в момента 11:30 часа местно време може да изкара печалба.
                              Да видим кой е успял да хване падащ нож. В момента ми изглежда съвсем друг курса.

Коментар

• С тези темпове на обезценка вече мисля че 100 рубли за долар към края на годината са си напълно достижими.

Коментар

X