IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    Мнеее аз говоря за рублата За това как рублата ще удари 200 рубли за долар
    Хи-хих много си скромен

Най-вероятно да стигне нивата от '95-'96 година.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добре, значи си загубил малко...Утре заложи повече...
      рублата в момента е 45,6 аз влязох на 45, както писах и по-долу - не знам къде виждаш загуба.

Коментар

Малко, за съжаление всеки път като ми се затвори позиция се налага да почвам с малко. Но като върви в моята посока ще допълвам
        Добре, значи си загубил малко...Утре заложи повече...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Днес, колко заложи срещу рублата..?
          Малко, за съжаление всеки път като ми се затвори позиция се налага да почвам с малко. Но като върви в моята посока ще допълвам

Коментар

• Горкия старец... Предупреждава човека... Но не си дава сметка, че точно това искат нео-консервите във Вашингтон. Само чрез някаква война могат да изпарят планината от дългове, които САЩ никога не могат да платят! Те мечтаят за война и военно положение. Само чрез военно положение могат да държат народа си в подчинение, когато стандарта му на живот падне с 30% в резултат от икономическата катастрофа!

Former US Secretary of State Henry Kissinger has given a chilling assessment of a new geopolitical situation taking shape amid the Ukrainian crisis, warning of a possible new Cold War and calling the West’s approach to the crisis a “fatal mistake.”

The 91-year-old diplomat characterized the tense relations as exhibiting the danger of “another Cold War.”

“This danger does exist and we can't ignore it,” Kissinger said. He warned that ignoring this danger any further may result in a “tragedy,” he told Germany’s Der Spiegel.

http://rt.com/news/203795-kissinger-warns-cold-war/
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Днес, колко заложи срещу рублата..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Веселяк... "Складове и летища" с договор за екстериториалност, а?

Американските военни бази в България, официално наричани „военни съоръжения и обекти за съвместно ползване“, ще бъдат бази предоставени за обучаване на американски войници в България. Договорът за тях е за първоначален период от 10 години, като всяка от страните има право да прекрати неговото действие с едногодишно предизвестие.

Базите
                полигона в Ново село (полигон) - за обучение на сухопътни сили
                военновъздушната база в Безмер - за транспорт на сили и техники за обучение до Ново село
                военновъздушната база в Граф Игнатиево – за транспорт на сили и техника. Базата е по-далече от Безмер, но с по-големи възможности за момента.
                складова база в Айтос - (досега използвана от българските въоръжени сили) ще бъде с поддържаща функция към полигона Ново село

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...80%D0%B8%D1%8F
                Ти военна база знаеш ли какво е? Очевидно е че не знаеш. А полигон? Всъщност то няма нищо чудно че само Волен и феновете му виждат неща дето ги няма, то за това се изисква една особена умствена нагласа. Волен я постига с там каквото смърка, а на останалите очевидно им идва от само себе си.

Коментар

Защото аз виждам само складове и летища, които могат да бъдат ползвани, но не и база.
                  Веселяк... "Складове и летища" с договор за екстериториалност, а?

При извършване на престъпления от американски военни САЩ получават правото да приложат своето право в случаите, в които това се налага. Демек, може да ги съди само хамерикански съд!!! Колонизация викаш... хаха... на туземците... хаха

Американските военни бази в България, официално наричани „военни съоръжения и обекти за съвместно ползване“, ще бъдат бази предоставени за обучаване на американски войници в България. Договорът за тях е за първоначален период от 10 години, като всяка от страните има право да прекрати неговото действие с едногодишно предизвестие.

Базите
                  полигона в Ново село (полигон) - за обучение на сухопътни сили
                  военновъздушната база в Безмер - за транспорт на сили и техники за обучение до Ново село
                  военновъздушната база в Граф Игнатиево – за транспорт на сили и техника. Базата е по-далече от Безмер, но с по-големи възможности за момента.
                  складова база в Айтос - (досега използвана от българските въоръжени сили) ще бъде с поддържаща функция към полигона Ново село

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...80%D0%B8%D1%8F
                  Last edited by Forex Master; 10.11.2014, 20:45.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

става въпрос за гривната....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Не са само китайците, ддддедовия. Влизат италианци. Влизат Финландци. Строят огромни заводи в Русия.

Странно разбиране имаш за колонизацията, ддддедовия. Ако инвестицията в твоята страна е колонизация, то какво да кажем ако някой разположи военни бази на твоя територия? Тогава това, какво е? Робство?!...
                      Мастъре, айде да те питам и теб и останалите фенове на Волен. КЪДЕ се намират американските военни бази в България Защото аз виждам само складове и летища, които могат да бъдат ползвани, но не и база.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Forex Master, вероятно говориш, че Китайците влизат във собственост в Сибир, демек започна колонизацията
                        Не са само китайците, ддддедовия. Влизат италианци. Влизат Финландци. Строят огромни заводи в Русия.

Странно разбиране имаш за колонизацията, ддддедовия. Ако инвестицията в твоята страна е колонизация, то какво да кажем ако някой разположи военни бази на твоя територия? Тогава това, какво е? Робство?!...

Коментар

• Forex Master, вероятно говориш, че Китайците влизат във собственост в Сибир, демек започна колонизацията, но дори и те не могат да компенсират бягството на другите капитали. Всички си теглят паритеот Русия. Това са над 100 милиарда на година. Струва ли си да се подари Сибир на китайците за да може Путин да продължи да краде от руснаците със същите темпове?

Коментар

Пускам ти данните на руската централна банка за да видиш какъв гигантски отлив на капитали има от Русия. Всички бягат от там и си спасяват парите.
                            Това са краткосрочни спекулативни капитали, от които всеки иска да се отърве. Хубаво е, че са си заминали. Преди 2-3 години Бразилия въведе допълнителни такси именно върху този вид "инвестиции". Ама ти откъде да ги знаеш тези неща?

Сериозните инвестиции в Русия са от сериозни фирми и са за 5-10-20 годишен хоризонт. Такива има много, вкл. и след обявяването на санкциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              С руснаците нямам проблем, дори онзи ден бях пак с едни, в един офис за имоти. Обаче 1 - рублата си ми е слабост тази година, загледах я още февруари, дебна я от март, а от лятото съм вътре. 2 - обичам да следя обществените настроения. Докато в Русия (и тук - ние сме си една малка република и може да служим за извадка) още обичат Путин, значи тя ще пада още. На мен това ми е работата, не влагам нищо лично.
                              Джей мен лично Путин и Русия не ме интересуват.Искам да кажа само че колкото и да яв плюят тя е непобедима суперсила добре въоръжена космическа сила с ядрено оръжие.Тука в този форум няколко идиота от сутрин до вечер се занимават с Путин.Той гол и бос ама с Путин се мери.Според мен Русия е по близка до Европа отколкото до Китай.Русия трябва да влезе в ЕС.С руските суровини и технологии +западните технологии ЕС ще се превърне в играч №1.Жалко че европейците се страхуват от Русия и се слагат на тъпите американци...

Коментар

Хахаха Пак хуморески. Форекса или нищо не разбира от икономика или си въобразява, че хората асреща му са малоумни. Пускам ти данните на руската централна банка за да видиш какъв гигантски отлив на капитали има от Русия. Всички бягат от там и си спасяват парите.
                                http://cbr.ru/eng/statistics/print.a...&sid=itm_27512

давам за пример само една статика от платежният баланс
                                Net inflows/outflows of capital by private sector -85.2 billions of US dollars.
                                Вероятно имаш предвид, че Путин започна да преотстъпва Сибир на Китай. След като открадна парите от петрола, допусна източна Европа да влезе в НАТО и ЕС, загуби влияние в Литва, Латвия, Естония, Грузия, Модлова и Украйна, Путин реши да подари и Сибир на Китай. Лошо няма, но не разбирам защо възхвалявате човека, който съсипа бъдещето на Русия. Как евъзможно да поеме властта при цена на петрола от 10 долара за барел и сега да планира нулев растеж при цена от 95 долара? Къде са парите от разликата? Говорим за 250 милиарда доллара на година? Путин или е най-големият крадец в историята на Русия или е най-големият некадърник. Възможно е да е някакво съчетание от двете неща.
                                Ако нямаш пари за доктор ще ти платя прегледа.Явно и Бърза помощ е вдигнала ръце от тебе

Коментар

Working...
                                X