IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    А иначе ето нещо за Валентин. Валентине, къде си бе, пиле шарено?

Ето ти за оня фейк от вчера за Бялата вдовица...

Фейк: в «ЛНР» ликвидирована известная террористка из Великобритании

http://www.stopfake.org/fejk-v-lnr-l...elikobritanii/

Пааак брутални лъжи от путлеристчетата...
    Сори майна бях на работа, не съм на помощи тука. Аз съм пуснал линк от блиц а те от къде го имат не знам

Коментар

• Всъщност американските президенти също имат навика да лъжат на всеослушание.
      Нека си спомним смешните лъжи на Бил Клинтън, че не бил правил секс със Моника Люински. Щото както се оказва минета не е секс.
      Или лъжите на Ричард Никсън в аферата "Уотъргейт".
      Или едни от най-наглите лъжи на Дуайт Айзенхауер през май 60та година. Тогава е свален американски шпионски самолет U-2. Руснаците няколко дни крият факта, че пилотът е жив и Айзенхауер най-тържествено отрича да има такъв самолет. Лъжата му е тиражирана в световните медии, след което Хрушчов изтъпанва пред света заловения пилот Гари Пауър, който си признава всичко и прави за смях Америка и нейния президент-лъжец.
      Та и сега. Американските лъжци още на втория час обявиха, че имат данни и че са виновни руснаците, ама скриха информацията щото видите ли била много много свръх секретна.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Това много наивно бе , от де разбра че е по Гринуич ?

Да не не е PM
        Мисля че самолетите използват гринуич време, щото летят през много часови пояси... в случая става за космически спътник, който би трябвало да е направил снимката... по-всяка вероятност е амер

Елена Ваенга «Песни военных лет» часть 3
        https://www.youtube.com/watch?v=8L8JNQSqqAw

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          На снимке стоит время 1:19:47 по Гринвичу, а крушение «Боинга» произошло в 13:19 по Гринвичу. То есть, как считает эксперт, получается, что это картинка, которую сделали за 12 часов до авиакатастрофы.

ДВАНАЙСЕТ ЧАСА РАЗЛИКА между времето, отбелязано на снимката, и момена на инцидента!

П.П. Моркуфф ..., давай някоя нова "опорна" точка
          Дали след часа 1:19:47 няма буквичките PM? НПОП няма да си признаят, дори да ги хванат със събути гащи.

Всъщност Щатите защо не представят пред света разузнавателната си информация? Секретна ли е?
          Last edited by X_Y; 15.11.2014, 11:44.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            На снимке стоит время 1:19:47 по Гринвичу, а крушение «Боинга» произошло в 13:19 по Гринвичу. Т
            Това много наивно бе , от де разбра че е по Гринуич ?

Да не не е PM
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Незнайно защо решавам да видя какво пише и в демократичните, светлите медии цнн и ббц. И кво да видя ... шит до шит - летят бомбандировачи до мирния сащ и това било заплаха за гражданските полети.... чета, чета - хиляди танкове влизат от русия в украйна ..... продалжавам да се мъча и гледам две деца убити в донецк докато играели футбол, и текст отдолу седи през цялото време русия, русия, русия ...... мантра за призоваване на дявола....

лайняните демократични медии са по-зловещи и от 1984.

Радвам се че не се чуствам все още като във фермата на оруел, въпреки че се опитват мен свиня неразбираща да изкарат, пък те са животните, които в огледалото си мислят че са хората.

Коментар

• Фотоснимок со спутника, на котором запечатлен момент атаки, распространил сегодня вечером Первый канал. После этого авиаэксперт «МК», гендиректор консультативно-аналитического агентства «Безопасность полетов» Сергей Мельниченко выразил сомнения в его достоверности. На снимке стоит время 1:19:47 по Гринвичу, а крушение «Боинга» произошло в 13:19 по Гринвичу. То есть, как считает эксперт, получается, что это картинка, которую сделали за 12 часов до авиакатастрофы.

«МК» обратился за комментариями к Владимиру Салуянову. Вот что он рассказал:

- Мы получили этот снимок от одного из экспертов из США, и на него мы и ссылаемся. Вполне может быть, что здесь речь идет о двенадцатичасовом формате, как это принято на Западе.

- Вы проверяли этот снимок на достоверность?

- А как мы его можем проверить? Он пришел нам по сети Интернет.

- Наши авиаэксперты говорят, что сомневаются в достоверности, поскольку на снимке стоит время за двенадцать часов до авиакатастрофы. Что вы можете на это сказать?

- Вы ссылаетесь на авиацию, а это снимок из космоса. Почему там такое время? Это нужно спрашивать тех операторов, которые заряжали оборудование, при помощи которого и был сделан снимок.

- То есть, вы допускаете, что это может быть какая-то техническая ошибка?

- Ничего нельзя исключать.
                -------------------------------------------------------------------

ДВАНАЙСЕТ ЧАСА РАЗЛИКА между времето, отбелязано на снимката, и момена на инцидента!

П.П. Моркуфф ..., давай някоя нова "опорна" точка

Коментар

Аз вече се обърках, нали полските католици са естествен враг на всеки добър православен путинист... демек това горното би следвало да има положителна конотация в руското ушенце...
                  живееш в координатната система свой-чужд, забравяш думичките съвест, справедливост, морал ...

Какво ще правим, ако снимките се окажат истина, че СУ-шка е свалила Боинга с две ракети и стрелба с бордовото оръдие, което изключва варианта без да искам мило другарче... Обонго е в Цугцванг, според ВЗ. даже и снимките да не са достоверни

Свидетель из космоса
                  http://vz.ru/politics/2014/11/14/715406.html

Дело не в том, что никто не верит США – нет никаких гарантий, что после того, как Обама скажет «нет», не появятся свидетельства ровно противоположного. Предоставить их могут анонимные, но очень недовольные офицеры американских спецслужб – которые не захотят оставаться крайними в случае дальнейших расследований. Поэтому Обаме придется очень хорошо подумать – готов ли он быть пойманным на вранье? И главное – ради чего он готов окончательно убить свой образ нобелевского лауреата? Ради отрыва от России Украины? То есть пускай меня потом разоблачат как лжеца и человека, покрывавшего убийц и клеветавшего на невиновных, но зато ценой этой лжи и собственной репутации я остановил возрождение русской империи, сохранил «мир по-американски». Так это все равно не получится...

Можно, конечно, предположить, что есть вариант, при котором Обама может с чистым сердцем сказать, что он не видел снимка – и это будет правдой. Но это будет означать, что американские спецслужбы просто не показали главе государства снимок, от которого зависят вопросы глобальной безопасности. То есть или президента ни во что не ставят (и это удар едва ли не сильнее, чем быть пойманным на лжи – не только слабый президент, но и декоративный), или нужно искать заговор внутри американских спецслужб (готовых ради эскалации конфликта с Россией спрятать от Обамы снимки). В обоих случаях нужно рубить очень заметные головы в спецслужбах – и с чего вдруг они будут молчать в ответ? Но на самом деле ни заговор, ни утаивание, конечно, практически нереальны – так что остается только одно. Сказать: «Да, я видел».

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                    Союз финансовых инженеров и их спутниковые снимки

https://navalny.com/p/3946/

А они викат: Можеее да е фейк, ма само 70%...

Смехорани...

Коментар

• Союз финансовых инженеров и их спутниковые снимки

https://navalny.com/p/3946/

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Ще не вмерла украина!

Участницы FEMEN осквернили крест в Ватикане
                        http://russian.rt.com/videoclub/video-180
                        Аз вече се обърках, нали полските католици са естествен враг на всеки добър православен путинист... демек това горното би следвало да има положителна конотация в руското ушенце...

Коментар

• Ще не вмерла украина!

Участницы FEMEN осквернили крест в Ватикане
                          http://russian.rt.com/videoclub/video-180

Бравос на Владимир Владимирович, с Украйна единствената правилна политика е остави магарето да си покаже магариите

Коментар

Или както е казала Алла: "Не имей 100 руплей, а имей 100 друзей..."
                            Така е. Дори и по-скромно казано - имей три доларей чем сто руплей
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              един поздрав и от мен, вече го пуснах под няколко статии, но ето тука на пичовете против Путин да скиват дали Ходорковски, Березовски, Абрамович, Фриидман, Дерипаска са демократи и какво правят
                              Кратко и ясно... авантата е никаква, връщай ми и авторучката

ПУТИН И ДЕРИПАСКА
                              https://www.youtube.com/watch?v=zk8uEo4MlSs

Пп. Дерипаска имаше едно забавяне изплащане на работни заплати, мисля че става въпрос за този случай

Коментар

Или както е казала Алла: "Не имей 100 руплей, а имей 100 друзей..."
                                Санкциите, КУРС НА РУПЛАТА, цената на петрола, много думкане от пиндо ибриците и все едно и също....

Orkestar bez ime - izbrani momenti 1-va chast
                                https://www.youtube.com/watch?v=8mtpFKJBKDs

“Гошооо… спри за малко бе, момче…. Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане бе. Здравето ми се взе. Айде, мани мене, ама кокошките престанаха да носят. При 20 кокошки – яйца от пазара купувам. Аз и на война съм бил, ама такова чудо… бомбардират, бомбардират, па спрат.“

Коментар

Working...
                                X