IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
    хаха... Нуландистан... хаха... Чудя се, за какво изобщо са сложили украинското знаме?... хаха
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение

Само да не е рашистски.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Форка ,не плачи на чужд гроб,щото предполагам я знаеш приказката!!!Интересно ми е дали проследи по ОРТ 1 днешният дебат на ЦЕНы!!!Смех,смех,смех!!!Русия е все още много назад и встрани!!!Тепърна им започват мъченията!!!Особено ако петролчето продължава да ги ебава!!!
        Е кажи две думи за тоя дебат де. Какво е станало?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Няма нищо странно. Германия и особено Русия имат много инвестиции в украинската икономика. Никкой кредитодател няма интерес длъжника му да фалира. Въпреки, че според мен фалита на Нуландистан е неизбежен. Но може би руснаците искат обикновения хохъл да вкуси още повече от "свободата" на хунтата, от гейропейските ценности и гейропейската "солидарност". Затова и не бързат да фалират Нуландистан. Нека се помъчат още...
          Форка ,не плачи на чужд гроб,щото предполагам я знаеш приказката!!!Интересно ми е дали проследи по ОРТ 1 днешният дебат на ЦЕНы!!!Смех,смех,смех!!!Русия е все още много назад и встрани!!!Тепърна им започват мъченията!!!Особено ако петролчето продължава да ги ебава!!!

Коментар

• Незалежная

https://www.youtube.com/watch?v=rnh8zgCX4ws

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
              И за мен е леко странно, да си призная.
              Няма нищо странно. Германия и особено Русия имат много инвестиции в украинската икономика. Никкой кредитодател няма интерес длъжника му да фалира. Въпреки, че според мен фалита на Нуландистан е неизбежен. Но може би руснаците искат обикновения хохъл да вкуси още повече от "свободата" на хунтата, от гейропейските ценности и гейропейската "солидарност". Затова и не бързат да фалират Нуландистан. Нека се помъчат още...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Народната съпротива срещу Киевската хунта в Нуландистан се засилва. Вчера в Харков бе взривен паметника на колаборационистите от тъй наречената Украинска възстаническа армия през Втората световна. Днес в Одеса е бил подпален пункт за събиране на помощи на неонацисткия башибузук разрушаващ чрез артилерийски обстрел градовете в югоизтока.

Да,бе .Все по голяма омраза ще предизвикват със тези атентати.

Как само подбираш думи,колко драма и страст.Малоумщина.Единият мрази украинци заради племеницата си,а на теб какъв ти е проблем с нас?

Коментар

• FT разказва, че на Украйна и трябвали още 15 милиарда $, щото иначе щяла да колапсира.
                  По-интересното е, че по думите на газетата, германският финансов министър хер Шойбле се обръщал към руския министър на финансите, с молба да не задействат клаузата, която прави изискуеми онези 3 милиарда $, които Украйна получи през декември 2013 г.
                  George Osborne останал леко учуден. Той пък рекъл, че не разбира таз работа. Хем санкции, хем искане за помощ за Руина...
                  Хм..
                  И за мен е леко странно, да си призная.
                  А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Народната съпротива срещу Киевската хунта в Нуландистан се засилва. Вчера в Харков бе взривен паметника на колаборационистите от тъй наречената Украинска възстаническа армия през Втората световна. Днес в Одеса е бил подпален пункт за събиране на помощи на неонацисткия башибузук разрушаващ чрез артилерийски обстрел градовете в югоизтока.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/12/..._po_granicata/

След обвинения от страна на Русия, че се занимава с реекспорт на забранени от санкциите на Москва стоки, властите в Беларус възстановиха митническия контрол по руско-беларуската граница.

Президентът Александър Лукашенко се разгневи и обвини Москва в нарушаване на договореностите. "Русия започна да се държи неприлично, тръгна да нарушава всички наши договорености по Митническия съюз. И нека не ми се обиждат в Руската федерация, но там с половин век са изостанали от Беларус по отношение безопасността на стоките".

Тея са бетер цирк.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Това ми звучи като виц marandi
                        Съмняваш се в пророческите ми способности ли, Кокич?

П.П. Радвайте се, че ще се появи Тервел, а не Калоян - щото след 2 години Раша ще е изтрита от картата, както изтрива ИРИ ( Източна римска империя ) и тя повече никога не се появява до наши дни. В момента там имате някакво племе, дет' уж било тюрки и завладяло Константинопол.

Нормално - както Василий се престарава да трепе БГ Империя при Самуил - после се появява Калоян, който ги изтрива от лицето на земята и те никога повече няма да се появят, освен разни пещерни племени, които да си мислят, че са им "наследник" на Римска империя като дошли наготово

Та, прогноза ми е оптимистична - циганите от Раша няма да изчезнат - сами ще дойдат при батко си БГ Империя.
                        Last edited by marandi; 09.12.2014, 20:37.

Коментар

Нуландистан купува спешно газ, въглища и ел. енергия от Русия. Помолили са Газпром да пусне газ 3 дена по-рано от договореното, защото иначе доставките на газ от Русия за ЕС през Нуландистан щяха да секнат поради недостатъчно налягане по тръбата... Докога ще зависим за газта от хунтата в Киев? Дано по-бързо построят ЮП през Турция и Гърция, че да сме сигурни в доставките!
                          Ми нашите газови доставки са изцяло зависими от хунтата... Хунтата в Кремъл... и трябва да работим за максимално ограничаване на тази зависимост от Малокалибрения ненормалник...

Много добър Илиян Василев в момента при Коритаров...

Коментар

• Нуландистан купува спешно газ, въглища и ел. енергия от Русия. Помолили са Газпром да пусне газ 3 дена по-рано от договореното, защото иначе доставките на газ от Русия за ЕС през Нуландистан щяха да секнат поради недостатъчно налягане по тръбата... Докога ще зависим за газта от хунтата в Киев? Дано по-бързо построят ЮП през Турция и Гърция, че да сме сигурни в доставките!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Скоро ще имате такъв владетел пак!
                              Това ми звучи като виц marandi
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Проект "Стена" по обустройству границы с РФ будет реализован в течение четырех лет. Общая стоимость проекта сейчас оценивается в сумму около 8 млрд грн (около $533 млн)", - сказал Яценюк на заседании правительства. http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1633887

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X