Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеХипотетично да те питам нещо .......ти готов ли си на 4-5 години лишения в името примерно на идеята България да си върне Беломорска тракия или Македония ?
Ако не си готов , ти си просто пълен нихилист , ако си готов ще разбереш Руската позиция.....интерес ми е отговора , ако може да е едносричен с ДА или НЕ
На България, която е дала почти милион жертви в четири войни, за да връща едни хора, които към днешна дата не желаят да признаят този факт и във време, когато в обединена Европа няма граници, агресия от путлеристки тип не й е нужна...
Нужна е целенасочена политика на информиране и просвета, а който желае да се върне в лоното на Родината, ще се върне, насила никого никъде не желая да вкарвам...
Нихилизъм, от друга страна, е това да не познаваш историята и историческите въжделения и цели на собствената си родина и да поставяш оценката за собствената си нация и страна по-долу от тази за чужда сила и което е още по-лошо да го правиш в интерес на тази чужда сила...
Което също е АБСОЛЮТНО БЕЗСТАМИЕ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКой определя кое е по същество?? за мен по същество е да ви се напомня всеки ден колко много са крали и убивали комунистите, колко зловреден е комунизма и до какво води. За теб по същество е да цитираш руската телевизия...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеХипотетично да те питам нещо .......ти готов ли си на 4-5 години лишения в името примерно на идеята България да си върне Беломорска тракия или Македония ?
Ако не си готов , ти си просто пълен нихилист , ако си готов ще разбереш Руската позиция.....интерес ми е отговора , ако може да е едносричен с ДА или НЕ
Знаеш ли какво ми е хубаво да ходя в Беломорска Тракия на почивка и да ме обслужват гърци, просто само си показвам личната карта на КПП-то и минавам.
Някак си на Бело море е по-добре отколкото по нашето Черно море.
Няма бетон, постройките ниски 2-3 етажа. Плажовете чисти, храната с пъти по-хубава от нашето черноморие и прясна.
Изобщо не виждам смисъл да вземаш няква територия и да я превърнеш в кочина после. Като може да я посещаваш без проблеми.
Не виждам и смисъл да вземаш една кочина (Македония) и да се опитваш да я променяш.
Отделно че въпросът не зависи само от теб, а зависи и от живеещите в тези територии. Те аджеба искат ли или не да се цепят, обединяват, етц. Едно референдумче в Шотландия наскоро показа как се правят нещата. Без драми хората си гласуваха и си взеха някакво решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧестно казано по голям болшевик тук от теб няма......като няма по същество какво да кажеш по добре да замълчиш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧестно казано по голям болшевик тук от теб няма......като няма по същество какво да кажеш по добре да замълчиш !!!
Всяка твоя дума е лъжа тук, да не мислиш, че ни е хубаво?
Коментар
-
Путин като е такъв велик водач, защо не си "възвърне" териториите БЕЗ ДА ОБРИЧА НА ЛИШЕНИЯ, НАРОДА СИ???
ТОВА Е ВЕЛИКОТО, ДА ВОДИШ, БЕЗ ТВОИТЕ ХОРА ДА СТРАДАТ, СЪС ЗАГУБИ ВСЕКИ МОЖЕ...
На руския народ кога ще му дойде времето да не е в лишения????
През последните 120 години не му идва редът..
Тенденцията занапред е трайно негативна, очевадно пределно ясно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЕй, туй нещу кумуниста няма уважение нито към граници, нито към собственост, нито към международни спогодби. За това ще ви бият и ще ви гонят отвсякъде!
Уважавай чуждата собственост, тя не е обща и твоя, тя е на някого!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДа бе, сигурно е така или както днес съобщава Путлеровият Лайфнюз: гречката свършва по рушките магазини, а където я имало била 30-40% нагоре, обаче тя, оказва се била отровна, канцерогенна или нещо подобно, така че важното е что КРИМНАШ!!!!
Целият свят вижда какво се случва, само шепа мурзилки се опитват да създат паралелна реалност!!!
АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!!
Ако не си готов , ти си просто пълен нихилист , ако си готов ще разбереш Руската позиция.....интерес ми е отговора , ако може да е едносричен с ДА или НЕНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПровала е очевиден и се вижда СЕГА!
Всеки полуидиот би го схванал, но на някой им е трудно и след 50 -100 повторения...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Да бе, сигурно е така или както днес съобщава Путлеровият Лайфнюз: гречката свършва по рушките магазини, а където я имало била 30-40% нагоре, обаче тя, оказва се била отровна, канцерогенна или нещо подобно, така че важното е что КРИМНАШ!!!! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...aadb9997a919c2
Целият свят вижда какво се случва, само шепа мурзилки се опитват да създат паралелна реалност!!!
АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДобре де къв кеф ти прави просто да сипеш жлъч и неистини и квалификации. Имам чувство че го правиш просто да се драчиш с хората на друго мнение
Кое е провал и кое успех ще се види след години а не сега , твърде си дребен и нямаш поглед върху нещата за да даваш оценки на световни събития......лично на мен не ми изглежда провал присъединяването на исконно Руска територия която някои от глупост е дарил по времето на СССР....... но не смея да давам кардинални оценки като теб, времето ще покаже, дано да сме живи да го видим и преценим събитията в цялостта им през погледа на историята.
Всеки полуидиот би го схванал, но на някой им е трудно и след 50 -100 повторения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе се безпокой за тях, те поне не са нападали щата Халиско, за разлика от кремълския дрисльо, така че ще се оправят (ако изобщо трябва да обръщаме внимание на драсканиците на един дряновски счетоводител, който тръгнал да оправя света и Калифорния), виж Мада Раша след грандиозния провал на украинската авантюра на Джанко отново върна едно 40-50 години назад...
Кое е провал и кое успех ще се види след години а не сега , твърде си дребен и нямаш поглед върху нещата за да даваш оценки на световни събития......лично на мен не ми изглежда провал присъединяването на исконно Руска територия която някои от глупост е дарил по времето на СССР....... но не смея да давам кардинални оценки като теб, времето ще покаже, дано да сме живи да го видим и преценим събитията в цялостта им през погледа на историята.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Европа, прощай!
Моя страна сегодня объявила войну культуре, объявила войну ценностям гуманизма, идее свободы личности, идее прав человека, которую вырабатывала цивилизация на протяжении всей своей истории. Моя страна больна агрессивным невежеством, национализмом и имперской манией. Мне стыдно за наш парламент, невежественный и агрессивный, за правительство, агрессивное и некомпетентное, за руководителей страны, игрушечных суперменов, поклонников силы и хитрости, мне стыдно за всех нас, за народ, потерявший нравственные ориентиры. Культура потерпела в России жестокое поражение, и мы, люди культуры, не можем изменить самоубийственной политики нашего государства. В интеллектуальном сообществе нашей страны произошел раскол: снова, как в начале века, против войны выступает меньшинство. Моя страна каждый день приближает мир к новой войне, наш милитаризм уже поточил когти в Чечне и в Грузии, теперь тренируется в Крыму и на Украине.
Писатель Людмила Улицкая
http://www.novayagazeta.ru/arts/64977.html
Коментар
Коментар