Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОбаче оставката е в арсенала на демократичния свят.
Докато хвърлянето на полицията и специалните части, срещу собствения си народ е запазена марка на диктаторите, които се чувстват застрашени от народната любов.
http://desinfowar.wordpress.com/2014...5%D0%BD%D0%B0/
Протести и безредици в Гърция, горяха знамената на САЩ и ЕС
http://desinfowar.wordpress.com/2014...6%D0%B8%D1%8F/
Поредни протести и сблъсъци с полицията в Италия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака е! Нокаутира ме.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи не можеш да вденеш в написаното ....така ли....
Ами да ти го кажа...
Русия изнася срещу долари и плаща срещу рубли.....
Та при 100 долара / на 1,40 лв./ барела и рубла при 100 на 4,5 лв.
и 80 долара на 1,6 и рубла на 3, 5
Понимаеш ли....
Ясно ми е схемата. Ама той и Виденов нещо такова се опита да направи, ама не му се получи - затова пък се получи хиперинфлация.
Сега остава и да обясните как ще се справят руските пенсионери и държавни служители със същите заплати при положение, че инфлацията до момента им е 10%. И има още 2 месеца до края. Демек едно 12% може да изкарат инфлация тази година. При това рублата падна доста последния месец и това още не се е отразило напълно в статистиката за инфлацията. Ама ще се отрази другите месеци.
О, да сетих се. Хората нямат значение - животът им също, кво ще ядат също. Важно е че бюджета ще е вързан по Путински за петилетки напред.
Коментар
-
"Няма нещо, което да не може да произвежда!!! Ако го внасят, то е само защото досега вносното бе по-евтино от местното производство."
Така е! Нокаутира ме.
Няма нещо, което мужика да не може да произведе.
Единственият им проблем беше, че ладите до момента беха доста по-скъпи от Бентлитата и по тази причина слабо се харчеха навън, та се налагаше да си ги купуват само паралиите руснаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо че за разлика от Зимбабве, Русия е самодостатъчна страна. Няма нещо, което да не може да произвежда!!! Ако го внасят, то е само защото досега вносното бе по-евтино от местното производство. Сега, когато стане по-изгодно да си произвеждат сами повечето от нещата, които досега внасяха, ще започне истинският разцвет на икономиката им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи не можеш да вденеш в написаното ....така ли....
Ами да ти го кажа...
Понимаеш ли....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Гечев, ти ли си?
Само така! Увеличение на приходите в бюджета в рубли му е майката!
Нищо не споменавате за увеличение на разходите в рупли обаче?!?!?
Е нищо, сега приходите, пък разходите ще почакат
за сега само Дянков работи в рубли
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВерно - ми да вземат да си обезценят рублата още
Тогаз може да станат още по-богати - направо милионери в рубли.
Ами да ти го кажа...
Понимаеш ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВ Зимбабве го пробваха вечеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОбезценката на Рублата всъщност покачва приходите в бюджета в рубли.
Няма да се учудя ако бюджета им изтрие очаквания дефицит от 1,6 % при цена на нефта 80 долара в резултат на покачилите се приходи от вносни мита и ДДС.
Гечев, ти ли си?
Само така! Увеличение на приходите в бюджета в рубли му е майката!
Нищо не споменавате за увеличение на разходите в рупли обаче?!?!?
Е нищо, сега приходите, пък разходите ще почакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПри заложена цена от 96 долара за барел и настояща цена под 80 плюс ескалираща обезценка на руплата... тези са сложили еб@ти буфера...
Няма да се учудя ако бюджета им изтрие очаквания дефицит от 1,6 % при цена на нефта 80 долара в резултат на покачилите се приходи от вносни мита и ДДС.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНали уж си математик, а не можеш да решиш задачки за 7-ми клас. Впрочем имаш ли завършен 7-ми клас?
Кое число е по-голямо 35х100 или 80х45? Едното е приходи в рубли за бюджета при цена на нефта от 100 долара и курс 35, а другото е при цена на нефта от 80 долара и курс 45? Ха сега де?...Математишън?! А?!...
Верно - ми да вземат да си обезценят рублата още
Тогаз може да станат още по-богати - направо милионери в рубли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНали уж си математик, а не можеш да решиш задачки за 7-ми клас. Впрочем имаш ли завършен 7-ми клас?
Кое число е по-голямо 35х100 или 80х45? Едното е приходи в рубли за бюджета при цена на нефта от 100 долара и курс 35, а другото е при цена на нефта от 80 долара и курс 45? Ха сега де?...Математишън?! А?!...
По твоята логика, ако...когато руплата стане 100 за леФче (или зелена тоалетна хартия) то приходите в бюджета направо ще изстрелят раша на върха на благополучието.
В Зимбабве го пробваха вече
Единственото, което трябва да измислят е как да запазят разходите на същото ниво...ама в номинално изражение. Но той мужика е свикнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКато как точно се връзва бюджета на Русия при тези цени на петрола?
Кое число е по-голямо 35х100 или 80х45? Едното е приходи в рубли за бюджета при цена на нефта от 100 долара и курс 35, а другото е при цена на нефта от 80 долара и курс 45? Ха сега де?...Математишън?! А?!...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар