За онези варвари на север говорим, дето скоро пак ще живеят в землянки, бараки или в най-добрия случай в комуналки. Също както дедите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПутя решил да съживява руската икономика като се бори с корупцията. Ще се прави на Христос очевидно, ще съживява умрели.
Тааа, днеска корупцията, утре че бориме търгашите и спекулантите с декрети да свалят цените, после какво беше? А да - дефицит на тоалетна хартия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПутя решил да съживява руската икономика като се бори с корупцията. Ще се прави на Христос очевидно, ще съживява умрели.
56 години фалиралата Раша не може да ни върне 30 тона златце? За тия скъсаняци ли говорим?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМалии, какви снимки вадиш. Събираш ли си архивче да си лъскаш, а? Ц ц ц, тва комундетата сте били много палави бре.
Над 30 тона злато открадното от БГ Империя, щото сградата на БНБ не издържала ядрен удар за претекст да се изнесе през 1959г.
П.П. Не стига, че ти виси с кинти, ами се прави и на клоун. 30 тона златце до Коледа да са в БНБ - иначе обявяваме война на Джуджака
Ама те за големи тарикати се мислят тия шматки, бря. Оня Ердоган виси по договора от Ангора с над 10 млрд доларес, дет' са го подписали, че трябва да ги връщат.
Путьо ни виси със злато и си мислят шматките, че ще ги чакаме. Ами - да не стане Константинопол за 3 дни и после лека чупка към Москва и за 1-на седмица ще правим барбекю на Красной площаде.
Да'е ... наглеците им да'е ..
И ся оня клоун Тиквата да ми дрънка за "кризи", щот' не мо'е си събере вересиите. Че те, ако влязат 20 млрд. доларес и БГ-то се изстрелва над Испания, бре.
Ма'а им комунета продажни - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМалии, какви снимки вадиш. Събираш ли си архивче да си лъскаш, а?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениемухахахаха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение..."Температурите във всичките 50 американски щата спаднаха рязко след необичайна за сезона студена вълна. 0 градуса са измерени дори на Хавайските острови.
На някои места в САЩ заради обилните снеговалежи бе обявено извънредно положение, като например в западната част на щата Ню Йорк, предаде Ройтер..."
Причина 1. Руснаците изпробвали ново климатично оръжие....
Причина 2. Вследствие на термоядрем взрив в атмосферата на Русия, мощни въздушни фронтове са изтласкали студа от северният полюс до бреговете на Хаваите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеоще не си разбрал, че БГ Империя в момента си партнира с ЕС и НАТО.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯ прибави и пиндофилството към списъка... за да е пълен де!
Я кажи, повтаряй след мен - "Аз не съм пиндофил и съм за премахване на пиндостанските военни бази от България, щото съм за независима България".
Разбирам, че си пристрастен към кекс с негри, ама ние просто си искаме златния резерв да ни върнете.
Сложно ли ти е като въпрос? Кога ще ни върнете? Уен? Когда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗнаех си че няма да минем без курса на руплата... А какво ще правим ние с гайдите, дето експортираме туристически продукт в Русия. Туристически продукт продават и Италия, Франция, Испания... В Русия инфлацията за 2014г е 8%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесега ги наричаме американофили и НПОП.....
на мен ми е ясно, че още не си разбрал, че БГ Империя в момента си партнира с ЕС и НАТО.
В твоя болен мозък БГ е 16-та республика мейби
П.П. Та, в тази връзка да те попитам: Кога ще ни върнете златото, бре мушмороци?
През 1959 г. бившият СССР "приютил" златния резерв на БНБ под претекст, че сградата на националната банка не може да издържи на ядрен удар.
http://news.ibox.bg/news/id_95993409
-------------------------------------------------------------
Айде като ни върнете златото тъпи джебчии - тогава да ми се правиш на умник? НалЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗнаех си че няма да минем без курса на руплата... А какво ще правим ние с гайдите, дето експортираме туристически продукт в Русия. Туристически продукт продават и Италия, Франция, Испания... В Русия инфлацията за 2014г е 8%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ миналото някои са се гърчеели и им викали фанариоти. Други са турчеели и им викали чорбаджии. Да не забравяме за франкофонството и т.н.
Я кажи, повтаряй след мен - "Аз не съм пиндофил и съм за премахване на пиндостанските военни бази от България, щото съм за независима България".Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар