IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ми то едното противоречи на другото само в болна путьофилска кухалница... А самият факт на противопоставяне на едното на другото, показва одобрение към поне едното от двете "противопоставими", което пък дава отговор на въпроса: Що за урод трябва да си... ами ей го - такъв....
    Кандитко да не са закъснели заплатите този месец?Нещо много усили лизането на американски насрани задници.Къде Русия хвърли атомно оръжие?Чакам да отговориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      То въпрос е и що за урод трябва да си да хвърлиш атомни бомби срещу жени и деца.Що за урод трябва да си за да хвърляш напалм срещу деца и жени?Ма тука мълчиш.Що за урод трябва да си да държиш роби да избиеш коренното население на цял континент а малкото останали да затвориш в резервати.Що за урод трябва да си за да грабиш богатствата на другите страни и народи да ги поучаваш как да живеят и ако не искат да ги бомбиш?Това също са културни особености
      Ми то едното противоречи на другото само в болна путьофилска кухалница... А самият факт на противопоставяне на едното на другото, показва одобрение към поне едното от двете "противопоставими", което пък дава отговор на въпроса: Що за урод трябва да си... ами ей го - такъв....

Коментар

Сирьооозноооо!?!?!? Такива ли са мокрите сънища на селските труженици от Плевенско.... Ходи смени памперса...
        Що не ти ли харесват?Ние не сме градски гейтруженици мислещи единствено кой да ви начеше задниците довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Малоумен ли си?
          Как да ти го кажа като за теб вече?
          Собственик съм, ръководя така, че да съм свободен. Ръководя добре. познато ли ти е това или ти е чуждо. Допускаш ли, че някой си върши работата така добре, че да му остава и време? Кво гадаеш там небивалици..
          ти си малоумен....
          Даже не разбираш какво пишеш ....същото както едно време за Хим. прив. и хим обикн.... също както си забравил че си обявил покупката на ССВ и пак я купуваш на по ниска цена....след време....
          Ккато сега обяви в един ден че си продал а на другия че си на акции....
          Интересен пинокио си с психически проблеми и не само забелязани от мен.........

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            То въпрос е що за изрууддд трябва да е някой, за да докара 'орицата до канибалство?! ( умишлено ) <-- урод Сталин.

П.П. Но в Раша т'ва са нормални неща. В Узбекистран всички се правят, че не знаят, че се извършват жертвоприношения на хора, щото в СССР всичко може. В наши дни продължава и се води "културна" особеност.

Няма по-гнусен и лицемерен урод от тия блядове от Кремъл - питай ги и ще ти кажат, че сефте чуват и веднага ще отрекат
            То въпрос е и що за урод трябва да си да хвърлиш атомни бомби срещу жени и деца.Що за урод трябва да си за да хвърляш напалм срещу деца и жени?Ма тука мълчиш.Що за урод трябва да си да държиш роби да избиеш коренното население на цял континент а малкото останали да затвориш в резервати.Що за урод трябва да си за да грабиш богатствата на другите страни и народи да ги поучаваш как да живеят и ако не искат да ги бомбиш?Това също са културни особености

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Да ще им трябват ама майдана ще е във Вашингтон.Там Путин ще приема Парада догодина
              Сирьооозноооо!?!?!? Такива ли са мокрите сънища на селските труженици от Плевенско.... Ходи смени памперса...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                пиленце ти си противоречиш явно и си личи от 3000 километлра както едно време пишеше Люк....

Цитирам....
                Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти)..
                Ти отричаш да си държавен чиновник......
                заявяваш, че си в частния бизнес......
                при теб също няма липса на резултат от труда ти...
                Това означава че или не работиш или се лекуваш или лъжеш .......
                Малоумен ли си?
                Как да ти го кажа като за теб вече?
                Собственик съм, ръководя така, че да съм свободен. Ръководя добре. Познато ли ти е това или ти е чуждо. Допускаш ли, че някой си върши работата така добре, че да му остава и време? Кво гадаеш там небивалици..

Коментар

Актуалната шега в Москва: Не изхвърляйте старите гуми, скоро ще Ви потрябват на Майдана...

Москвичи шутят: не выбрасывайте старые покрышки – скоро на Майдан

http://obozrevatel.com/abroad/56904-babchenko.htm
                  Да ще им трябват ама майдана ще е във Вашингтон.Там Путин ще приема Парада догодина

Коментар

Абсолютно си безпомощен дори и в елементарен диалог.
                    пиленце ти си противоречиш явно и си личи от 3000 километлра както едно време пишеше Люк....

Цитирам....
                    Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти)..
                    Ти отричаш да си държавен чиновник......
                    заявяваш, че си в частния бизнес......
                    при теб също няма липса на резултат от труда ти...
                    Това означава че или не работиш или се лекуваш или лъжеш .......

Коментар

• Актуалната шега в Москва: Не изхвърляйте старите гуми, скоро ще Ви потрябват на Майдана...

Москвичи шутят: не выбрасывайте старые покрышки – скоро на Майдан

http://obozrevatel.com/abroad/56904-babchenko.htm

Коментар

селски бек се наричат такива като теб....
                        даже и не четат каво пишат,.важното е някой да им обръща внимание....
                        Абсолютно си безпомощен дори и в елементарен диалог.

Коментар

От къде точно следва? Как го изведе, булдозере на мисълта?

Освен ръководител, съм и собственик и така съм изръководил нещата, че имам много време да вися тук.
                          селски бек се наричат такива като теб....
                          даже и не четат каво пишат,.важното е някой да им обръща внимание....

Коментар

не ...
                            защото ти си в частна фирма и се пишеш на велик ръководител ,следва че са тибили отдавна шута.........
                            как е на трудовата борса или в Карлуково....то ти е на път........
                            От къде точно следва? Как го изведе, булдозере на мисълта?

Освен ръководител, съм и собственик и така съм изръководил нещата, че имам много време да вися тук.

Коментар

Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти).
                              В същото положение си на държавната работа спрямо народа.

Схватливо ли ти го поднесох?
                              не ...
                              защото ти си в частна фирма и се пишеш на велик ръководител ,следва че са ти били отдавна шута.........
                              как е на трудовата борса или в Карлуково....то ти е на път........

Коментар

Аз се грижа за психичното здраве на хората в нета и да нямат проблеми обикновените хорица с такива като теб ,като излезат на улицата........
                                дано си заработвам парите....
                                Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти).
                                В същото положение си на държавната работа спрямо народа.

Схватливо ли ти го поднесох?

Коментар

Working...
                                X