Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо въпрос е и що за урод трябва да си да хвърлиш атомни бомби срещу жени и деца.Що за урод трябва да си за да хвърляш напалм срещу деца и жени?Ма тука мълчиш.Що за урод трябва да си да държиш роби да избиеш коренното население на цял континент а малкото останали да затвориш в резервати.Що за урод трябва да си за да грабиш богатствата на другите страни и народи да ги поучаваш как да живеят и ако не искат да ги бомбиш?Това също са културни особености
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСирьооозноооо!?!?!? Такива ли са мокрите сънища на селските труженици от Плевенско.... Ходи смени памперса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМалоумен ли си?
Как да ти го кажа като за теб вече?
Собственик съм, ръководя така, че да съм свободен. Ръководя добре. познато ли ти е това или ти е чуждо. Допускаш ли, че някой си върши работата така добре, че да му остава и време? Кво гадаеш там небивалици..
Даже не разбираш какво пишеш ....същото както едно време за Хим. прив. и хим обикн.... също както си забравил че си обявил покупката на ССВ и пак я купуваш на по ниска цена....след време....
Ккато сега обяви в един ден че си продал а на другия че си на акции....
Интересен пинокио си с психически проблеми и не само забелязани от мен.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо въпрос е що за изрууддд трябва да е някой, за да докара 'орицата до канибалство?! ( умишлено ) <-- урод Сталин.
П.П. Но в Раша т'ва са нормални неща. В Узбекистран всички се правят, че не знаят, че се извършват жертвоприношения на хора, щото в СССР всичко може. В наши дни продължава и се води "културна" особеност.
Няма по-гнусен и лицемерен урод от тия блядове от Кремъл - питай ги и ще ти кажат, че сефте чуват и веднага ще отрекат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа ще им трябват ама майдана ще е във Вашингтон.Там Путин ще приема Парада догодина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепиленце ти си противоречиш явно и си личи от 3000 километлра както едно време пишеше Люк....
Цитирам....
Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти)..
Ти отричаш да си държавен чиновник......
заявяваш, че си в частния бизнес......
при теб също няма липса на резултат от труда ти...
Това означава че или не работиш или се лекуваш или лъжеш .......
Как да ти го кажа като за теб вече?
Собственик съм, ръководя така, че да съм свободен. Ръководя добре. Познато ли ти е това или ти е чуждо. Допускаш ли, че някой си върши работата така добре, че да му остава и време? Кво гадаеш там небивалици..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАктуалната шега в Москва: Не изхвърляйте старите гуми, скоро ще Ви потрябват на Майдана...
Москвичи шутят: не выбрасывайте старые покрышки – скоро на Майдан
http://obozrevatel.com/abroad/56904-babchenko.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАбсолютно си безпомощен дори и в елементарен диалог.
Цитирам....
Ако си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти)..
Ти отричаш да си държавен чиновник......
заявяваш, че си в частния бизнес......
при теб също няма липса на резултат от труда ти...
Това означава че или не работиш или се лекуваш или лъжеш .......
Коментар
-
Актуалната шега в Москва: Не изхвърляйте старите гуми, скоро ще Ви потрябват на Майдана...
Москвичи шутят: не выбрасывайте старые покрышки – скоро на Майдан
http://obozrevatel.com/abroad/56904-babchenko.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеселски бек се наричат такива като теб....
даже и не четат каво пишат,.важното е някой да им обръща внимание....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеОт къде точно следва? Как го изведе, булдозере на мисълта?
Освен ръководител, съм и собственик и така съм изръководил нещата, че имам много време да вися тук.
даже и не четат каво пишат,.важното е някой да им обръща внимание....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене ...
защото ти си в частна фирма и се пишеш на велик ръководител ,следва че са тибили отдавна шута.........
как е на трудовата борса или в Карлуково....то ти е на път........
Освен ръководител, съм и собственик и така съм изръководил нещата, че имам много време да вися тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАко си в една частна фирма и висиш в нета, работодателят ти ще го тълкува като кражба (липса на резултати от труда ти).
В същото положение си на държавната работа спрямо народа.
Схватливо ли ти го поднесох?
защото ти си в частна фирма и се пишеш на велик ръководител ,следва че са ти били отдавна шута.........
как е на трудовата борса или в Карлуково....то ти е на път........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз се грижа за психичното здраве на хората в нета и да нямат проблеми обикновените хорица с такива като теб ,като излезат на улицата........
дано си заработвам парите....
В същото положение си на държавната работа спрямо народа.
Схватливо ли ти го поднесох?
Коментар
Коментар