Първоначално изпратено от Graf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
Да помогнем на Путин да види танковете си в Украйна. Може би пълни с танкисти в отпуска взели танка назаемА.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТе не живеят, при тях е жизн.
Ако се сещаш за оня виц.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ?!... Кой те кара да живееш по Източен начин? По източния начин живеят хората на Изтока - Китай, Япония, Индия. Защо си мислиш, че в Москва живеят по Източен начин?
Ако се сещаш за оня виц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДокато не е загнил мисля да си живея по западналия начин.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАма това за Псковските отпускари е истина и никой не го отрича, по всяка вероятност в момента освен доброволци от Русия има и останали десантчици в отпуск...
Данни за ЧВК в Донбас, които пиндо службите ползват, като външна услуга има още от март месец... Докато Псковските отпускари се появиха едва втората половина на Август и обърнаха войната за 2 седмици. Преди това, бяха уволнения полковник от ГРУ Игорь Стрелков, сина на професор Бородай от МГУ, които са с дебели връзки в Кремъл
Видеоклип к классному часу "Герои России"
https://www.youtube.com/watch?v=wd78CTf056E
Да с танкове и с пълно бойно снаряжение, ама иначе отпускари.
Аз кат бях в казармата, що не ме пускаха така навремето в отпуска.
Надявам се, разбираш каква насмешка у Западните Лидери предизвикват тези твърдения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАма това за Псковските отпускари е истина и никой не го отрича, по всяка вероятност в момента освен доброволци от Русия има и останали десантчици в отпуск...
А после: гумите-Красная плоштадь-Майдан-Путлер-капут!
Коментар
-
Едно интервю на Сталин от 1934 година дадено на Западен журналист.
http://www.newstatesman.com/politics...-you-mr-stalin
Е още там Сталин говори за загниващия Запад.
А то май Маркс го е измислил това за загниващия капитализъм, ама нямам време да чета глупостите на Маркс.
Така че това са 80 години вече все една и съща мантра за загниващия Запад. Пустия още не е загнил. За сметка на това социализъма си отиде. Сега чакаме и Путлер да си иде и вече да мирясате с тая тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Предпочитам да вярвам на Ройтерс и на техните доказателства, че в Източна Украйна има руски войски. А той да си отрича колкото иска - просто не му вярвам.
Данни за ЧВК в Донбас, които пиндо службите ползват, като външна услуга има още от март месец... Докато Псковските отпускари се появиха едва втората половина на Август и обърнаха войната за 2 седмици. Преди това, бяха уволнения полковник от ГРУ Игорь Стрелков, сина на професор Бородай от МГУ, които са с дебели връзки в Кремъл
Видеоклип к классному часу "Герои России"
https://www.youtube.com/watch?v=wd78CTf056E
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми, че ти все още си дете. Имай търпение. Още нищо не си видял. Животът е пред теб.
И равновесния и той като тебе. Не е ходил войник и смята, че войната е купон както е по холивудските бози.
Докато не е загнил мисля да си живея по западналия начин. Пък като загние ще му мисли, ако сме живи до тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМосква не вярва на сълзи и не задължава никой да И вярва. Другаря Лавров говори за юридически договори и принцип на неделимост на безопасността. Освен това, Русия загуби студената война в информационната и част, психологическата и част, идеологическата и част и в незначителна степен в икономическата и част... В момента проблема на Русия не са санкциите,
Лавров рассказал о провокации НАТО
http://www.vesti.ru/doc.html?id=2136420
МИД РФ Сергей Лавров. "Россия давно выступала и выступает с инициативой заключения юридически обязывающего договора, который зафиксировал бы принципы неделимости безопасности. Но в НАТО отказались от этой идеи, нам было сказано, что гарантии безопасности получают только члены НАТО", — отметил российский министр.
"Это провокационный подход, который нацелен на то, чтобы откалывать все больше геополитического пространства и пытаться приклеить его к НАТО. Этот курс не раз приводил уже к кризисам на европейском континенте", —
Лавров да си говори за квото иска. Аудиторията, дето му вярва намалява с всеки изминал ден. Аз определено не му вярвам.
Предпочитам да вярвам на Ройтерс и на техните доказателства, че в Източна Украйна има руски войски. А той да си отрича колкото иска - просто не му вярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНа Путин никой не му вярва.
Купонът в икономиката на Русия тепърва почва.
Лавров рассказал о провокации НАТО
http://www.vesti.ru/doc.html?id=2136420
МИД РФ Сергей Лавров. "Россия давно выступала и выступает с инициативой заключения юридически обязывающего договора, который зафиксировал бы принципы неделимости безопасности. Но в НАТО отказались от этой идеи, нам было сказано, что гарантии безопасности получают только члены НАТО", — отметил российский министр.
"Это провокационный подход, который нацелен на то, чтобы откалывать все больше геополитического пространства и пытаться приклеить его к НАТО. Этот курс не раз приводил уже к кризисам на европейском континенте", —
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТова като гледам по твоето време трябва да е било. Аз вече бях с камуфлаж.
Коментар
Коментар