IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Пълни, ама пълни глупости драскаш равновесков. Пълно е с чуждустранни акционери в големите руски компании. Чакат на опашка държавата да намали дела си в тях и да купят каквото изпадне на борсата!
    Ха ха ха хаааа, няма такъв лъжец като теб!

Коментар

Соросоидите и НПО простетата трябва да сте благодарни, че Президент на Русия е умерен и разумен политик като Путин. Ако беше някакъв ястреб щяхте да гледате военни паради на руски части в Тбилиси през 2008-а и в Киев през 2014-та!
      Ти щеше ли да отидеш да се биеш, или да се жертват другите, докато се правиш на голям русин и патриот. Защо ли ми се струва, че тук най-големите плямпала сте все хора които дори в казарма не са служили, камо ли да са ходили из гора пълна с противопехотни мини. Навремето на Ладожкото или Онежкото езеро (вече не помня на кое точно от двете) руснаците имаха един остров на който е почти невъзможно да попадне друг човек, освен тези които живеят там и лекарския персонал. Е, взех, че попаднах и аз, благодарение на един познат от Петербург с големи връзки. На острова има нещо като голям санатороум за осакатени от войната. От дядовци пострадали през Втората световна до такива от Афганистан. Мисля, че ги криеха там. Хора без ръце, крака, слепи, останки от хора, защото имаше например такива без два крака и без една ръка например и сляп при това и така нат. Повечето бяха и полудели, та после месеци наред псувах Игор които ме бе завел там и му изпих една бутилка грузински 12 г. коняк като се прибрахме в Петербург за наказание. Та походи до Киев и тук и там не са от нещата които се правят току-така, най-малко е необходима логистика, много пари, доста умрели и осакатени. И ми е най-весело, някакви хуманоиди които се насират от шубе пред квартална мутра и кръчмарски патриоти, като вземат да се правят на големи мъже и войнолюбци. Войната трябва да спре, но проблема е, че една война се започва много по-лесно отколкото се спира. Руснаците имат една поговорка "По-добре 10 г. преговори, вместо 1 година война!", но Путин явно не я знае иначе щеше да проумее, че това което иска, щеше много по-лесно да го стори, ако бе седнал да преговаря с украинците, след като изгониха крадецът Янукович, вместо да им се прави на мъж и да им праща криминалния си контингент. Нищо чудно ако бе седнал да преговаря, а не да се пери, да си бе взел и Крим и половината Украйна с икономически мерки и преговори и щеше да му излезе много по-евтино.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Малазийский Боинг сбили русские. Расследование
        https://www.youtube.com/watch?v=AAsa9kCu0Oc

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Проблемът с гречката става сериозен. Отварят държавния резерв...

Правительство приготовилось распечатать госрезервы гречки

http://slon.ru/fast/economics/pravit...-1186291.xhtml
          мога да помогна с 4-5 пакета, никой не ги иска у дома..

Коментар

• Проблемът с гречката става сериозен. Отварят държавния резерв...

Правительство приготовилось распечатать госрезервы гречки

http://slon.ru/fast/economics/pravit...-1186291.xhtml

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
              Онова за храната е толкова "доказателство", колкото е доказателство за присъствието на американски наемници американските военни пакети с храна.
              Гранатометът от репортажът на Райтерс, дето само руснаците го имали е на въоръжение в украинската армия.
              Ако ми разкажеш как от Ройтерс са различили Фагот от Корнет само по това, ще черпя уиски.

Разбира се,че е доказателство.Тези сухпайки се правят за Министерството на отбрана на Раша и не се продават зад граница.Има толкова много видеа и снимки на руска техника и плененни военни,а раша фенове все не вярват.
              https://news.pn/ru/RussiaInvadedUkraine/116874
              https://www.youtube.com/watch?v=aK858J0QybE
              https://www.youtube.com/watch?v=K3karvI6zqY
              https://www.youtube.com/watch?v=ss37ff6mH70

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Поздрави от Грозни......

Луд си,ако смяташ,че чеченци някога ,ще простят путлер.Кадъровски кучета лоялни към джуджето докато той им плаща дань.Чеченци мразят кадъровцев и много от тях се бият заедно със украинци сега на Донбасе.

Как убивали русские террористы женщин и детей в Чечне
                https://www.youtube.com/watch?v=ez-h3UKB3fI

https://www.youtube.com/watch?v=aOImAYbIB9w

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Къде си служил.Щото по това време и аз бях във ВВС
                  братово над равнец

Коментар

• Поздрави от Грозни......
                    Attached Files
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Относно изстребителите- 84 година бях в казармата планшетист. Оператора казва че от инджерлик са излетели 2 изстребителя ф16 и идват към Бг. Погледни картата след резово има една вдлъбнатина в Бг , изстребителите се насочват натам има достатъчно място за маневри на изстребителите, няма проблем На около 150 км от нашата граница оператора ми открива 2 руски изстребителя миг29 летят с около 1800км на около 15км височина. Турците стигнаха до вдлъбнатината и завиват там . В момента в който те започват завоя, руснаците минаха през Бг, минаха през турция/ нарушиха въздушното им пространство/ поне на 30-50 км навътрев турция направиха заход около пловдив и през северна Бг се прибраха наобратно. Цялото това нещо отне около 3-5 минути, задействано беше ЗРВ , наши самолети излетяха на около 7-8 мин тоест когато всичко беше приключило. След около месец разбрахме че турците са се оплакали от нарушение на възд. пространство
                      Написах това за да разбереш за какво става дума, защото от думите ти става ясно че не си ходил войник и нямаш представа за такива неща
                      Къде си служил.Щото по това време и аз бях във ВВС

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                        Форката е влюбен в Путин Само това обяснява тази жар, този ентусиазъм и безпределна вяра.
                        Сигурно!!!А може да е и болестно състояние!!!

Коментар

Пълни, ама пълни глупости драскаш равновесков. Пълно е с чуждустранни акционери в големите руски компании. Чакат на опашка държавата да намали дела си в тях и да купят каквото изпадне на борсата!
                          Ъхъ на ПЕ 5-6. И аз дори съм си харесал една руска, ама я чакам да падне още 50% и залагам че режима на Путин няма да е вечен

Коментар

Знаеш ли защо никой не купува акции на руски големи компании - дори и преди глупостите в Украйна.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Да и сами си печатат пакетчета за храна на руската армия и ги подхвърлят на журналистите от Ройтерс.

Както и бутилки от минерална вода, закупени от Русия.

И някоя и друга противотанкова руска система, дето Украйна я няма.
                              Онова за храната е толкова "доказателство", колкото е доказателство за присъствието на американски наемници американските военни пакети с храна.
                              Гранатометът от репортажът на Райтерс, дето само руснаците го имали е на въоръжение в украинската армия.
                              Ако ми разкажеш как от Ройтерс са различили Фагот от Корнет само по това, ще черпя уиски.
                              А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Форката е влюбен в Путин Само това обяснява тази жар, този ентусиазъм и безпределна вяра.
                                Ми наи установиха че путин всъщност е гей
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X