IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Филмче о террах.
    Добровольческое движение. Специальный репортаж Леонида Канфера
    http://www.vesti.ru/videos/show/vid/...Play%2Ftrue%2F

"Америка планомерно уничтожает нашу культуру",Здесь ты воюешь с Америкой? ДА!

Коментар

• Бандера - герой, Гитлер освободитель. Одна мова, одна нация, одна батькивщина!
      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        То пък една професия - с такава професия скоро само в Северна Корея ще може да си намери работа

Слава Україні — Героям Слава

"Слава нації, смерть ворогам"

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
          Яд те, че съм права,но профессия не ти позволява да го признаеш. Защитаваш убиец на стотици хиляди хора от Чечня, Грузия, Украйна. Навсякъде , където стъпил мръсен рашистски ботуш е само смърт и разруха. Никой нормален,здравомислящ човек за без пари няма да защитава този убиец и неговият режим. С Украйна той сбърка, така че си търси нова работа, защото неговият край наближава.

И не съм фен на Америка, аз просто много обичам Украйна.
          То пък една професия - с такава професия скоро само в Северна Корея ще може да си намери работа

Слава Україні — Героям Слава

Коментар

• време е да се целуват насорошчо бузките

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Извинявам се много, ама НПО-комсомолът може или не може сополив да го.......

Спомням си, когато оправдавахте Яценюк, когато нарече хората на ЮВ Украйна СУБХУМАНСИ, оправданието беше, че се е получила грешка при превода... След което интервюто на Кролика на страницата на посолството на Пиндостан, беше променено...

В момента пак НПО-фейка лъже, пак грешки при превода... Извадки от интервюто на Порошенко, след превода от Украински на Руски от НПО сайта СтопФаке.... Ех пиндомуцинки, ако искате дайте стенограмата на Пешо кръвавия на украински.... Ето как сте го превели на Руски, ама за децата превода не можете да го манипулирате........ Не става!

Дорогие мои, одесситы! Это то, чего мы с вами избежали благодаря вашей мудрости, благодаря вашей сплоченности. И благодаря — теперь мы уже в этом убеждены — вашей проукраинскости. У меня сердце радовалось, когда я в последний день был на встрече с делегацией ОБСЕ, которая вернувшись из Одессы, сделала вывод, что Одесса — это город согласия, город спокойствия. Нельзя сделать большего комплимента! Я был очень рад этому. Одесситы, спасибо вам за мудрость!
              И миром мы все победим! Потому что у нас работа будет — у них ее нет. У нас пенсии будут — у них их нет. У нас поддержка людей — детей и пенсионеров — будет, у них ее нет. У нас дети пойдут в школы и детские сады, а у них они будут сидеть в подвалах. Потому что они ничего не умеют делать! Вот так, именно так мы выиграем эту войну. Потому что война и победа — в голове, а не на полях сражений! Они этого не понимают, я это понимаю. И у меня есть ваша поддержка, и она мне очень нужна, чтобы мы победили, не кладя украинских героев в могилы, в том числе, и одесситов

Пп. Ти си ми в игнора, случайно ти прочетох поста, защото бях излязъл от профила си.... Гнус ме е от теб, дори когато ми се налага да отговарям. Пътувай

Колко драма,аз пък съм сигурна,че ме четеш и не само мен.Яд те,че съм права,но профессия не ти позволява да го признаеш.Защитаваш убиец на стотици хиляди хора от Чечня,Грузия,Украйна.Навсякъде ,където стъпил мръсен рашистски ботуш е само смърт и разруха.Никой нормален,здравомислящ човек за без пари няма да защитава този убиец и неговият режим.С Украйна той сбърка,така че си търси нова работа,защото неговият край наближава.

И не съм фен на Америка,аз просто много обичам Украйна.

Коментар

• Слава Фергюсоне! Героям слава! Цветна революция в Пиндостан!

Да подкрепим справедлините искани на гражданите на Фъргюсьн

Беспорядки в Фергюсоне после оглашения вердикта о невиновности полицейского − фотогалерея
                http://russian.rt.com/article/61218
                Беспорядки в американском Фергюсоне начались сразу после того, как суд присяжных решил не предъявлять обвинения полицейскому Даррену Уилсону, в августе застрелившему 18-летнего афроамериканца Майкла Брауна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                  Защо ми е руски превод, като си го слушам социопата на украински?
                  Реакция на рускоговорящ украинец и "словото" на Президента на Украйна на украински:
                  "Кто-то ещё в чем-то сомневается об отношении Украины к НАМ?

Кто не может посмотреть видео, я написал вам то что он сказал:

"Тому що у нас робота буде - у них немає.
                  У нас пенсії будуть - у них немає.
                  У нас піклування для дітей і пенсіонерів буде - у них не буде.
                  У нас діти підуть до школи та садів - а у них вони будуть сидіти в підвалах.

"бо вони НІЧОГО НЕ ВМІЮТЬ РОБИТИ, і так, і саме так ми ВИГРАЄМО цю війну!"

Что и ожидалось, я в шоке от открытости. А вобще нет....
                  У украинцов вместо мозгов говно. Им можно говорить что захочешь......"

С последните изречения съм напълно съгласен.

По малко чети Одноклассники и Вконтакте,не е добре за здравето.Ако човека е рускоговорящ украинец,то е много срамно ,да не знае украински.Все от помойки влачиш твои шокиращи новини.
                  А за мозъци вярващи в разпънати на кръст и след това изядени младенци,за изгоренни бременни пенсионерки в Одесса,за това,че Национална Гвардия и Правый сектор колят хората на освободенни территория и много други безумия какво мислиш?Колко болен трябва да бъдеш за да повярваш в това?Виж ,ти или си наивен или много тъп.Опитах се,но явно,че не мога да ти помогна.

Коментар

Преди да пишеш поредна сополива лъжа,провери дали е истина.

Ложь: Петр Порошенко пообещал, что дети Донбасса будут сидеть в подвалах

http://www.stopfake.org/lozh-petr-po...et-v-podvalah/
                    Извинявам се много, ама НПО-комсомолът може или не може сополив да го.......

Спомням си, когато оправдавахте Яценюк, когато нарече хората на ЮВ Украйна СУБХУМАНСИ, оправданието беше, че се е получила грешка при превода... След което интервюто на Кролика на страницата на посолството на Пиндостан, беше променено...

В момента пак НПО-фейка лъже, пак грешки при превода... Извадки от интервюто на Порошенко, след превода от Украински на Руски от НПО сайта СтопФаке.... Ех пиндомуцинки, ако искате дайте стенограмата на Пешо кръвавия на украински.... Ето как сте го превели на Руски, ама за децата превода не можете да го манипулирате........ Не става!

Дорогие мои, одесситы! Это то, чего мы с вами избежали благодаря вашей мудрости, благодаря вашей сплоченности. И благодаря — теперь мы уже в этом убеждены — вашей проукраинскости. У меня сердце радовалось, когда я в последний день был на встрече с делегацией ОБСЕ, которая вернувшись из Одессы, сделала вывод, что Одесса — это город согласия, город спокойствия. Нельзя сделать большего комплимента! Я был очень рад этому. Одесситы, спасибо вам за мудрость!
                    И миром мы все победим! Потому что у нас работа будет — у них ее нет. У нас пенсии будут — у них их нет. У нас поддержка людей — детей и пенсионеров — будет, у них ее нет. У нас дети пойдут в школы и детские сады, а у них они будут сидеть в подвалах. Потому что они ничего не умеют делать! Вот так, именно так мы выиграем эту войну. Потому что война и победа — в голове, а не на полях сражений! Они этого не понимают, я это понимаю. И у меня есть ваша поддержка, и она мне очень нужна, чтобы мы победили, не кладя украинских героев в могилы, в том числе, и одесситов

Пп. Ти си ми в игнора, случайно ти прочетох поста, защото бях излязъл от профила си.... Гнус ме е от теб, дори когато ми се налага да отговарям. Пътувай

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      помогнете на БВП на Русия http://www.youtube.com/watch?v=Gx3l8qF-DcU
                      Знаете ли, че в Украйна няма улица Путин. А знаете ли, къде има улица с такова име? Намира се в града, от който са кадрите от филмчето. http://www.youtube.com/watch?v=LFtE1NVEcpg
                      Last edited by the money-maker; 25.11.2014, 14:44.

Коментар

Пак не схващаш,руски превод е лъжа.Той не казва това.
                        Защо ми е руски превод, като си го слушам социопата на украински?
                        Реакция на рускоговорящ украинец и "словото" на Президента на Украйна на украински:
                        "Кто-то ещё в чем-то сомневается об отношении Украины к НАМ?

Кто не может посмотреть видео, я написал вам то что он сказал:

"Тому що у нас робота буде - у них немає.
                        У нас пенсії будуть - у них немає.
                        У нас піклування для дітей і пенсіонерів буде - у них не буде.
                        У нас діти підуть до школи та садів - а у них вони будуть сидіти в підвалах.

"бо вони НІЧОГО НЕ ВМІЮТЬ РОБИТИ, і так, і саме так ми ВИГРАЄМО цю війну!"

Что и ожидалось, я в шоке от открытости. А вобще нет....
                        У украинцов вместо мозгов говно. Им можно говорить что захочешь......"

С последните изречения съм напълно съгласен.
                        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Добре дошли в бар "Синята стрида" на Путин

Винаги съм си знаел, че само гейове може да изпитват обич към мъж - Путин, Бойко и така нататък. Като му гледам голия гъз на тоя руски рокер ми е ясно и колко % от населението на България са педали скрити или явни. Обичта към "силния мъж" е вградена в жените, но ако има такава в мъж, това не е нищо повече от педерастлък.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Украйнката не знае украйнски....
                            нон сенс....

Пробвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Що, аз просто искам русия да фалира
                              Не е далеч денят, с такива "мениджъри" лошо им се пише...

Мурзилки, не се чувствайте длъжни да опонирате с олигофрениите си на всяко мнение на нормалните хора, тук сме да си говорим, а не да ставаме клиенти на пропагандата на Кремъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Е то ако на теб се сбъдваха анализите ,сега щяхме да имаме управление на раданчо и кунева....и божо локото.... плюс касим дал и лойола....
                                Хахаха, и къде точно съм казвал подобно нещо. Единственото, което казвах бе, че като не дава властта БСП ще се стопи. И това и стана. БСП в момента се бори за оцеляване, на следващите избори ако са след 4 години може и да не успее да влезе в парламента. Защото в БСП са идиоти.

Коментар

Working...
                                X