IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
    А Рампой вика, че Украйна трябвало да се федерализира.
    Начи, разликата между "вика, че трябвало" и "допуска" е от небето до земята...

Човека каза, каквото решат хората на Украйна, ама не по пътя на зелени джуджаци, калашници и "референдуми" а ла Путя...

Очевадно е, че такова решение може да се вземе легитимно едва след като бъде изгонен агресора... А аз лично се съмнявам да се случи нещо подобно, особено след агресията, всички видяха гросното лице на "руския мир", въплатено в разпадащата се физиономия на ботоксовото джудже...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Сега ако ви пратят по пощата 3 000 000 долара свободни от данъци и единственото условие е да предпочетете страна, в която да прекарате живота си, коя ще бъде тя?

Сумата я избрах нарочно такава, крайно недостатъчна за строежи на замъци, но достатъчна за доживотно осигуряване.
      Не че нещо ама с тази сума най-добре да си стои човек в България

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Ти виж картата... Познатият почерк от Приднестровието, Абхазия, Цхинвали... Заемат една тясна ивица около границата с цел създаване на тлееща язва и хаос, които да предотвратят интеграцията и самоопределението на съседа... Най-обикновен путински бандитизъм...

Но... този път не позна, санкциите бяха адекватни и с изненадващо бърз ефект върху агресора, а на вратата чукат и новиии...

Мафиотският клан на Путин върви с уверени крачки към самоунищожение...
        А Рампой вика, че Украйна трябвало да се федерализира. Даже направил аналогия с Осло 1993 г., но не знам точно кои части от Руина му се привиждат аналогични на палестинските и кой от разните му лидери на ДНР и ЛНР ще играе ролята на Ясер Арафат..
        Съмнявам се, че разбираш за какво намеквам, но и тази ще преживеем.
        Санкциите?
        А кои санкции промениха нещо в политиките на разни санкционирани държави?
        Видимите резултати в момента са, че на разни европейски чиновници им плуват подводни лодки в главите, а в щатите отделят много повече аероплани да си литкат заедно със съветските ту-та из Тихия океан.
        На Балканите кондид бори руПлата.
        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Сега ако ви пратят по пощата 3 000 000 долара свободни от данъци и единственото условие е да предпочетете страна, в която да прекарате живота си, коя ще бъде тя?

Сумата я избрах нарочно такава, крайно недостатъчна за строежи на замъци, но достатъчна за доживотно осигуряване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ти явно си назобен яко със западна пропаганда.И тази пропаганда ти е втълпила една реалност която трябва да битува в твоята глава.Аз не живея лошо и Запада няма никаква заслуга за това.И нямам канал.Имам яма която е правена преди повече от 40 години.Два пъти е чистена досега.И няма проблеми.Ще ме изкара до живот.Пералня разбира се имам,На практика и асфалтов път до село няма въпреки че е много близо до града.Имам повече от три канала ама реално не гледам повече от 5-6.За доктори няма какво да говоря щото положението го знаем всички.Имам и външен кенеф и те уверявам че не ползвам вътрешния.
            Значи западните условия в които живеем са коренно различни, твоите са по на изток от моите...Сега вече не ти завиждам, каквито и суджуци да си наредил на сопата..
            Пропаганда ли, на мен пропаганда не ми трябва, защото комфорта си го имам.
            Няма нужда да ми казват, че го има там някъде си, той е при мен, притежавам го.
            Така мога да правя и сравнения. Правейки сравнения, смело заявявам, че запада е на светлинни години пред руския изток.

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
              Отделиха се тези, на които великият писател от Западна Украйна предложи да се отделят. Що най-чистите украинци и лидери на обществено мнение им предлагат да се отделят, а после вият че са се отделили е загадка за мен.
              Крим се отдели цялостно и без капка кръв, а част от Донбас се оказа в прегръдките на украинската армия. И се леят реки от кръв.
              Що новите киевски властници обичат жителите на Донбас с танкове и оръдия е въпрос за горния интелектуалец, но аз вярвам, че той и с тази загадка ще се справи.
              Ти виж картата... Познатият почерк от Приднестровието, Абхазия, Цхинвали... Заемат една тясна ивица около границата с цел създаване на тлееща язва и хаос, които да предотвратят интеграцията и самоопределението на съседа... Най-обикновен путински бандитизъм...

Но... този път не позна, санкциите бяха адекватни и с изненадващо бърз ефект върху агресора, а на вратата чукат и новиии...

Мафиотският клан на Путин върви с уверени крачки към самоунищожение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Нали си съгласен, че и ние се причисляваме към запада, нищо, че сме най-бедните..
                Ти лошо ли живееш?

Я си представи двойка възрастни хора, живеещи на село, без канал, без пералня, само с три канала на телевизора... Без асфалтов път, без пари, без снабдяване... Без доктор.

Това е Русия в по-голямата си пропорция.
                Тук също има такива, но не са болшинството.

На запад живЕЕм по-добре, защото имаме някакъв шанс да се развиваме.
                В Русия този шанс им е отнет по рождение, къде ментално, къде финансово - комплексно го нямат.
                Ти явно си назобен яко със западна пропаганда.И тази пропаганда ти е втълпила една реалност която трябва да битува в твоята глава.Аз не живея лошо и Запада няма никаква заслуга за това.И нямам канал.Имам яма която е правена преди повече от 40 години.Два пъти е чистена досега.И няма проблеми.Ще ме изкара до живот.Пералня разбира се имам,На практика и асфалтов път до село няма въпреки че е много близо до града.Имам повече от три канала ама реално не гледам повече от 5-6.За доктори няма какво да говоря щото положението го знаем всички.Имам и външен кенеф и те уверявам че не ползвам вътрешния.

Коментар

• чичо соросчо изка близане за обят шаси лега

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Аналогията на околностите на Плевен е по-скоро нейде между Урал и Новосибирск.
                    Или някъде около Владивосток, ако примижим и приемем че жълтия цвят на кожата бие на кафяво?
                    Аз още чакам путьофил да се обади някъде от обетованата земя, на социал в Германия или държавна службичка в България идва леко фалшиво.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Не знам, кой се е отделил, само виждам, че 7% от територията на Украйна е окупирана от руско-терористичните воиски...
                      Отделиха се тези, на които великият писател от Западна Украйна предложи да се отделят. Що най-чистите украинци и лидери на обществено мнение им предлагат да се отделят, а после вият че са се отделили е загадка за мен.
                      Крим се отдели цялостно и без капка кръв, а част от Донбас се оказа в прегръдките на украинската армия. И се леят реки от кръв.
                      Що новите киевски властници обичат жителите на Донбас с танкове и оръдия е въпрос за горния интелектуалец, но аз вярвам, че той и с тази загадка ще се справи.
                      А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Не бе, не живеят по-добре на Запад. Ти защо още не си отишъл в Масква, рая на земята?
                        Най малкото е невъзпитано да си навираш носа там където не са те канили.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          Не бе, не живеят по-добре на Запад. Ти защо още не си отишъл в Масква, рая на земята?
                          Аналогията на околностите на Плевен е по-скоро нейде между Урал и Новосибирск.

Коментар

Сега питам да обясниш дали наистина живеят по добре на Запад и ако е така защо е така?

Коментар

Сега питам да обясниш дали наистина живеят по добре на Запад и ако е така защо е така?
                              Нали си съгласен, че и ние се причисляваме към запада, нищо, че сме най-бедните..
                              Ти лошо ли живееш?

Я си представи двойка възрастни хора, живеещи на село, без канал, без пералня, само с три канала на телевизора... Без асфалтов път, без пари, без снабдяване... Без доктор.

Това е Русия в по-голямата си пропорция.
                              Тук също има такива, но не са болшинството.

На запад живЕЕм по-добре, защото имаме някакъв шанс да се развиваме.
                              В Русия този шанс им е отнет по рождение, къде ментално, къде финансово - комплексно го нямат.

Коментар

• на украинците им трябва да издържат година, две. След това Русия ще е фалирала и издържаката на окупацията на части от Украйна ще и е последната грижа

Коментар

Working...
                                X