Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добра новина номер едно (още повече, че се случва още преди заседанието на ОПЕК):
Нефтяные цены в преддверии сегодняшнего заседания ОПЕК обновили минимум за 4 года
http://slon.ru/fast/economics/tseny-...-1188717.xhtml
Brent ниже $77, WTI - ниже $73 за баррель. Ну и доллар с евро в РФ сразу выросли
Добра новина номер две:
«Министр энергетики Израиля Сильван Шалом на встрече в Риме предложил европейцам вложиться в строительство трубопровода от морских месторождений Израиля через Кипр в Грецию и далее до Италии. Министр особо отметил, что поставки газа из Израиля снизят зависимость Европы от природного газа из России. Идея на словах вроде бы очень интересная, но вот каким будет ее воплощение?»
http://slon.ru/world/izrailskiy_gaz_...-1188178.xhtml
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеВече е време. Препоръчвам на всички, които имат руски рубли, по най-бързия начин да си ги обменят за евро или левове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСтигайки до това изречение, ми е достатъчно, за да добия представа за "автора" на поста ...(в списъка, ВЕДНАГА.. )
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб. През последните три години имаше консенсус сред "таксиджиите" че златото може само да расте, долара е шума, САЩ са пред фалит а Русия е новата свръх сила. Видимо е, че нищо не се случи. Зпатото падна от 1900 на 1200 долара, долара всеки ден расте а американската икономика е най-бързо растящата в света
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Бате Пешо не ти се подигравам защото те възприемам като жертва на пропагандата. Всеки ден те лъжат и нищо от това в което вярваш с религиозен плам не се случва. Реално погледнато ще мине доста време докато си зададеш правилният въпрос. След като всичко това не се случва дали не ме лъжат целенасочено? В момента се чудя дали да поздравя Graf с курса на рублата, но някак си се колебая защото не съм сигурен дали е от тези, които целенасочено лъжат хората или е жертва на такива като Форекс Мастер. Представяш ли си колко пари би загубил ако търгуваше съобразно оптимистичните си мнения за руската икономика. Вероятно би фалирал. Към явните лъжи, които се пропагандират сред хората можем да добавим и това, че петрола само можел да расте. Всички "таксиджии" вярваха и в това. Форекс мастер обичаше да казва, че пари можели да се напечатат, но петрол не. Да ама и за това ви излъга. Замислете се малко дали не сте жертва на кремълска пропаганда. Всичко в което вярвате с религиозен плам не се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб. През последните три години имаше консенсус сред "таксиджиите" че златото може само да расте, долара е шума, САЩ са пред фалит а Русия е новата свръх сила. Видимо е, че нищо не се случи. Зпатото падна от 1900 на 1200 долара, долара всеки ден расте а американската икономика е най-бързо растящата в света и Русия е пред икономически колапс, в пълна изолация загубила влияние даже и в своята крепост Украйна. Лично аз обичам да тествам новите си концепции сред "таксиджиит"е. Познавам такива и споделям с тях какво мисля. Всеки път, когато скочат срещ умен и ме обявят за луд съм напълно спокоен. Между другото тази тема е подходяща за това. Путинофилите са два вода, професионални драскачи като Форекс мастера, които водят пропаганда без емоции защото им плащат за това. Те са на работа. Има и друга група, която е емоционално обвързана. Те са от вечно бъркащите в прогнозите си, които накрая са решили, че причината не е в тях а е в световната конспирация. След което се появява някаква група която започва да ги манипулира. Реално погледнато те са жертвана своята глупост и злонамерената съветска пропаганда.
Ако си мислиш че някой ти вярва имаш голям проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТака като гледам в България поне, Русия е надежда само за ненормалните хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф ..,
понеже си ултра бос по икономика ще ти обяснявам с домати и крастивици.
През 2000 г. Германия - със средна заплата 1400 евро колко домати/краставици е можела да си купи спрямо 2014 г.?
За сравнение през 2000 г. в Монголия средна заплата 80$ след поредната деноминация от Джуджак.
П.П. Кажи сега за икон. ръст Зероу кои са били по-добре от 2000 до 2014 спрямо домати и краставици?
Ето затова блядовете трябва нон-стоп да висят гладни, защото почват да си мислят глупости като видят 420$ средна заплата, както през 2013г.
Ако искаш мога да ти поговоря и за лоши кредити в Германия с ръст ЗЕРОУ и в Раша как движат към днешна дата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВечният проблем и коментар на съветските комунисти
"Защо бият негрите в САЩ" http://www.blitz.bg/news/article/304824
ако си преглеждал нещата след ВСВ - от оня урод насам Сталин - Раша вече не бръсне Юръп за слива, а нон-стоп ходи да се отърка в робовладелския бич на чичо Сами.
Нещо като идея фикс им е станало да победят и него и затова вече 60 години не спират да му се отъркват около чурката, белким ги забележи.
-------------------------------------
Ако си чел и малко по-преди нещата:
Иван Грозни поробва Волжска България ( безпорният номер 1 в централна Азия ) и ги избива, за да може да се нарече Цар на Българи и руси.
Светослав, тоя майчин педал на БГ княгиня, води войни срещу Волжска и Дунавска България като ги разорява, щото мечтаел да стане трети Рим.
---------------------------------------
Накратко имаме супер примитивно племе, в стил Захажаева от Биг Брадър, където се издевателства срещу възпитанието на Цивилизацията - понеже то върви и на всяка крачка вика: "Пребий ме".
Вечно се търсят врагове, а ако не се намерят ще се измислят.
П.П. За съжаление този урод не го пръкнахме ние, понеже БГ династия в Москва свършва около 1650г. ( Рюрик, как зовут ) и после пристигат немските клошари за царе.
Сега Украйна първа ще се сети, че най-добре са живяли до 10 век под ръководството на БГ династиите от Дуло. Оттам насетне са вечна мизерия и клане, което се пренася и в днешна Раша.
Но ония на север са фрости и промити и няма да разберат да за какво иде реч.
Коментар
-
Вечният проблем и коментар на съветските комунисти
"Защо бият негрите в САЩ" http://www.blitz.bg/news/article/304824Last edited by Jay Gould; 27.11.2014, 04:28.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПич ти сам си противоречиш, ако не си забелязал света е едно село вече никоя държава била тя Русия , САШ , Китай и т.н. не се мъчи сама да си произвежда всичко. Държавите се специализират в едно или в друго и това е нормално в съвременния свят.
Относно как Руснаците ша мрели от глад ..поредната порция глупости.
Бюджета им въпреки евтиния петрол е на 2 процента излишък, пък ръста им на БВП е 0,8 % въпреки санкциите. Сравни с процъфтяваща БГ примерно .....дето цъвтим под опеката на ЕС.
п.п.
Германия имат ръст предното тримесечие -0,1% а следващото 0,1%.
Общо за последните две ........................... ЗЕРО !!!!
понеже си ултра бос по икономика ще ти обяснявам с домати и крастивици.
През 2000 г. Германия - със средна заплата 1400 евро колко домати/краставици е можела да си купи спрямо 2014 г.?
За сравнение през 2000 г. в Монголия средна заплата 80$ след поредната деноминация от Джуджак.
П.П. Кажи сега за икон. ръст Зероу кои са били по-добре от 2000 до 2014 спрямо домати и краставици?
Ето затова блядовете трябва нон-стоп да висят гладни, защото почват да си мислят глупости като видят 420$ средна заплата, както през 2013г.
Ако искаш мога да ти поговоря и за лоши кредити в Германия с ръст ЗЕРОУ и в Раша как движат към днешна дата?Last edited by marandi; 27.11.2014, 01:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТака като гледам в България поне, Русия е надежда само за ненормалните хора
Мхм ... за по-малко от 100 години = 100 милки пъти през деноминациите.
--------------------
Рубла
http://bg.swewe.net/word_show.htm/?5...B1%D0%BB%D0%B0
П.П. Обърни внимание на монголските примати как завличат и БГ империя със себе си, понеже техните деноминация през 1947, 1952, 1962 и 1997г странно съвпадат с нашите.
А, колко струва 1$ от 1920г. до сега? Пак 1$.
И тия ПО простета, гейши и путкофили ще ти говорят за фалити и фростотии, а не гледат себе си какви ла*на не спират да цвъкат
Да си стоят на -52 градуса и да не припарват до БГ ИмперияLast edited by marandi; 27.11.2014, 01:28.
Коментар
Коментар