IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    За въображаемите ти печалби ли.....НЕТ, по скоро си ми смешен.
    Докато беше обърнала посоката се беше сврял кат мишок , сега по посоката се периш с въображаеми печалби, след няколко дни кат коригира пак ша те няма ....
    Марков специално за такива като теб си бях казал кога затварям предишните ми позиции. И всъщност въпреки че мислех да не го правя казах и кога отварям следващите позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
      хахаха, яд ли те е
      За въображаемите ти печалби ли.....НЕТ, по скоро си ми смешен.
      Докато беше обърнала посоката се беше сврял кат мишок , сега по посоката се периш с въображаеми печалби, след няколко дни кат коригира пак ша те няма ....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

хахаха, яд ли те е
        аз се радвам

Губит людей не пиво
        https://www.youtube.com/watch?v=qGUkku-B6P4

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Получава се някаквъв интересен парадокс. Кремъл плаща на тролове да лъжат хората, че златото и петрола щяли да растат, долара щял да се обезценява а САЩ щели да фалират. Руската икономика процъфтявала и скоро щяла да загроби САЩ. Получава се така, че всеки русофил повярвал на пропагандата и заложил пари на тези прогнози е губил. Същевременно всички които сме заложили срещу Кремъл печелим. Сякаш Путин мрази русофилите и е организрал кампания за тяхното фалиране. Същевременно се грижи за добруването на нас двамата. Умишлено ли съсипва русофилите в България или е някаква глупост на руската пропаганда, която без да иска съсипва всички които са и повярвали?
          Русофилите са страхливци. По природа. За това залагат на "сигурното" и го отнасят сигурно. Те нищо не губят защото не си вярват. Но това не пречи ние да печелим на гърба на Путин - или по-скоро на тъпите руснаци дето още му вярват. Ама то това е еволюцията - глупаците губят.

Коментар

• Цену на нефть убил холодный ядерный синтез

Комиссия физиков подтвердила: генератор Е-САТ производит огромное количество тепла. Почти бесплатная, экологически чистая, неограниченная энергия практически убьет индустрию добычи нефти и газа.
            http://espreso.tv/blogs/2014/10/16/c...adernyy_syntez

на саммите АТЭК в Пекине Обама предложил Китаю производить генераторы Андреа Росси (низкоэнергетический ядерный синтез).
            Тем самым Обама отрезает у России китайский рынок сбыта газа.
            http://uainfo.org/blognews/446653-na...-ot-obamy.html

Коментар

Ръкопляскания за Путин, той работи за това да бъда богат
              Получава се някаквъв интересен парадокс. Кремъл плаща на тролове да лъжат хората, че златото и петрола щяли да растат, долара щял да се обезценява а САЩ щели да фалират. Руската икономика процъфтявала и скоро щяла да загроби САЩ. Получава се така, че всеки русофил повярвал на пропагандата и заложил пари на тези прогнози е губил. Същевременно всички които сме заложили срещу Кремъл печелим. Сякаш Путин мрази русофилите и е организрал кампания за тяхното фалиране. Същевременно се грижи за добруването на нас двамата. Умишлено ли съсипва русофилите в България или е някаква глупост на руската пропаганда, която без да иска съсипва всички които са и повярвали?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                А тои проблем няма на демото мое си позволи да губи милиони....щото е гоулем
                хахаха, яд ли те е

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Абре, равновесенов... Голям си смешник. Сигурно си попрекалил с бирата... хаха
                  Попрекалили съм ама това не променя нещата С тези темпове на спад съвсем скоро играта срещу рублата ще се окаже най- печелившата игра която изобщо някога съм правил

Коментар

Ше стигне ли тая печалбичка да избиеш предните загуби от рублата?
                    А тои проблем няма на демото мое си позволи да губи милиони....щото е гоулем
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Дурацкий Русский все серии YouTube
                      https://www.youtube.com/watch?v=V6HWlFm9VZI

Коментар

Кви загуби бе мастъре - аз я шортя от 30 и нещо. Последните два месеца са манна небесна
                        Абре, равновесенов... Голям си смешник. Сигурно си попрекалил с бирата... хаха
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не знам какдво прави но да продължава в същия дух и ще се пенсионирам на 30 и нещо години.

Коментар

• Цената на нефта пада, рублата се срива, но Путин си прави нощни прогулки..

Коментар

Кви загуби бе мастъре - аз я шортя от 30 и нещо. Последните два месеца са манна небесна

Коментар

Отивам да пия бира, връщам се, рублата вече 49,27. Ръкопляскания за Путин, той работи за това да бъда богат
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X