If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е чак толкова! Дори бих казал, че е нормален стрес-тест.Проблемът е,че всички сме "братчеди" (по експремиера Костов) и като втаса леко върха, по вертикала, се размирисва чак до дъното...Но това е валидно за всички малки народи.
Ситуацията е напълно управляема и не виждам причини да излезе извън контрол!
Разбира се,по-лабилните ще дадат фира - но това са Законите на Природата:
Life, it seems, will fade away
Drifting further every day......
Като чета постовете на Дразнител,чунчо и още двама трима подобни,не се учудвам,че народа ни е толкова прост и се поддава на смешни манипулации.Искам да Ви кажа,че положението е много сериозно и няма повече нужда да пишете абсолютни тъпотии,някой такъв като Вас ще го изяде доста сериозно.Естествено няма да сте Вие,понеже ако Ви изтръскат не може да съберете за по кафенце,затова и избивате комплекси денонощно по форумите.Прост народ много ей,бъка!
Ситуацията днес, в икономически и политически план, изобщо не си прилича с тази от 1996 г. Всички които си правят "шеги" с Историята биватНаказвани!
Винаги е имало времена когато покрай сухото гори и мокрото - пуританите на Кромуел в Англия,якобинците във Франция,болшевиките на Ленин-Троцки в Русия през 1917г.,т.нар."съветизация" на Европа 1944 - 89г.
За мащабите на Историята периоди от по 50-100 години са нищо! Изкуството е всеки човек да може да извлече ползите за себе си на по-малките графики.За съжаление това се отдава на малцина.......
И в двата случая обаче имаме недоверие към институциите и управляващите, съпроводени с едни хубави политически кризи.
Ситуацията днес, в икономически и политически план, изобщо не си прилича с тази от 1996 г. Всички които си правят "шеги" с Историята биватНаказвани!
Винаги е имало времена когато покрай сухото гори и мокрото - пуританите на Кромуел в Англия,якобинците във Франция,болшевиките на Ленин-Троцки в Русия през 1917г.,т.нар."съветизация" на Европа 1944 - 89г.
За мащабите на Историята периоди от по 50-100 години са нищо! Изкуството е всеки човек да може да извлече ползите за себе си на по-малките графики.За съжаление това се отдава на малцина.......
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Преди 3 дни, докато БНБ се опитваше да успокоява хората, АЗ и друго казах.
БНБ успокояваше за КТБ, ама аз отговорно информирах хората, че няма как и друга банка да не загази...
Мат'ряла ме е послушал днес.:
Преди 3 дни, докато БНБ се опитваше да успокоява хората, АЗ и друго казах.
БНБ успокояваше за КТБ, ама аз отговорно информирах хората, че няма как и друга банка да не загази...
Мат'ряла ме е послушал днес.:
„Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.
Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.
В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.
Стар пост от ноември 2013. И ето днес резултата. Верен анализ от простак.
Жан Виден ОФФ
Ида и скоро ще ви включа на режим офф. пак ще палите печките с каймета. За който не знае. Влоговете във чужда валута в БГ банки при фалит се изплащат в лева.Пише го в брошурите за депозити с много ситни букви.
Въпрос към Партенков, Каскета Стар, Кифлата и всички монтипляци комундета.
Защо в тази графика винаги когато дойдат комунисти на власт дълга на страната се качва драстично спрямо брутният национален доход БНД. Вижте стръмните графики нагоре при управлението на БСП 90-91 г 95-96 г и 2005-2009 г.? http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false Защото Ви купуват с вашите пари!
ЛЪЖЛИВИ КОМУНЕТА!Финансовата система на страната ни е обречена на колапс, въпросът е само кога ще се сринеhttp://www.investor.bg/na-fokus/441/...oshava,163131/
От 2015 година може да се пристъпи поетапно и плавно към увеличаване на вноската за пенсионно осигуряване.
16:46. Страховете на Великобритания и Германия от наплив на емигранти ще се сбъднат след 2 години, когато ситуацията в България стане толкова безнадеждна, че всеки българин ще гледа да избяга. (Анмарт форекс)
Обява на ЧЕЗ:
Моля,последният заминаващ от Б-я да изгаси лампите на летището....
11:22. България. Около 1400 малки и средни фирми са закрити през изминалата година, с което броя на безработните е нарастнал с нови 97 хил. души. Оборотите на съществуващите фирми спадат с 50 % при постоянно нарастване на разходите. Американските компании се изнасят от България, в т.ч.: EnerSis-EnerSis AD за производство на акумулаторни батерии от Търговище, "ЕСАБ-Електроди" АД от Ихтиман. Фирмата "Бургаски корабостроителници" АД е обявена за продан. Преките чуждестранни инвестиции достигнаха отрицателна стойност: минус 103,8 млн. евро при плюс 183,3 млн. евро през октомври 2012 г. bulgarian.ruvr.ru
Чуждите инвеститори като ,чуят ,че Путин е на власт в България и бягат през глава като Дявол от тамян. Бате Пешко както не ми става ако ти го бодна, ще ти направя ауспуха като на патриарха ръкава.
Този партеков не е Уфсъ. Той е фатмак. Шеф на уфсите. Върха на простотията.
Кеф ми е как комунистите ще приберат паричките на простите си гласоподаватели като Партенков. Умиргам от кеф. Получавам ерекция,от тази преебушка.
Чунчи всички знаем че отдавна не ти става стига писа глупости
Коментар