IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1
    Това истина ли е?! И ако да... защо не му е взет лиценза на това чейндж бюро?
    ?!?

И по каква причина?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Искам да Ви кажа,че положението е много сериозно
      Не е чак толкова! Дори бих казал, че е нормален стрес-тест.Проблемът е,че всички сме "братчеди" (по експремиера Костов) и като втаса леко върха, по вертикала, се размирисва чак до дъното...Но това е валидно за всички малки народи.

Ситуацията е напълно управляема и не виждам причини да излезе извън контрол!

Разбира се,по-лабилните ще дадат фира - но това са Законите на Природата:

Life, it seems, will fade away
      Drifting further every day......

Metallica Fade to Black in real HD !!!! awesome !!!! http://www.youtube.com/watch?v=0FMfsT11pdA

ПС:В момента трябва да се действа както в Русия при въвеждането на санкциите - играе се срещу тях!
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Като чета постовете на Дразнител,чунчо и още двама трима подобни,не се учудвам,че народа ни е толкова прост и се поддава на смешни манипулации.Искам да Ви кажа,че положението е много сериозно и няма повече нужда да пишете абсолютни тъпотии,някой такъв като Вас ще го изяде доста сериозно.Естествено няма да сте Вие,понеже ако Ви изтръскат не може да съберете за по кафенце,затова и избивате комплекси денонощно по форумите.Прост народ много ей,бъка!
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
          .................................
          все се каня да те питам.
          Да не си обидил модито нещо? Че не ти пуска хубавия ник 4un4o?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Ситуацията днес, в икономически и политически план, изобщо не си прилича с тази от 1996 г. Всички които си правят "шеги" с Историята биватНаказвани!

Винаги е имало времена когато покрай сухото гори и мокрото - пуританите на Кромуел в Англия,якобинците във Франция,болшевиките на Ленин-Троцки в Русия през 1917г.,т.нар."съветизация" на Европа 1944 - 89г.

За мащабите на Историята периоди от по 50-100 години са нищо! Изкуството е всеки човек да може да извлече ползите за себе си на по-малките графики.За съжаление това се отдава на малцина.......
            И в двата случая обаче имаме недоверие към институциите и управляващите, съпроводени с едни хубави политически кризи.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ситуацията днес, в икономически и политически план, изобщо не си прилича с тази от 1996 г. Всички които си правят "шеги" с Историята биватНаказвани!

Винаги е имало времена когато покрай сухото гори и мокрото - пуританите на Кромуел в Англия,якобинците във Франция,болшевиките на Ленин-Троцки в Русия през 1917г.,т.нар."съветизация" на Европа 1944 - 89г.

За мащабите на Историята периоди от по 50-100 години са нищо! Изкуството е всеки човек да може да извлече ползите за себе си на по-малките графики.За съжаление това се отдава на малцина.......
              Засега само на пет минутната!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                ...................

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Бойко Борисов: Аз съм за прокурор!!!
                  Но, намерете някой, който не е ми близък...

http://www.focus-news.net/news/2014/...-byudzhet.html

Преди 3 дни, докато БНБ се опитваше да успокоява хората, АЗ и друго казах.
                  БНБ успокояваше за КТБ, ама аз отговорно информирах хората, че няма как и друга банка да не загази...
                  Мат'ряла ме е послушал днес.
                  :

http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
                  Страшен е шефа, нема лабаво

Коментар

.............................
                    Бойко Борисов: Аз съм за прокурор!!!
                    Но, намерете някой, който не е ми близък...

http://www.focus-news.net/news/2014/...-byudzhet.html

Преди 3 дни, докато БНБ се опитваше да успокоява хората, АЗ и друго казах.
                    БНБ успокояваше за КТБ, ама аз отговорно информирах хората, че няма как и друга банка да не загази...
                    Мат'ряла ме е послушал днес.
                    :

http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
                    „Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.

Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.

В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.

Коментар

• умен простак. Прави анализи и то верни анализи.

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Не се занимавай с тоя простак.
                      09.11.2013, 22:09

Стар пост от ноември 2013. И ето днес резултата. Верен анализ от простак.
                      Жан Виден ОФФ
                      Ида и скоро ще ви включа на режим офф. пак ще палите печките с каймета. За който не знае. Влоговете във чужда валута в БГ банки при фалит се изплащат в лева.Пише го в брошурите за депозити с много ситни букви.

Въпрос към Партенков, Каскета Стар, Кифлата и всички монтипляци комундета.
                      Защо в тази графика винаги когато дойдат комунисти на власт дълга на страната се качва драстично спрямо брутният национален доход БНД. Вижте стръмните графики нагоре при управлението на БСП 90-91 г 95-96 г и 2005-2009 г.?
                      http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
                      Защото Ви купуват с вашите пари!
                      Last edited by 4ono; 27.06.2014, 21:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Чунчи всички знаем че отдавна не ти става стига писа глупости
                        Не се занимавай с тоя простак.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Говорим за дума с четири буквии четири грешки!!!
                          Така стават пет!!!
                          Рекорда за дума с 4 букви и с пет грешки е на революционера Панайот Хитов

Коментар

• Хей простако едни мой пост от месец 12.2013

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            21.12.2013, 12:47

Цитат:
                            Първоначално изпратено от kat123
                            ПЕТЪР ЧОБАНОВ: ЗА 6 МЕСЕЦА ПРЕКРАТИХМЕ НЕДОБРИТЕ ПРАКТИКИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПУБЛИЧНИТЕ ФИНАНСИ

http://www.minfin.bg/bg/pubs/1/8220

Митниците, митниците Чобанов. Там е проблема!!!

ЛЪЖЛИВИ КОМУНЕТА!Финансовата система на страната ни е обречена на колапс, въпросът е само кога ще се сринеhttp://www.investor.bg/na-fokus/441/...oshava,163131/
                            От 2015 година може да се пристъпи поетапно и плавно към увеличаване на вноската за пенсионно осигуряване.

16:46. Страховете на Великобритания и Германия от наплив на емигранти ще се сбъднат след 2 години, когато ситуацията в България стане толкова безнадеждна, че всеки българин ще гледа да избяга. (Анмарт форекс)

Обява на ЧЕЗ:
                            Моля,последният заминаващ от Б-я да изгаси лампите на летището....

11:22. България. Около 1400 малки и средни фирми са закрити през изминалата година, с което броя на безработните е нарастнал с нови 97 хил. души. Оборотите на съществуващите фирми спадат с 50 % при постоянно нарастване на разходите. Американските компании се изнасят от България, в т.ч.: EnerSis-EnerSis AD за производство на акумулаторни батерии от Търговище, "ЕСАБ-Електроди" АД от Ихтиман. Фирмата "Бургаски корабостроителници" АД е обявена за продан. Преките чуждестранни инвестиции достигнаха отрицателна стойност: минус 103,8 млн. евро при плюс 183,3 млн. евро през октомври 2012 г. bulgarian.ruvr.ru
                            Чуждите инвеститори като ,чуят ,че Путин е на власт в България и бягат през глава като Дявол от тамян.
                            Бате Пешко както не ми става ако ти го бодна, ще ти направя ауспуха като на патриарха ръкава.
                            Last edited by 4ono; 27.06.2014, 21:44.

Коментар

Този партеков не е Уфсъ. Той е фатмак. Шеф на уфсите. Върха на простотията.
                              Кеф ми е как комунистите ще приберат паричките на простите си гласоподаватели като Партенков. Умиргам от кеф. Получавам ерекция,от тази преебушка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Ето кой КЛАТИ държавата:

https://www.youtube.com/watch?featur...1mose6mbE#t=51
                                Еми като хип-хопа му е по-добър от на държавата е нормално да я клати.
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X