IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Което не пречупва гърба ти те прави по-силен

Така че всъщност не ми пука особено за тези паники, маники. Едно нещо е основното - парите теглени от една банка да се насочват към друга банка. Точно това и става - което ме прави доста спокоен за борда. Не мисля че има реално никаква опасност към момента. Ще фалират няколко политически обвързани олигаарси - ми то това е всъщност добра новина - ще се изчисти пейзажа.

За голямо мое разочарование БНБ действа обаче неадекватно. Което създава вероятност тази ситуация да се задълбочи. Не е сигурно, не е и особено вероятно - тъй като след ПИБ няма друга българска банка без чужд гръб, която да разчита в голяма степен на депозити на граждани. Но все пак тази вероятност се вдига от да кажем 0,00001% на 0,0002% Най грубо казано.
    хайде сега, интерпретации на Ницше

по-долу, Нетуеър е писал, че Борисов не бил за затвор, ами за лудница....
    С подобно неглижиране са се отнесли и към Хитлер ...

Разликата, с цитираните страни из Европа, които си писал малко по-назад е че си нямат нито Борисов, нито Доган, Василев и няколко други с ОГРОМНО влияние в медиите!
    Всяка селска къща, всеки дом обстойно слуша приказките на няколко политика с голямо влияние - трезвия глас на останалите е силно заглушаван.
    И без друго, в състояние на тревога се обръща внимание на 'черните новини"

Искров няма тежестта на личност, която има силно влияние в страната.

И ако действа точно по начина, който описваш след вече създадена паника....наистина може да се стигне и желаното от Борисов - "идване на МВФ"(дори и тук ползва терминологията от 90-те) и взимане на голям заем...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Кое му е смешното?
      Нима си доволен от психозата, която ескалира?

Скъсваш се да обясняваш за действията на Искров, но дори да бяха от най-адекватните-каквито не са, но дори да бяха, при изказванията на политици, някои от които със силно влияние в медиите и поради тоталното омаскаряване на други, с голямо влияние върху общественото мнение за фалити и какво трябва да се очаква - трезора на БНБ да отвори и да каже "До стотинка всеки депозит ще се изплаща" - пак ще хукнат Масата хора.

При състояния на паника, разумът остава на заден план, ...но дори трезвия ум, започва да се пита - "А тези политици, не могат ли наистина да ги забъркат едни...???"
      Което не пречупва гърба ти те прави по-силен

Така че всъщност не ми пука особено за тези паники, маники. Едно нещо е основното - парите теглени от една банка да се насочват към друга банка. Точно това и става - което ме прави доста спокоен за борда. Не мисля че има реално никаква опасност към момента. Ще фалират няколко политически обвързани олигаарси - ми то това е всъщност добра новина - ще се изчисти пейзажа.

За голямо мое разочарование БНБ действа обаче неадекватно. Което създава вероятност тази ситуация да се задълбочи. Не е сигурно, не е и особено вероятно - тъй като след ПИБ няма друга българска банка без чужд гръб, която да разчита в голяма степен на депозити на граждани. Но все пак тази вероятност се вдига от да кажем 0,00001% на 0,0002% Най грубо казано.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Държавата я клати който трябва ! Скоро няма да имате много пари за бензин като до сега, голямото плюскане свърши.
        радват ли те подобни изказвания тип "черна станция"

Коментар

• Някой ще ми припомни ли на какво основание бяха съдени "Ку ку" за "ядреното им предаване" и психозата, която бяха създали?

...гледах го млада, зелена това предаване и за момент не ми мина, че това не е шарж, даже се кефих на маневрите им....Но явно, много хора бяха стресирани, приемайки нещата за истина...

Коментар

• Държавата я клати който трябва ! Скоро няма да имате много пари за бензин като до сега, голямото плюскане свърши.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              ...
              Ето ги отговорните с безотговорни или неадекватни действия
              Кое му е смешното?
              Нима си доволен от психозата, която ескалира?

Скъсваш се да обясняваш за действията на Искров, но дори да бяха от най-адекватните-каквито не са, но дори да бяха, при изказванията на политици, някои от които със силно влияние в медиите и поради тоталното омаскаряване на други, с голямо влияние върху общественото мнение за фалити и какво трябва да се очаква - трезора на БНБ да отвори и да каже "До стотинка всеки депозит ще се изплаща" - пак ще хукнат Масата хора.

При състояния на паника, разумът остава на заден план, ...но дори трезвия ум, започва да се пита - "А тези политици, не могат ли наистина да ги забъркат едни...???"

Коментар

• Финансисти: Държавата да покаже, че стои срещу мутрите

Това означава, че са нужни радикални мерки, каза Георги Ангелов. Държавата трябва ясно да покаже, че стои от едната страна на бариерата - срещу мутрите. „Или подкрепяш държавата, или подкрепяш мутрите", заяви той.

http://www.webcafe.bg/id_1084514178_...reshtu_mutrite

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Не очаквах от тебе да се включиш в хора на л..нарите.
                  Гигов, аз уважавам вашите методи за борба с порока, включително и религиозния (Света София 1951г.), така че съм с вас, и ако решите да влизате в София или Варна от към Балкана, имате верен ятак в мое лице.

Както написах в социалния си профил АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВОТО НА СОАРЕЗ ДА ЯДЕ ИТАЛЯНСКО! така ще напиша и тук, ПОДКРЕПЯМ ПРАВОТО НА КОМУНИСТИТЕ ДА ВЗРИВЯТ ПОРОКА ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ!
                  Last edited by Черкезов; 28.06.2014, 13:05.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Глей малко по-весело на нещата бре

Аз като взривих китайците на пъпа на София мен не ме ли бъзикахте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко Борисов, Кутев, Цацаров, Пеевски, Искров.

Ето ги отговорните с безотговорни или неадекватни действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Ако има служители от Данс тук във форума, моля да проверят Гигов къде е бил в момента преди този нормален, обичаен и традициоенен комунистически акт на несъгласие с империалистическите финансови системи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Гигов, що така прайш ся?
                            http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...BD_356362.html
                            Ако има служители от Данс тук във форума, моля да проверят Гигов къде е бил в момента преди този нормален, обичаен и традициоенен комунистически акт на несъгласие с капиталистическите финансови системи.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• "Взривиха вход на банков клон в Шумен
                              При инцидента няма пострадали. Все още не се знае има ли липсващи пари
                              България
                              Инциденти 28 юни 2014, 09:26, oбновена в 11:12 "
                              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• "....Смятам, че е време да му дадат професорска степен, заради публичната му дисертация - "Как се гаси огън с бензин"...."

Ами май направо да прескочи професорската и да му дадат академична степен
                                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Working...
                                X