С телефонно обаждане бившият премиер се намеси в предаването на Л. Кулезич и наред с многото неподходящи, всъщност направо вредни, а и неистинни твърдения, каза също нещо, за което е прав.
"На нов премиер ще му е необходимо време да се учи, а страната няма това време."
На основание на едно предимно вярно твърдение, той направи и един формално верен извод: Този човек съм аз.
Казвам "формално верен извод" и причината е, че аз не мога да се сетя за нито едно разпознаваемо лице, което има някаква обществена подкрепа и зад което да стои някаква значима обществена организация.
В конкретния случай, не само че герб стои зад него, ами по-скоро той е герб.
Полагам огромни, но безплодни усилия да разбера, кои са тези хора, които го подкрепят и защо го правят. Не се получава, но това не значи, че няма такива хора. Мнозина го харесват поради някакви си техни причини.
Харесва ли ни или не, това не е от особено значение.
По всичко личи, че нататък вървят нещата.
Опонирайте!
Дайте и аргументи и мотивирани предложения за други лица.
Виденов, Софиянски, Костов, Царя, Станишев, Райков видимо не стават, та не се хабете.
"На нов премиер ще му е необходимо време да се учи, а страната няма това време."
На основание на едно предимно вярно твърдение, той направи и един формално верен извод: Този човек съм аз.
Казвам "формално верен извод" и причината е, че аз не мога да се сетя за нито едно разпознаваемо лице, което има някаква обществена подкрепа и зад което да стои някаква значима обществена организация.
В конкретния случай, не само че герб стои зад него, ами по-скоро той е герб.
Полагам огромни, но безплодни усилия да разбера, кои са тези хора, които го подкрепят и защо го правят. Не се получава, но това не значи, че няма такива хора. Мнозина го харесват поради някакви си техни причини.
Харесва ли ни или не, това не е от особено значение.
По всичко личи, че нататък вървят нещата.
Опонирайте!
Дайте и аргументи и мотивирани предложения за други лица.
Виденов, Софиянски, Костов, Царя, Станишев, Райков видимо не стават, та не се хабете.
Коментар