IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С телефонно обаждане бившият премиер се намеси в предаването на Л. Кулезич и наред с многото неподходящи, всъщност направо вредни, а и неистинни твърдения, каза също нещо, за което е прав.
    "На нов премиер ще му е необходимо време да се учи, а страната няма това време."

На основание на едно предимно вярно твърдение, той направи и един формално верен извод: Този човек съм аз.
    Казвам "формално верен извод" и причината е, че аз не мога да се сетя за нито едно разпознаваемо лице, което има някаква обществена подкрепа и зад което да стои някаква значима обществена организация.
    В конкретния случай, не само че герб стои зад него, ами по-скоро той е герб.

Полагам огромни, но безплодни усилия да разбера, кои са тези хора, които го подкрепят и защо го правят. Не се получава, но това не значи, че няма такива хора. Мнозина го харесват поради някакви си техни причини.

Харесва ли ни или не, това не е от особено значение.
    По всичко личи, че нататък вървят нещата.

Опонирайте!
    Дайте и аргументи и мотивирани предложения за други лица.
    Виденов, Софиянски, Костов, Царя, Станишев, Райков видимо не стават, та не се хабете.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Мюсюлманите гневни от датата на вота
      Така и не разбрах откъде се пръкна твърдението, че датата е подходяща.
      От друга страна, дори да е такава, значи Герб не се бои от етническия вот!

Не очаквам бъдеща коалиция между Герб и ДПС - нито гласна, нито безгласна!
      Не става взпрос, какво им харесва нито на мюсюлманите, нито на Боко...

Мюсюлманите като отидат на джамията сутринта на Байряма и ходжата им каже, че е богоугодно и правилно да отидат да си изпълнят дълга пред Аллах и султана, къде ше идат...

А за Боко, той е от страната на булката в случая, султана явно го държи, та в зависимост от резултата ще му наложат коалицията...Междувременно Бареков ще си го отглеждат леко встрани, няма да е в коалицията, а ще го играе опозиция, за да може в удобния момент да смени Боко...та такива ми ти работи, което няма да ме спре да гласувам за Боко, пък каквото сабя покаже, може да не се случи замисъла на султана...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Най-малко вероятната коалиция е ГЕРБ-реформатоския блок - да не кажа че е невъзможна реално
        Това да не го прочете от вестник "Стършел"?
        Коалицията ГЕРБ-РБ е НАРИСУВАНА!
        И може би Първановото отроче.
        Ама РБ хиляда процента е с ГЕРБ. Няма нищо по-ясно от това.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Откакто са се учредили герберите, все ги коалират ... , а до ден днешен си цъкат сами, както в управление, така и в опозиция ...
          Мда, я виж на местни избори дали не се коалират

Естествено,Борисов иска еднолична власт.
          Нали навсякъде говори, че той раздава парите ...
          Иначе, бизнес интересите с ДПС и с видни други другари на члена на БКП - Борисов, няма как да се скрият.
          Та, няма нужда от публична коалиция

Коментар

Ммм не е баш така. Те веднъж са били в управлението и направиха правителството на малцинството, като управляваха с гласовете на РЗС и Атака. Две прекрасни партии бих казал
            Може да им ползваха няколкото гласа, но управляваха сами. За Атака не ми се мисли, но Янето взе да ми липсва. Барека си е скука пълна и не се справя така добре ...
            Yeah

Коментар

• "... Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам..."
              (от "Бай Ганьо у Иречека")

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ами то е повредено само едното крило на стъклената врата.
                Охранителят е измел стъкълцата и до довечера вратата ще е здрава.

Въпросът е че някой клати държавата. И това започна откак Бойко Борисов направи бандитската си партия.
                Цялото му управление беше белязано с нагнетяване на омраза и противопоставяне срещу всички други. Това продължи с небивала сила откак сдаде властта.
                А решението струва 2-3 долара.
                Споко до изборите има над 3 месеца. Като оставиш на едно самовлюбено магаре толкова време да си показва магариите може да си сигурен че ще направи много магарии.

Коментар

Ми добре, сигурен съм че Уникредит могат да си платят ремонт на входа на клона
                  Ами то е повредено само едното крило на стъклената врата.
                  Охранителят е измел стъкълцата и до довечера вратата ще е здрава.

Въпросът е че някой клати държавата. И това започна откак Бойко Борисов направи бандитската си партия.
                  Цялото му управление беше белязано с нагнетяване на омраза и противопоставяне срещу всички други. Това продължи с небивала сила откак сдаде властта.
                  А решението струва 2-3 долара.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Откакто са се учредили герберите, все ги коалират ... , а до ден днешен си цъкат сами, както в управление, така и в опозиция ...
                    Ммм не е баш така. Те веднъж са били в управлението и направиха правителството на малцинството, като управляваха с гласовете на РЗС и Атака. Две прекрасни партии бих казал

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
                      естествено че е отвън дали русия или уса не се знае, факт е че заради южен поток ни спират еврофондове, след това се прави криза в банките, хората се панирата и оня тапак ББ, ще ми вика МВФ за нов дълг що бе нали сме стабилни що ще се заробваме с нов дълг... толкова е прозрачен сценария, просто трябва народа да пребие някой с камъни пред парламента барем кротнат, боя изгражда...
                      че сценария е прозрачен да, +++
                      ама защо да не се знае чий е сценария, Кой кой вика МВФ и чий е МВФ според теб - руски или американски - сам си отговорИ
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Ами ако америка клати, как ще я хванете. Картофоподобния като иде там и си сменя мнението на 180 градуса. Дотам стигнаха, че пратиха верните комундета на нож срещу русия, дотам се стигна, че руския кадър Станишев да се дърпа с руснаците още преди дори Германия и Европа са казали нещо за крим, а волен-измекяра да ходи да се прави там на патриот. Цирк, цирк, и лайно в коридора, г-жа едикоя си. както беше казал Чудомир. Как не се яви един нормален българин, да отстоява българския интерес най-старата държава в европа да е все още вън от чадъра, а някакви 10то-летни държавички като литва, латвия, естония, хърватия, словения и т.н. са вече европейски и нямат проблеми с банкови системи, а само ние сме все още вън от Шенген, и Европа. Защо така другари политици, защо не влязохте досега в Европа, и ЕЦБ да беше зад вас, ако сме в евро - един лев няма да ви струва защитата на борда, а от ЕЦБ щяха да отрежат главичката на всеки спекулантски измекяр, та те наляха в гърция стотици милиарди, - ето затова продажниците и политическите лилипути прокарват американска политика, защото разклатена държава лесно се манипулира, а повече от всякога сме им нужни за достъп до черно море, до сирия, до русия, до югославия, до гърция и т.н. - вън американските подлоги не им щем гмо-тата, дупченето за газта и всички номера, не им щем изпълненията и не им щем нищо.
                        Искаме велика България, - долу мръсните ръчички от най-старата европейска държава, продажници
                        Когато поне 25% от българите Проумеят какво си написала,
                        ще има шанс за България!

Коментар

То никой не очакваше и коалиция НДСВ - БСП. Никой не очакваше коалиция БСП-ДПС-Атака.

Аз лично очаквам коалиция ГЕРБ-ДПС-АБВ. Може и само ГЕРБ-АБВ или ГЕРБ-ДПС

Най-малко вероятната коалиция е ГЕРБ-реформатоския блок - да не кажа че е невъзможна реално
                          Yeah

Коментар

То никой не очакваше и коалиция НДСВ - БСП. Никой не очакваше коалиция БСП-ДПС-Атака.

Аз лично очаквам коалиция ГЕРБ-ДПС-АБВ. Може и само ГЕРБ-АБВ или ГЕРБ-ДПС

Коментар

• естествено че е отвън дали русия или уса не се знае, факт е че заради южен поток ни спират еврофондове, след това се прави криза в банките, хората се панирата и оня тапак ББ, ще ми вика МВФ за нов дълг що бе нали сме стабилни що ще се заробваме с нов дълг... толкова е прозрачен сценария, просто трябва народа да пребие някой с камъни пред парламента барем кротнат, боя изгражда...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Боко пък им прие подходяща дата за избори, не съм го чул да попита, например, къде е Бисеров (това всички го забравиха)...

Та по въпроса за клатенето, смятам, че единия целен ефект (освен наказание за поданиците от обидения султан) е именно бъдещата коалиция...

Yeah

Коментар

Working...
                                X