Първоначално изпратено от 4ono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ клати държавата и с КАКВА цел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеРаввновесов, кви са тези фантасмагории бе,
3000, 5000, 10000 ....
Я се огледайте какво става на борсата и пред клоновете на ПИБ !!!
Край, свърши паниката, който замезил в петък - замезил !!!
Който е чакал за допълнителен срив днес до 450-460 ще си остане с чакането !!!
А Чунчи нека си се облизва за 3000 лв. еврото,
Ще стане бе, Чунчи, ей го, само трябва още стотина поста да напишеш и ще стане
Щото ти си всепризнат финансов титан и маркетмейкър
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНикакъв борд няма да пада, по-скоро някои тарикати ще изпаднат зад борда.
България все още не е в ERM2 само поради някои ЛИЧНИ, ПЕРСОНАЛНИ антипатии на определени висши европейски чиновници, към едни рускобългарски другари.
Даването на "виза" за ЕРМ2 ще бетонира правителството в чийто мандат това стане, поне за още 4 години, а това ЕС няма да направи за първият срещнат ..премиер
Коментар
-
Раввновесов, кви са тези фантасмагории бе,
3000, 5000, 10000 ....
Я се огледайте какво става на борсата и пред клоновете на ПИБ !!!
Край, свърши паниката, който замезил в петък - замезил !!!
Който е чакал за допълнителен срив днес до 450-460 ще си остане с чакането !!!
А Чунчи нека си се облизва за 3000 лв. еврото,
Ще стане бе, Чунчи, ей го, само трябва още стотина поста да напишеш и ще стане
Щото ти си всепризнат финансов титан и маркетмейкър
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе бих се обзаложил на това. Реално всичко след това ще зависи от действията на БНБ. Ако те не печатат пари - в началото ще се получи силен натиск върху лева и той рязко ще поевтинее - може би до 2,5 - 3 лева за евро. След това обаче изведнъж ще се усети глад за левове - все пак заплати, данъци, цени всичко е в левове. И лева ще започне да поскъпва като нищо чудно в крайна сметка да се окаже дори по-скъп отколкото преди борда.
Лошата част от това е че за периода след падането ще се получи паника и рязка инфлация, която ще убие икономиката. След това ще стане супер силна дефлация която ще я довърши. И ще бъдем в криза 3-4 години. Криза по-силно и от тази през 2009-2010. Бизнеси ще почнат да фалират, безработицата ще се качи рязко, емиграцията ще скочи в пъти - все пак никой не е луд да стои в България, ако лесно може да се спаси в чужбина.
България все още не е в ERM2 само поради някои ЛИЧНИ, ПЕРСОНАЛНИ антипатии на определени висши европейски чиновници, към едни рускобългарски другари.
Даването на "виза" за ЕРМ2 ще бетонира правителството в чийто мандат това стане, поне за още 4 години, а това ЕС няма да направи за първият срещнат ..премиер
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеБУТНАТ ЛИ БОРДА И 5000 ЩЕ СТИГНЕ.
Лошата част от това е че за периода след падането ще се получи паника и рязка инфлация, която ще убие икономиката. След това ще стане супер силна дефлация която ще я довърши. И ще бъдем в криза 3-4 години. Криза по-силно и от тази през 2009-2010. Бизнеси ще почнат да фалират, безработицата ще се качи рязко, емиграцията ще скочи в пъти - все пак никой не е луд да стои в България, ако лесно може да се спаси в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе беше ли кондурджия бре??? Кой ще ти купува кондурите ако стане еврака 3000?
Анкета за комундета....
защо съсела Стани Гей избяга в Брюксел?
1. защото се насра от страх , че ще го линчуват заради падането на Борда и ограбването отново на Българските вложители.
2, за да помага на ПЕС овете в Европа
3. за да гради кариера
4. защото Руските тайни служби го внедриха в европейските структури като троянски кон на КаПутинLast edited by 4ono; 30.06.2014, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеНа жертвите пратих пари, на 17777, а кризата ми носи печалби защото съм спекулант и имам да продавам разни неща на 100 кратно по високи цени. Да му мислят бизнесмените. те ще го отнесат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение" ЧУНЧО :
ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА. "
Това изявление направо заслужава да се сложи в рамка
Та значи казваш, кефиш се на банковата криза, а?
Сигурно тотално си се кефел и на потопа във Варна, и си стискал палци жертвите да са повечко ...
Да-а-а, тъжна картина
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДоколкото те знам от нета си над 50 -така !! Надали ще дочакаш евра по 3000 лева . Не че ти желая нещо лошо . Минимум 85 да изкараш !! Ама евра на тая пара - NO PASARAN !
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДоколкото те знам от нета си над 50 -така !! !
Коментар
-
" ЧУНЧО :
ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА. "
Това изявление направо заслужава да се сложи в рамка
Та значи казваш, кефиш се на банковата криза, а?
Сигурно тотално си се кефел и на потопа във Варна, и си стискал палци жертвите да са повечко ...
Да-а-а, тъжна картина
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЧунчо ли си , Мунчо ли си , кажи само - купи ли евра на 2.30 , както обяви събота ?? Ако не си успял , да ти кажа че мога да ти продам неограничено на 2.00 !! И не се занимавай с политика , щот не я разбираш ! Гледай там , кога МА 200 пресича МА 504 , джасай с 0.01 лота и остай политиката на БАЦЕ - тата
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetikА сега сериозно !
Чунчи, Кандид, в случай че не сте разбрали, медийната акция "Фалит на държавата" е временно спряна. Обадете се на Цвъки (или който там координира троловете) да ви спусне новите опорни точки !!!
Oгнян Минчев: Ударът към банките е неуспешен и е заради Южен поток
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BA_356840.html
И кака Ивет (знам, че и се кефите)...
Yvette Dobromirova
преди 4 часа от Sofia
А аз мога да допълня следните факти:
При първото спиране на Южен поток от правителството "Борисов" "се случиха" едни февруарски събития и като резултат едно правителство си отиде.
При второто спиране на Южен поток за преразглеждане на условията от правителството "Плевнелиев-Райков" "се случи" една Костинбродска афера и всички видяхме какво последва.
При третото спиране на Южен поток от ЕС по време на т.нар. правителство "Доган Пеевски" "се случи" безпрецедентна атака срещу банковата система и националната сигурност.
Коментар
Коментар