IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
    Всичко отива за европа, азия, и канада. в БГ отдавна затворихме магазините. Таз година изнесохме 500 000 чф сега на панаира в МИЛАНО, ДАДОХА ЗАЯВКИ ЗА ДОГОДИНА ЗА 800 000 ЧИФТА. В МОМЕНТА СТРОИМ ОЩЕ 1 ЦЕХ 2 КОНВЕЙРА. 30 ЧИЛЯКА НОВА РАБОТНА РЪКА. АКО СТАНЕ 3000 ЛВ ЕВРОТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ ПО 15 ЕВРОЦЕНТА НА МЕСЕЦ.... И ЩЕ ПЪЛНЕЕМ. ЯКО.
    Анкета за комундета....
    защо съсела Стани Гей избяга в Брюксел?
    1. защото се насра от страх , че ще го линчуват заради падането на Борда и ограбването отново на Българските вложители.
    2, за да помага на ПЕС овете в Европа
    3. за да гради кариера
    4. защото Руските тайни служби го внедриха в европейските структури като троянски кон на КаПутин
    Чунчи успакой ся.Забърши пяната от устата изтрии монитора и преброй до десет.Мани го съсело он е покойник покойници са и шайката около него.Не вади нож на умрял пес.Кажи кво шъ правим с Доктора на науките от Банки.Шъ го слагами ли под усобен надзор с намордник

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      Раввновесов, кви са тези фантасмагории бе,
      3000, 5000, 10000 ....

Я се огледайте какво става на борсата и пред клоновете на ПИБ !!!

Край, свърши паниката, който замезил в петък - замезил !!!

Който е чакал за допълнителен срив днес до 450-460 ще си остане с чакането !!!

А Чунчи нека си се облизва за 3000 лв. еврото,

Ще стане бе, Чунчи, ей го, само трябва още стотина поста да напишеш и ще стане

Щото ти си всепризнат финансов титан и маркетмейкър
      Е аз какво му казах - че това са фантасмагории

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Никакъв борд няма да пада, по-скоро някои тарикати ще изпаднат зад борда.
        България все още не е в ERM2 само поради някои ЛИЧНИ, ПЕРСОНАЛНИ антипатии на определени висши европейски чиновници, към едни рускобългарски другари.
        Даването на "виза" за ЕРМ2 ще бетонира правителството в чийто мандат това стане, поне за още 4 години, а това ЕС няма да направи за първият срещнат ..премиер
        И аз мисля че няма да пада борда. Въпроса е че дори и в такъв хипотетичен малковероятен сценарии нищо чак толкова апокалиптично няма да се случи - както го очакват някой хора. Ок ще има някаква волатилност на пазарите и натиск върху икономиката, но нищо от рода на 96-97 година.

Коментар

• Раввновесов, кви са тези фантасмагории бе,
          3000, 5000, 10000 ....

Я се огледайте какво става на борсата и пред клоновете на ПИБ !!!

Край, свърши паниката, който замезил в петък - замезил !!!

Който е чакал за допълнителен срив днес до 450-460 ще си остане с чакането !!!

А Чунчи нека си се облизва за 3000 лв. еврото,

Ще стане бе, Чунчи, ей го, само трябва още стотина поста да напишеш и ще стане

Щото ти си всепризнат финансов титан и маркетмейкър

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не бих се обзаложил на това. Реално всичко след това ще зависи от действията на БНБ. Ако те не печатат пари - в началото ще се получи силен натиск върху лева и той рязко ще поевтинее - може би до 2,5 - 3 лева за евро. След това обаче изведнъж ще се усети глад за левове - все пак заплати, данъци, цени всичко е в левове. И лева ще започне да поскъпва като нищо чудно в крайна сметка да се окаже дори по-скъп отколкото преди борда.

Лошата част от това е че за периода след падането ще се получи паника и рязка инфлация, която ще убие икономиката. След това ще стане супер силна дефлация която ще я довърши. И ще бъдем в криза 3-4 години. Криза по-силно и от тази през 2009-2010. Бизнеси ще почнат да фалират, безработицата ще се качи рязко, емиграцията ще скочи в пъти - все пак никой не е луд да стои в България, ако лесно може да се спаси в чужбина.
            Никакъв борд няма да пада, по-скоро някои тарикати ще изпаднат зад борда.
            България все още не е в ERM2 само поради някои ЛИЧНИ, ПЕРСОНАЛНИ антипатии на определени висши европейски чиновници, към едни рускобългарски другари.
            Даването на "виза" за ЕРМ2 ще бетонира правителството в чийто мандат това стане, поне за още 4 години, а това ЕС няма да направи за първият срещнат ..премиер

Коментар

БУТНАТ ЛИ БОРДА И 5000 ЩЕ СТИГНЕ.
              Не бих се обзаложил на това. Реално всичко след това ще зависи от действията на БНБ. Ако те не печатат пари - в началото ще се получи силен натиск върху лева и той рязко ще поевтинее - може би до 2,5 - 3 лева за евро. След това обаче изведнъж ще се усети глад за левове - все пак заплати, данъци, цени всичко е в левове. И лева ще започне да поскъпва като нищо чудно в крайна сметка да се окаже дори по-скъп отколкото преди борда.

Лошата част от това е че за периода след падането ще се получи паника и рязка инфлация, която ще убие икономиката. След това ще стане супер силна дефлация която ще я довърши. И ще бъдем в криза 3-4 години. Криза по-силно и от тази през 2009-2010. Бизнеси ще почнат да фалират, безработицата ще се качи рязко, емиграцията ще скочи в пъти - все пак никой не е луд да стои в България, ако лесно може да се спаси в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не беше ли кондурджия бре??? Кой ще ти купува кондурите ако стане еврака 3000?
                Всичко отива за европа, азия, и канада. в БГ отдавна затворихме магазините. Таз година изнесохме 500 000 чф сега на панаира в МИЛАНО, ДАДОХА ЗАЯВКИ ЗА ДОГОДИНА ЗА 800 000 ЧИФТА. В МОМЕНТА СТРОИМ ОЩЕ 1 ЦЕХ 2 КОНВЕЙРА. 30 ЧИЛЯКА НОВА РАБОТНА РЪКА. АКО СТАНЕ 3000 ЛВ ЕВРОТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ ПО 15 ЕВРОЦЕНТА НА МЕСЕЦ.... И ЩЕ ПЪЛНЕЕМ. ЯКО.
                Анкета за комундета....
                защо съсела Стани Гей избяга в Брюксел?
                1. защото се насра от страх , че ще го линчуват заради падането на Борда и ограбването отново на Българските вложители.
                2, за да помага на ПЕС овете в Европа
                3. за да гради кариера
                4. защото Руските тайни служби го внедриха в европейските структури като троянски кон на КаПутин
                Last edited by 4ono; 30.06.2014, 16:55.

Коментар

На жертвите пратих пари, на 17777, а кризата ми носи печалби защото съм спекулант и имам да продавам разни неща на 100 кратно по високи цени. Да му мислят бизнесмените. те ще го отнесат..
                  Не беше ли кондурджия бре??? Кой ще ти купува кондурите ако стане еврака 3000?

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                    " ЧУНЧО :
                    ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА. "

Това изявление направо заслужава да се сложи в рамка

Та значи казваш, кефиш се на банковата криза, а?

Сигурно тотално си се кефел и на потопа във Варна, и си стискал палци жертвите да са повечко ...

Да-а-а, тъжна картина
                    На жертвите пратих пари, на 17777, а кризата ми носи печалби защото съм спекулант и имам да продавам разни неща на 100 кратно по високи цени. Да му мислят бизнесмените. те ще го отнесат..

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      Доколкото те знам от нета си над 50 -така !! Надали ще дочакаш евра по 3000 лева . Не че ти желая нещо лошо . Минимум 85 да изкараш !! Ама евра на тая пара - NO PASARAN !
                      БУТНАТ ЛИ БОРДА И 5000 ЩЕ СТИГНЕ. А това са мераците на комуноидните крадци налапали се с нови кредити. Тези 11 милиарда нови дългове знаеш ли къде отидоха. В така наречените закъсали фирми на "бизнесмени консуматори" вкопчили се като пиявици в бюджета и не можещи да съществуват на свободния пазар, както фирмата на ХарМоника СерГейска
                      Attached Files

Коментар

Доколкото те знам от нета си над 50 -така !! !
                        Това не може да е вярно, освен ако е оставил недокоснато детето в себе си

Коментар

• " ЧУНЧО :
                          ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА. "

Това изявление направо заслужава да се сложи в рамка

Та значи казваш, кефиш се на банковата криза, а?

Сигурно тотално си се кефел и на потопа във Варна, и си стискал палци жертвите да са повечко ...

Да-а-а, тъжна картина

Коментар

ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА.
                            Доколкото те знам от нета си над 50 -така !! Надали ще дочакаш евра по 3000 лева . Не че ти желая нещо лошо . Минимум 85 да изкараш !! Ама евра на тая пара - NO PASARAN !

Коментар

Чунчо ли си , Мунчо ли си , кажи само - купи ли евра на 2.30 , както обяви събота ?? Ако не си успял , да ти кажа че мога да ти продам неограничено на 2.00 !! И не се занимавай с политика , щот не я разбираш ! Гледай там , кога МА 200 пресича МА 504 , джасай с 0.01 лота и остай политиката на БАЦЕ - тата
                              ВСИЧКО МИ Е В ЕВРА. ПАУНДИ И РЕАЛНО ЗЛАТО. В СЕЙФ. КЕФЯ СЕ НА БАНКОВАТА КРИЗА. ЧАКАМ ДА УТЪРВАТ ФРОНТА И ДА ПРОДАВАМ. ЕВРА ПО 3000 ЛЕВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
                                А сега сериозно !

Чунчи, Кандид, в случай че не сте разбрали, медийната акция "Фалит на държавата" е временно спряна. Обадете се на Цвъки (или който там координира троловете) да ви спусне новите опорни точки !!!
                                Само че обърка адреса. Не знам, докога ще се правите на улави, че видиш ли Бойко бил предизвикал паниката...

Oгнян Минчев: Ударът към банките е неуспешен и е заради Южен поток

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BA_356840.html

И кака Ивет (знам, че и се кефите)...

Yvette Dobromirova

преди 4 часа от Sofia

А аз мога да допълня следните факти:

При първото спиране на Южен поток от правителството "Борисов" "се случиха" едни февруарски събития и като резултат едно правителство си отиде.

При второто спиране на Южен поток за преразглеждане на условията от правителството "Плевнелиев-Райков" "се случи" една Костинбродска афера и всички видяхме какво последва.

При третото спиране на Южен поток от ЕС по време на т.нар. правителство "Доган Пеевски" "се случи" безпрецедентна атака срещу банковата система и националната сигурност.

Коментар

Working...
                                X