IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Рев на завист и омраза от комунист, който вече власт няма да види....

Провали се твоето правителство тотално...
    Припомни си как ви изгониха с камъни.Аз правителство нямам такова има България.Не се навирайте ще ви изгонят пак с камъни

Коментар

Комунист си ти и началника ти.Аз власт никога не съм искал и никога не съм имал не ми и трябва.Но доктора да си наляга задника не го искаме

Коментар

Аха, значи веднага си готов да въртиш дупарата и пред ДПС, и пред БСП само и само да не бъде ГЕРБ. Ти се оказа прикрит резерв на червените...

Като си спомня как бълваше спяна пред монитора и срещу правителствата на СДС, картинката става пределно ясна....
        Бе ти що се правиш на улав?Казах доктора не ГЕРБ.Ако са първи да определят министър председателя но в никакъв случай доктора.Този човек е компшроментиран.Да се маха те това е.Никакво ДПС.Ако премем че БСП и ГЕРБ са двете най големи партии не може да има правителство между тях в което гея и доктора са в него както и путеф курдалия манолови янаки и кулския пиянец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ми разбира се че е по добре да няма оставка отколкото доктора да управлява.Оставка ще има когато доктора разбере че няма да напъва за властта и си налегне задника.България не може да понесе правителство начело с него.Ще сложат друг човек от ГЕРБ ако са първи с тоя никакви коалиции и съгласие никога

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Ама, Батко, ако не си забравил, още няма оставка и формално коалицията БСДПС си е факт...

условията са такива, че трябва да им влезеш вътрешно... divide et impera...
            Ми разбира се че е по добре да няма оставка отколкото доктора да управлява.Оставка ще има когато доктора разбере че няма да напъва за властта и си налегне задника.България не може да понесе правителство начело с него.Ще сложат друг човек от ГЕРБ ако са първи с тоя никакви коалиции и съгласие никога

Коментар

Няма да ми преиначаваш думите само.Аз за разлика от теб правя разлика между ж елано и действително.И сега пак повтарям.ДПС са безсмъртни.Запомни го.Те принудиха и доктора да им игае по свирката.И това запомни.Запомни и това че като докарат няколко циганина в София протестиращите умни и красиви се крият щото са пъзльовци
              И как смееш, след тази силна подкрепа на Доган, да обвиняваш опонентите в собствените си грехове...

Last edited by chronos; 30.06.2014, 18:09.

Коментар

• 2 smislie

4e vednaga pratixa pari sa spasenie , normalno .
                4e kursove sko4ixa 4ak do nivata predi krisisna situazia ? tova ne e vasmo6no , ako bi imal pasar .
                sledovatelno , finanzirat edin v sebe si satvoren kreg , nare4eno belgarska fondova borsa .
                taka 4e po dobre da se der6a s obligazii s fikcirana lixva otkolkoto s edni kni6a u6 svobodno kotirani po prinzip tersene predlagane .
                da pomislim , sa dva dni imal dekaptalisazia ot okolo 30 % , a dnes sutrin vednaga vsi4ko ok i tiptop kursove s 30% nagore .
                iasno : saem ot 1,7 mrd plus isteglenite i niakede drugade vlo6enite 1,6 mrd ... v resultat pasaret sega o6te s 1,7 mrd. otgore po zenen . taka bix iskal i as da prodam xliaba vsiaka sutrin do pladne ...

Коментар

Че ти цяла година въртеше дупарата и наричаше ДПС вечни и подкрепяше тяхното правителство....

Че и плашеше как ще докараш техни роми срещу протестиращите....
                  Няма да ми преиначаваш думите само.Аз за разлика от теб правя разлика между ж елано и действително.И сега пак повтарям.ДПС са безсмъртни.Запомни го.Те принудиха и доктора да им игае по свирката.И това запомни.Запомни и това че като докарат няколко циганина в София протестиращите умни и красиви се крият щото са пъзльовци

Коментар

Какво да призная че нещо не питаш както трябва.Ти ще сфанеш ли най накрая че не може да има по нещастно правителство от такова на доктор Борисов.Ако ще да управлява баба Пена от Горно Нанадолнище но тоя никога.Повтарям никога.Всеки друг е по добър.
                    Аха, значи веднага си готов да въртиш дупарата и пред ДПС, и пред БСП само и само да не бъде ГЕРБ. Ти се оказа прикрит резерв на червените...

Като си спомня как бълваше пяна пред монитора и срещу правителствата на СДС, картинката става пределно ясна....
                    Last edited by Стамболов; 30.06.2014, 18:04.

Коментар

Чакай сега не върти дупарата.Не може да има компромиси с ДПС.Никакъв и никога.И как така доктора се прави на утрепан
                      Ама, Батко, ако не си забравил, още няма оставка и формално коалицията БСДПС си е факт...

условията са такива, че трябва да им влезеш вътрешно... divide et impera...

Коментар

Че то провала на правителството е и твой провал. Що не си го признаеш...
                        Какво да призная че нещо не питаш както трябва.Ти ще сфанеш ли най накрая че не може да има по нещастно правителство от такова на доктор Борисов.Ако ще да управлява баба Пена от Горно Нанадолнище но тоя никога.Повтарям никога.Всеки друг е по добър.

Коментар

Чакай сега не върти дупарата.Не може да има компромиси с ДПС.Никакъв и никога.И как така доктора се прави на утрепан
                          Че ти цяла година въртеше дупарата и наричаше ДПС вечни и подкрепяше тяхното правителство....

Че и плашеше как ще докараш техни роми срещу протестиращите....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            И на теб - нарича се политика... когато не си в състояние еднолично да налагаш решения, правиш компромиси... безкомпромисното поведение - само в детските приказки...и при Жеков (имаше един такъв фашист...)

Коментар

Чунчи тоя не ме интересува.Ма изобщо той власт повече няма да види.Ако си забърсал пяната и монитора кажи с Доктора на науките какво правим че се е настървил за властта.Ще ме принуди да гласувам с отвращение тоя научен капацитет
                              Че то провала на правителството е и твой провал. Що не си го признаеш...

Коментар

• Аз пък едно не мога да разбера. Ква прокуратура, кви 5 лева. Абе има чудесни административни глоби, защо не им ги извъртят? И какви са тези глупости, идиотчетата от ГМ да ги цакат по НК по членове за викане на линейка. Аман от простотии в тази държава

Коментар

Working...
                                X