IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами случая Сочи....
    И каква е връзката с държавната политика на ЕС и протежирането?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Изключително много държа да поясниш това за държавната политика и протежирането. Изключително много.
      Ами случая Сочи....

Коментар

• Ето едно доказателство, че в Брюксел е пълно с идиоти:

ЕК е предложила най-големите европейски потребители сами да купуват и да нагнетяват газ в подземните хранилища в Украйна, за да си осигурят бъдещите доставки.
        По този начин Европа ще си осигури безпрепятствени доставки на газ през следващата зима, съобщава РИА Новости, цитирана от "Фокус".
        Досега с тази дейност се занимаваше Украйна, но сега тя отказва да плаща дори за текущото си потребление на газ. Страната не разполага със средствата, които са й нужни, за да купи минимималните осем милиарда кубически метра газ за инжектиране в газохранилищата, които по текущата цена на суровината ще струват около 4 млрд. долара.
        Ето и доказателство, че управленските екипи на големите компании не са идиоти:

Според информиран източник в рамките на неофициални консултации по този въпрос няколко компании са поискали от ЕК политически гаранции за това, че нагнетеният в украинските хранилища газ няма да изчезне и техните права на собственост няма да бъдат нарушени. Еврокомисията обаче не е могла да даде такива гаранции.
        А според мен, да плащаш и складираш за собствена сметка газ в Украйна е все едно да направиш склад за бакър в Столипиново.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Забравяш че в ЕС е държавна политика и протежиране а в Русия е укорително и наказателно......
          Те в Русия всички различни наказват. Ако си умен те наказват, ако си богат те наказват, ако си образован те наказват. Единствените които не са наказани в Русия са алкохолизираните мужици вече с деменция от алкохола, които се кефят на Путя и на СССР. Но то пък тях живота ги е наказал.

Коментар

• Ако ЕС е пълен с педали и траверси, как поминуват стотиците хиляди рускинчета в него, не става ясно
            Yeah

Коментар

Забравяш че в ЕС е държавна политика и протежиране а в Русия е укорително и наказателно......
              Изключително много държа да поясниш това за държавната политика и протежирането. Изключително много.

Коментар

Прихванат разговор (резюме):

Монти: Европейците са гадни гейове, а Русия е люлка и защитник на православните ценности.
                Д.: WTF? А Петел? А гей арийците?
                Монти: Всякакви траверси са скрита реклама и аз не отварям линковете (б.ред. демек действат на подсъзнателно ниво, а Монти не иска да рискува да му подействат ). Понеже не отварям линковете не мога да знам, че и в Русия е пълно с гейове и то доста по-екзотични от европейските. Следователно, поради липса на данни, в Русия за мен гейове няма. Но ЕС си остава пълен с тях. Следователно, който е с ЕС е гей!
                Д.: Има логика, благодаря Ви за участието.

Коментар

Писах го..
                  Всяко пускане на хомо и траверси смятам за скрита реклама...на това позорно действие...
                  Не ги отварям и това ми беше въпроса...
                  какъв ти е интереса, като ги пускаш....
                  Показваш че и руснака е като теб....така ли... и той е по гнусен или по атрактивен..
                  Кое е?
                  Прихванат разговор (резюме):

Монти: Европейците са гадни гейове, а Русия е люлка и защитник на православните ценности.
                  Д.: WTF? А Петел? А гей арийците?
                  Монти: Всякакви траверси са скрита реклама и аз не отварям линковете (б.ред. демек действат на подсъзнателно ниво, а Монти не иска да рискува да му подействат ). Понеже не отварям линковете не мога да знам, че и в Русия е пълно с гейове и то доста по-екзотични от европейските. Следователно, поради липса на данни, в Русия за мен гейове няма. Но ЕС си остава пълен с тях. Следователно, който е с ЕС е гей!
                  Д.: Има логика, благодаря Ви за участието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е не са 10 12 са и петел и половина.И овцете не позна 4 са и половин коза имам.Както и за борсите не си наясно ама като забавен форум ставаш.Та искаш ли бас по отношение на заплатата щото гледам и нея си определил.Или не ти стиска.Имам документ в електронен вид ще изтрия само имената или ще ги променя.Ако си ербаплия да те видим.Ако искаш може и за друго да се хванем на бас примерно че не ми плащат за да пиша тук
                    Че от къде да знам колко ти плащат ПР агенциите - заплатата ти я определих според способностите които показваш Ако ти плащат над 400 лева значи се вътрят

Коментар

Първо кажи няколко думи за Павел Петель, снимките му са впечатляващи
                      Писах го..
                      Всяко пускане на хомо и траверси смятам за скрита реклама...на това позорно действие...
                      Не ги отварям и това ми беше въпроса...
                      какъв ти е интереса, като ги пускаш....
                      Показваш че и руснака е като теб....така ли... и той е по гнусен или по атрактивен..
                      Кое е?

Коментар

Петрол и ЕРП са чудесни спрямо останалите шитове....
                        Това е истината ...
                        Но ти както тук и в Оптимизъм ни пращаш в девета глуха и нагласяш всички факти даже и с лъжа да излезе твоята теза...
                        Защо го правиш...?
                        Какъв е интереса ти ..да преИначаваш обстановката в Украйна...
                        Първо кажи няколко думи за Павел Петель, снимките му са впечатляващи

Коментар

Монти, знам че си малко изнервен заради ЕРП-тата и Петрол и затова ти прощавам агресивността спрямо скромната ми персона.

И гледам пак си завъртял темата за гейовете и травеститите. Я кажи, какъв е тоз руски богатир Павел Петель, страшна звезда бил в Москва, новата Алла Пугачова? Дет се вика, изконните православни ценности натюр - радост за окото

Петрол и ЕРП са чудесни спрямо останалите шитове....
                          Това е истината ...
                          Но ти както тук и в Оптимизъм ни пращаш в девета глуха и нагласяш всички факти даже и с лъжа да излезе твоята теза...
                          Защо го правиш...?
                          Какъв е интереса ти ..да преИначаваш обстановката в Украйна...

Коментар

• Европа и Украйна

http://www.focus-news.net/analysis/2...a-ukrayna.html

През 2008 г. от правителствените сгради в цял Киев се вееха европейските знамена. Фасадата на Министерството на външните работи беше покрита с гигантски син транспарант със звезди, а всички държавни служители се оплакваха, че ЕС не иска да приеме сериозно желанието на Украйна да се обвърже по-тясно с институционализирана Европа. По това време високопоставен правителствен служител на Украйна заяви, че неговата страна в никакъв случай не бива да бъде приемана като една ничия земя между Европа и Русия, и че тя се нуждае от ясни връзки със Запада. Защо по това време в Източна Украйна нямаше никаква съпротива срещу тези "фашисти" в Киев? Може би, защото руската пропаганда все още не беше започнала да действа с пълна сила?

Две години по-късно президентът Виктор Янукович дойде на власт. Той заяви, че ще се стреми да осъществи „балансирано отношение към Русия и към ЕС”. И че тези взаимодействия трябва да се характеризират с взаимни ползи, защото така е умно. И Еврокомисията многократно го формулираше по този начин. Не би могло да става и дума за осъществяване на натиск или принуда за взимане на някакво решение от страна ЕС спрямо Киев. Напротив, 28-членният блок винаги се е отнасял по-скептично по въпроса за прекалено тясно обвързване с Украйна.

България и Румъния станаха членки едва през 2007г., което, според повечето европейски политици, беше твърде преждевременно.

Дори въодушевените от разширяването на ЕС еврократи бяха наясно, че с Украйна ЕС би се обвързал с един случай от по-различно измерение. По това време, Transparency International класира страната на 118 място по Индекса за корупция. Тя се нареди след държави като Мозамбик, Монголия, Буркина Фасо и Руанда.

"Измервано по европейските правителствени стандарти, Украйна наподобява по-скоро Пакистан, отколкото Полша", заяви американският експерт по външна политика Параг Кана. Тези неблагоприятни обстоятелства бяха обсъждани широко и в Брюксел.

Никога спрямо Киев не е имало принуда за „или-или” избор. Поне не и от страна на Брюксел. Истината е, че представители на Еврокомисията нееднократно са заявявали, че едно споразумение за асоцииране с Украйна "технически" не е съвместимо с членството в този митнически съюз между Русия, Беларус и Казахстан, който Москва предложи на Киев. Но защо е така?

Москва категорично отхвърля това, че Украйна се стреми към интегриране в европейския вътрешен пазар едновременно с изграждането на зона за свободна търговия с Митническия съюз на Русия, Казахстан и Беларус”, гласи проучване на Фондация Фридрих Еберт от август, 2011 г. Казано на обикновен език: Русия, а не на ЕС, блокира балансираното отношение на Украйна между Изтока и Запада. Още през февруари тази година от ЕК повториха това, което Брюксел винаги е казвал, а именно, "че ние дори ще приветстваме, ако Украйна постигне по-тесни икономически връзки с Русия".

Кремъл работи с икономически натиск, лъжи и прийоми за дестабилизиране, за да може да са си възвърне зоните на влияние от времената на Съветския съюз. Можем да се обзаложим, че Молдова и Приднестровието са следващите по редицата. През почивните дни руският вицепремиер Дмитрий Рогозин открито заплаши молдовското правителство срещу финализирането на планираното Споразумение за асоцииране към ЕС.

"Ако това се случи, досегашните ни отношения с Кишинев ще престанат да съществуват. Аз съм убеден, че асоциирането към ЕС бележи промяна на неутралния статут на Молдова. Освен това съществува и правилото, че една страна трябва да бъде член на НАТО, за да може да влезе в ЕС", подчерта Рогозин. Но той знае, че това е пълна глупост, тъй като някога беше посланик на Русия в НАТО.

Коментар

Динев ,
                              хомото и травестититите и вурстовете са достоен признак на европеиското общество ...
                              Монти, знам че си малко изнервен заради ЕРП-тата и Петрол и затова ти прощавам агресивността спрямо скромната ми персона.

И гледам пак си завъртял темата за гейовете и травеститите. Я кажи, какъв е тоз руски богатир Павел Петель, страшна звезда бил в Москва, новата Алла Пугачова? Дет се вика, изконните православни ценности натюр - радост за окото

Коментар

Форекса я има актуалната информация, днеска получи прясна грама от Кремъл

Гледам, че удобно си пропуснал втория въпрос, а по първия си отговорил в стил "иска ми се нещо, за туй е тъй"...

Коментар

Working...
                                X