If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Право да ти кажа, аз пък мисля, че Кандид и Боби са умни момчета, а в твоята глава има една попара, затова те съветвам да прочетеш всичко написано тук: http://inforesist.org/
Всичко друго е руска агитация и пропаганда за наивници
Колко са умни не мога да преценя,ама че са платени адвокати на господари зад
голямата локва все по-вече се убеждавам.
Айдеееее, и брокерите атакуват Брокерче, понаучи ли руски от твоите клиенти?
Ето, чети http://inforesist.org/
Судя по видео Стрелкова, у сепаратистов отчаянное положение
твет «черных человечков» на заявление Игоря Стрелкова
Я побывал на Майдане… Россия скоро потеряет свою государственность
Под Краматорском задержали боевиков и их пособников, журналистов LifeNews
Телеканал Россия 1 в сюжете из Славянска использовал видео из Кабардино-Балкарии двухлетней давности
При попытке захвата аэродрома в Краматорске, боевики применили новую тактику, привлекли местных жителей — Минобороны
Брокерка ли била тази сладурка? А аз се чудех що се е кръстила Babbitt (Lorena Bobbitt???), Хищно племе са те (брокерките де, не само Лорена ), мъжете трябва да внимаваме.
Айдеееее, и брокерите атакуват Брокерче, понаучи ли руски от твоите клиенти?
Ето, чети http://inforesist.org/
Судя по видео Стрелкова, у сепаратистов отчаянное положение
твет «черных человечков» на заявление Игоря Стрелкова
Я побывал на Майдане… Россия скоро потеряет свою государственность
Под Краматорском задержали боевиков и их пособников, журналистов LifeNews
Телеканал Россия 1 в сюжете из Славянска использовал видео из Кабардино-Балкарии двухлетней давности
При попытке захвата аэродрома в Краматорске, боевики применили новую тактику, привлекли местных жителей — Минобороны
Глупости, как ще го е финансирал, Стрелков си е купил ракети земя/въздух с джобните си. Само не знам още от кой магазин, ама ти ще ми кажеш нали?
В Украйна воюва всеки срещу всеки, говорим за армията на Коломойски, вече и Ахметов се появи на сцената... Значи олигарх, като Коломойски може да поддържа 3-4000 частна армия да финансира два ескадрона на смъртта Днепър и Щорм и да си говорим, че Путин бил финансирал или отрязал финансирането на опълченците... Колкото Путин е финансирал, толкова и Обонго е финансирал, това е
Ето как америкосите виждат част от случващото се
Украинский олигарх говорит отделению «нет» ("The American Interest", США) http://inosmi.ru/world/20140518/220377594.html
Рабочие металлургического комбината на востоке Украины, очевидно, превратились в ту силу, с которой необходимо считаться, и захватили город Мариуполь на юге Донецкой области, выбив оттуда пророссийские силы, что стало весьма неприятной новостью для Владимира Путина.
Баце Боко дай доказателство, че Владимир Владимирович е финансирал опълчението.... Аз мога да ти дам доказателство, че откакто хунтата е на власт вече три месеца, УкралТрансГаз получава газ на вересия и актуалния борч към последния падеж 07.05.2014г. е 3,5 млрд
Глупости, как ще го е финансирал, Стрелков си е купил ракети земя/въздух с джобните си. Само не знам още от кой магазин, ама ти ще ми кажеш нали?
Аз си зададох същия въпрос, според мен отговора е същия като реакцията на Запада спрямо Путин - оставете ги да се осерат сами.
Скоро местните ще ги прогонят.
А иначе всичките агенции са пристрастни разбира се, най-много ТАСС и подчинените и. Аз се опитвам да се ориентирам по нагласите и фактите (доколкото са истински, както са изнесени). При вас не забелязвам такова нещо, само Путин е велик, и всичко останало което виждате е пречупено през този "факт".
Не ти го пожелавам ама ако ти убият бащата или сина ,не вярвам да ходиш да молиш убииците за милосТ ...
Сбъркани приоритети и морални ценности ...
Добро, а е писано още на 24 април. Да не би да го е чел и Путин и затова да се е отказал да финансира "сепаратистите"?
Баце Боко дай доказателство, че Владимир Владимирович е финансирал опълчението.... Аз мога да ти дам доказателство, че откакто хунтата е на власт вече три месеца, УкралТрансГаз получава газ на вересия и актуалния борч към последния падеж 07.05.2014г. е 3,5 млрд
Добро, а е писано още на 24 април. Да не би да го е чел и Путин и затова да се е отказал да финансира "сепаратистите"?
Ето сега нов бисер...
Къде отидоха спенназа и свалените хеликоптери...
Руските -земя въздух и гранотомети...
Рускиите войски на граница...
Санкциите срещу Русия на Щатите за помощ на федералистите...
Ти с нас шегуваш ли се или са ти сменени опорните точки......
Ако си прав ,тези 1000 души държат в шах близо 25 К на Украйнската армия ,специални части и десен сектор... вече два месеца...
Моля ,да пишеш по темата а не да правиш махленски коментари от рода Фокус е фЪлшива агенция ,вярвай на това което аЗ пиша...
А ти пишеш без доводи ,без цитати само на лични предпочитания...
Нали ти писа ,че си тук да натриеш чугунените червени глави.... а всяка цена....
Аз си зададох същия въпрос, според мен отговора е същия като реакцията на Запада спрямо Путин - оставете ги да се осерат сами.
Скоро местните ще ги прогонят.
А иначе всичките агенции са пристрастни разбира се, най-много ТАСС и подчинените и. Аз се опитвам да се ориентирам по нагласите и фактите (доколкото са истински, както са изнесени). При вас не забелязвам такова нещо, само Путин е велик, и всичко останало което виждате е пречупено през този "факт".
Процеса на деокупация на Крим ще става едновременно с демонтирането на путиновата Русия. Срок - от половин до две години. Ако Кабаев започне война - агонията на Русия бързо ще свърши,. Ако само дърпа котката за опашката - до две години
Ахахаха, и това ли е вече "войната"? Некакви гонили с бухалка една кола?
Толкова ли е трудно да се признаете за победени? Ей го, шефчето на така наречената Донецка НАРОДНА? Република вече хвърлил кърпата, какво повече? Човекот не можел да събере и 1000 "патриоти", какво чакате, ами не хващате пушките да се запишете при него?
Айде, ще ви пращаме картички от екзотични места, да ви сгряват в окопите.
Ако си прав ,тези 1000 души държат в шах близо 25 К на Украйнската армия ,специални части и десен сектор... вече два месеца...
Моля ,да пишеш по темата а не да правиш махленски коментари от рода Фокус е фЪлшива агенция ,вярвай на това което аЗ пиша...
А ти пишеш без доводи ,без цитати само на лични предпочитания...
Нали ти писа ,че си тук да натриеш чугунените червени глави.... а всяка цена....
Вижда се и от този форум каква непробиваема информационна завеса е спусната от страна на САЩ и НАТО над ставащото в Украйна. Дори у нас, където населението е 80% русофилско, пак не се разрешава на телевизиите да информират за истината в Украйна.
Какво би станало, ако десетина невинни човека бяха убити от проруските сили?
Щяха да гърмят по всички телевизии и денем и нощем. Помним какво беше по време на майдана. Някой отишъл да бие полицаите и естествено в мелето му счупили носа. Вой и плач до небесата.
Когато обаче фашистите от майдана изгарят живи полицаите - НИЩО. Не е станало.
Когато невъоръжените полицаи се опитваха да освободят окупираните сгради... вой до бога! Насилие! Срещу ДЕМОКРАЦИЯТА!!!
Когато превратаджийското правителство праща военни с бронирана техника и авиация, при аналогичния случай на Изток- ТИШИНА!!!! Мъртва тишина. Да убиваш цивилни жители, ако те подкрепя САЩ става демократично.
+1
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар