Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОткъде се разбраКак го разбра
Аз имам противоположно мнение - Европейския Съюз за България означава свобода и благоденствие, а Русия за България означава тирания и мизерия
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЯсно, доказателствата са думичките на путлеристката пропаганда...а това бие всякакво друго доказателство...
Освен терористи, ги наричам, също така, сепаратисти и главорези, защото са такива!
И както Стрелок заяви, това НЕ СА хората в Източна Украина, става въпрос за всичко на всичко около 1000 главореза...
Успех с громенето на комунизма, путлеризма и каквото там всъщност громите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеК'ви доказателства точно искаш бе, гъбо? Снимки и видео, на което същите крещят янки дудъл и носят тениски на Блекуотър ?
Я ми кажи ти гъбо, защо наричат хората в Източна Украйна терористи, при положение, че са в постоянна отбрана и не са нападали никого извън границите на своите региони? Ама не ми се прави на луд, а ми отговаряй!
Освен терористи, ги наричам, също така, сепаратисти и главорези, защото са такива!
И както Стрелок заяви, това НЕ СА хората в Източна Украина, става въпрос за всичко на всичко около 1000 главореза...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма не ми се прави на луд, аз те питам за доказателства, че подобни волнонаемни формирования са действали в Украйна, Русия, СССР, където се сетиш...
А иначе ето ти как и къде се обучават ГЛАВОРЕЗИТЕ на фюрера, от източник, който не може да бъде определен като пропаганден, необективен и пр.
Ukraine crisis: Inside pro-Russia militia training camp
By Paul Kenyon
BBC Panorama
An armed militia group has given the BBC exclusive access to its training camp in east Ukraine, where recruits are preparing to fight the country's army. Panorama has followed brigade's commander since the conflict began - now he has gathered a force of more than 100 men.
In a hidden clearing in woods close to the Russian border, men prepare for combat. Until a few days ago, most of them had ordinary jobs - a supermarket worker, a miner, a labourer.
Even their commander, Alexei Mozgovoi, is new to this, he used to run a construction company but is now ready to lead his men into battle against what he sees as the illegal government in Kiev.... http://www.bbc.com/news/world-europe-27447264
Я ми кажи ти, защо наричат хората в Източна Украйна терористи, при положение, че са в постоянна отбрана и не са нападали никого извън границите на своите региони?Last edited by chronos; 19.05.2014, 15:05.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaronПреглед на утрешния печат: Русия вчера, днес и утре
Русия повтаря пътя на СССР, но в ускорен режим
http://inforesist.org/tekushhaya-sit...vokrug-rossii/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
А иначе ето ти как и къде се обучават ГЛАВОРЕЗИТЕ на фюрера, от източник, който не може да бъде определен като пропаганден, необективен и пр.
Ukraine crisis: Inside pro-Russia militia training camp
By Paul Kenyon
BBC Panorama
An armed militia group has given the BBC exclusive access to its training camp in east Ukraine, where recruits are preparing to fight the country's army. Panorama has followed brigade's commander since the conflict began - now he has gathered a force of more than 100 men.
In a hidden clearing in woods close to the Russian border, men prepare for combat. Until a few days ago, most of them had ordinary jobs - a supermarket worker, a miner, a labourer.
Even their commander, Alexei Mozgovoi, is new to this, he used to run a construction company but is now ready to lead his men into battle against what he sees as the illegal government in Kiev.... http://www.bbc.com/news/world-europe-27447264
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи то се разбра отдавна че без Русия България няма бъдеще.Как го разбра
Аз имам противоположно мнение - Европейския Съюз за България означава свобода и благоденствие, а Русия за България означава тирания и мизерия
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледах предаването вчера. Полковника каза много интересни работи. Завършил съм в Търново, но имам 20 години служба във военното училище Шумен.
Полковника го познавам, щото беше началник на катедра в училището, но не съм имал някакви отношения с него. Работил съм предимно с офицерите от земна артилерия, при командно-щабни учения, мобилизации.... такива работи. А този беше ракетчик.
Благодарение на САЩ в България вече ракетни войски няма. Нашта армия може да служи само за теляци на американците. Нали туй правихме в Афганистан. То и главнокомандващият е същия. Теляк.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron
http://www.zerohedge.com/news/2014-0...ilateral-trade
Russia, China And Iran Are Moving To Drop The US Dollar From Bilateral Trade
Китай също получиха шамар, че не слушат чичо Сам със събитията във Виетнам, което допълнително консолидира голямата ТРОЙКА. Иначе троловете из форума да лаят колкото си искат. Процеса е е необратим за САЩ и те затова бият барабанчето като откачени. Ама КУРЕЦ. Русия показва какво означава политически шах-мат дори в момента.
Коментар
� -
Добре де, руските тролове още ли не са разбрали че играта свърши? Капут, гейм оувър, спазарени сте, финито, оревоар.
Вчера Стрелков изплака че немало било "патриоти", паре нема, и юнаците също привършиха скоропостижно.
Днска и Путя хвърлил кърпата:
Путин нареди войските, участващи в учения, да се върнат в базите си
А вие тука още плетете некакви велики конспирации, войни от 5то, 6то, 19349239то поколение...
Айде, сипете си по една пърцуца сега, за Бог да прости.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеДнес ми попадна списание TIME (едно от най-четените американски списания ако някой не знае) и там на две страници е разпъната тази снимка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКато си ги видял, дай да ги видим и ние...че то хубаво кво е написала путлеровата пропаганда, но доказателствата са нещо съвсем различно...
От Щатската пропаганда е.Last edited by chronos; 19.05.2014, 14:12.
Коментар
�
Коментар