IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
    Така ли стана? "А в Щатите бият негрите!"
    Мноооо си захлупен......

Хапни нещо, че от няколко часа си поел щафетата.

Коментар

И що няма да гласуват, да не са отворили пак лагерите? А тая твоя любов към Путлер и сие откъде идва? Забрави ли как викаше техния кумир Ленин на наивните си поддръжници по Европа - полезни идиоти. Що си мислиш че мнението на Путлер за тебе и другите подлоги е различно?
      Моля , модератора да банне потребителя с ник BobyB за постоянно тролене и обиди....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Понеже моди-то все ме цензурира и по този начин ми променя целия смисъл на постовете.

Само ще кажа, че често пътувам и поглед върху Дряново, Шумен и Плевен - респективно Марков, Гигов и бати Пешо.

Няма да е лошо първо да си оправят родните места и чак тогава да "оправят" Щатите, дебелата Меркел и Путьо от Москва.

П.П. Понеже нямат поглед върху чужбина, ще им кажа, че за момента в БГ е чисто спрямо Юръп.

А, Плевен прилича като Ирак след бомбардировка към бати Пешо. Та, първо си оправете собствените бакии, преди да ръсите акъли за Украйна.

Шумен е един от най-смешните градове в БГ - за който не е ходил там. Времето е спряло преди 40 години там.

Още искате ли да ви "нахраня" скъпи БГ матрьошки?
        Маранди аз не съм фактор в Плевен.Това което е мое съм го оправил.Не се изживявам като собственик на Плевен.Интересно ми е как да си предявим териториалните претенциите към Путин и как ще стане Русия да се свие до Московска област.Би ли разяснил това как ще вземе да се случи щото ми е много интересно

Коментар

.............. Що си мислиш че мнението на Путлер за тебе и другите подлоги е различно?
          А защо да не е ?
          Или сте си пили кафето заедно и ти е споделил нещо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Приятелче ,
            писах ти нещо за троловете....
            Стъпи поне на някаква информация ,социологическо изследване ,писания на Немцов и т.н...
            При избори тази година за Путин ще гласуват 83 % от руснаците.... останалите няма да гласуват...
            Пиши да това ,че рублата ще бъде резервна валута при покупка на газ и нефт....
            За продажбата на 20 % дълг на щатите от Русия....
            За американските вложения там... за Виза и Мастеркард и Форд .....
            Пиши за дълговете на Украйна и садизма на нейните сегашни управници....
            Пиши нещо което е станало а не твойте сънища ....
            И що няма да гласуват, да не са отворили пак лагерите? А тая твоя любов към Путлер и сие откъде идва? Забрави ли как викаше техния кумир Ленин на наивните си поддръжници по Европа - полезни идиоти. Що си мислиш че мнението на Путлер за тебе и другите подлоги е различно?

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
              А въоръжаването на талибаните в Сирия как му викаш ?
              Не им стигат кулите на САЩ, още искат.
              И ако Русия все пак продава на призната държава, САЩ подаряват на талибани.
              Така ли стана? "А в Щатите бият негрите!"

Коментар

Навеждане ли му викаш на това? Аз му викам нагъзване. Верно се чудя вече кога ще го свитнат Путя своите.
                Приятелче ,
                писах ти нещо за троловете....
                Стъпи поне на някаква информация ,социологическо изследване ,писания на Немцов и т.н...
                При избори тази година за Путин ще гласуват 83 % от руснаците.... останалите няма да гласуват...
                Пиши да това ,че рублата ще бъде резервна валута при покупка на газ и нефт....
                За продажбата на 20 % дълг на щатите от Русия....
                За американските вложения там... за Виза и Мастеркард и Форд .....
                Пиши за дълговете на Украйна и садизма на нейните сегашни управници....
                Пиши нещо което е станало а не твойте сънища ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  И тия глупости, с които ни заливаш ще ти напълнят хладилника?

Щот' лично мен не ме интересуват ( да ти кажа под секрет ).

От 4 месеца бълвате едни и същи простотии като само датите са различни.
                  Отговарям ти заради публиката, АЕЦ е възможно да се използват и като ядрени бомби... Моля, интелигентната част на форума да прочете внимателно статията... Единствената държава, употребила ядрено оръжие срещу мирно население в историята на човечеството е Пиндостан... Втората бомба над Нагасаки, аз я наричам разстрел на противник, който се е предал и вдигнал ръцете

Погледни какво прави Вестингхаус, повишава риска на работа на централата в сърцето на Европа... Някой има ли доверие на тези "ГРАЖДАНСКИ" специалисти, дето е изпратило МАТО! Защо МАТО, а не МАГАТЕ!

Коментар

Айде, придвижихме се една стъпка напред. Добре, а сега - къде са технологиите и пазарите?
                    То момчето и фирма да му подариш за 30 години няма да направи 1 милка оборот, ама много разбира от Пазари иначе

П.П. Общо взето в БГ-стан нивото е станало доста посредствено. Две-три поколения и ще се оправят нещата.

С тия "чуждопоклонници" няма как да стане, но иначе взема пенсия, че се е клел в чуждо знаме - не е Българското определено

Коментар

• А въоръжаването на талибаните в Сирия как му викаш ?
                      Не им стигат кулите на САЩ, още искат.
                      И ако Русия все пак продава на призната държава, САЩ подаряват на талибани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Искам да дам пример за жест на добра воля на Русия към Китай, което е вярно когато отношенията са между приятели. Този факт може да се посочи, като Пример за навеждане, когато отношенията са между врагове.... Дафам едно фактче, две интерпретации, както и са възможни някои нюанси в смисъл на междинни интерпретации

Россия нашла первого покупателя комплексов С-400
                        http://vz.ru/news/2014/3/28/679374.html

Первым государством, которому разрешат закупить для своих вооруженных сил новейшие российские комплексы противовоздушной обороны С-400 «Триумф», по принципиальному согласию президента Владимира Путина станет Китай, однако получить комплексы КНР сможет не раньше 2016 года.
                        Навеждане ли му викаш на това? Аз му викам нагъзване. Верно се чудя вече кога ще го свитнат Путя своите.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Тъпотиите за Кремиковци и псувните и обидите си ги запази за друг форум, където пишат троловете. Тук се изисква поне малко култура.

А заводите са освен сгради и машини, ами и технологии. Плюс квалифицирана работна ръка, плюс пазари.
                          Айде, придвижихме се една стъпка напред. Добре, а сега - къде са технологиите и пазарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Искам да дам пример за жест на добра воля на Русия към Китай, което е вярно когато отношенията са между приятели. Този факт може да се посочи, като Пример за навеждане, когато отношенията са между врагове.... Дафам едно фактче, две интерпретации, както и са възможни някои нюанси в смисъл на междинни интерпретации

Первым государством, которому разрешат закупить для своих вооруженных сил новейшие российские комплексы противовоздушной обороны С-400 «Триумф», по принципиальному согласию президента Владимира Путина станет Китай, однако получить комплексы КНР сможет не раньше 2016 года.
                            Oле,оле Путин и новият РК си дава,не само газ и петрол
                            Китай направо ще ги попилее,ама иначе,ни парЕ,ни икономика
                            Поздрави

Коментар

Разбрах бе! Ти казваш че Китай ще спечели от ситуацията.
                              То и аз това казах преди това. Можеше да не търкаш клавиатурата излишно.
                              И без това ми е неприятно да съм на едно мнение с теб.

Коментар

Що спориш с тротинетка, чието образование се дължи единствено на Уикипедията?
                                Шапка,

когато СССР обявява война на БГ Империя през Втората Световна война като за претекст използва, че нищо, че БГ Империя е обявила неутралитет и не е участвала с войски в СССР - била давала военни запаси на съюзника си.

Та, това което няма да го прочетеш никъде е - че Гранични войски на БГ Империя попиляват матрьошките като се опитват да нахлуят тук и това налага отбиването на 3-ти Украйнски фронт като армия да мине оттук.
                                -------------------------------------------------------------------------

Само, че навремето е имало военни с топки и не им пука срещу кого се бият и ги попиляват да бранят БГ.

Ти какъв си - сам може да прецениш? На нас война не ни трябва - ти сам ще си дадеш задника - нищо, че вземаш пенсия за военен в момента.

И те питам защо аз трябва да храня БГ предатели?

Махни си военната пенсия и си пиши, колкото искаш за величието на Джуджи и Русия, дет' е държавичка на едва 300 години.

Тогава няма да ми пречиш

Коментар

Working...
                                X