If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- че референдума в ДНР беше по-фалшив и от изборите в Бобовдол;
- че само малък процент от руско-говорящите там украинци искат да се присъединяват към средновековната феодална Русия, а предпочитат Европа;
- че нямаше как да се гласува за президент в разбити секции или под окото на руски снайперисти,
Ами ЗАЩО тогава не бягат с автобусите към Киев, ами бягат към Русия???
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Истинското пребррояване беше на референдума и после на изборите .....от тези райони на изборите за президент гласуваха под 5% от хората на които беше осигурена възможност за това ...по точно преброяване от това няма ....
п.п.
Снимката е от референдума където гласуваха над 75 % ....казвам ти го да не се объркаш случайно
Какви ги разправяш и ти Нали там имало поне 80% руснаци в града с 1 000 000 население, пък само 2 000 души имало днес! Че те в София много повече от 2 000 викат "ОСТАВКА" цяла година ...
Стига алабалистики с числа, повечето са били на барикадите да пазят да не доидат фашагите и са се сменяли.
Истинското пребррояване беше на референдума и после на изборите .....от тези райони на изборите за президент гласуваха под 5% от хората на които беше осигурена възможност за това ...по точно преброяване от това няма ....
Колкото и да те е яд ...това е ситуацията в тези раиони 90% са Руснаци и си искат в родината ....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Обозреватель: Лидерите на Донецката народна република обещаха присъединяване към Русия
31 Май 2014 | 21:33 | Агенция "Фокус"
Донецк. В Донецк на площад „Ленин” се проведе митинг на поддръжниците на Донецката народна република, предаде Обозреватель. По време на събитието лидерите на ДНР обещаха присъединяване към Русия и призоваха държавния глава Владимир Путин да изпрати миротворчески контингент на територията на областта.
Близо две хиляди души с руски знамена скандираха „Донбас-Русия!”.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Тежко е, да говориш на глухи, да казваш истината на слепи и да спориш с идиоти. Защо демократичния свят не реагира, военни стрелят по мирно население, училища и болници. Застрелват се невъоръжени хора, Има убити деца, ранени деца, бежанци жени и деца.
Питай ги всички чукундури по-долу и веднага ще ти кажат. Важното е на Русия да и е гадно и да умират руснаци. Е, мен не ме кефи да умират хора, ако ще и да са тарамбуки. Тези неща ме дразнят и затова влизам от време, на време за да напсувам някой самозабравил се трол. Човещина.
Тежко е, да говориш на глухи, да казваш истината на слепи и да спориш с идиоти. Защо демократичния свят не реагира, военни стрелят по мирно население, училища и болници. Застрелват се невъоръжени хора, Има убити деца, ранени деца, бежанци жени и деца.
Да бе???? Верно ли не си фен на САЩ???? И викаш САЩ можело, пък Русия не можело? Виждаш ли в какви взаимоизключващи се демократични помисли се вкарваш???
Искаш ли да ти смеля малко информация, белким ти влезе нещо в главата. ИСТИНАТА е, че Русия години наред дундурукаше Украйна с цел да си запази границите си, руското си население и да не и създават хохлите проблеми с тръбата. Е, Запада умело изсра 5 милиарда за мозъчни клизми и резултатите са на лице.
СЛОЖНО ЛИ Е? Схеми да ти нарисувам?
Значи и ти ще проумееш, че с гол гъз таралежи не се ловят. Светът е устроен пазарно мноооого преди появата на Русия, бивша България. Ако някой е неадекватен на пазарните правила, в случая Русия с циганските си номера с цените на газа, пазара го изхвърля. Срещу парите не се рита. В случая дори нямат и основание за някакви претенции в ЧУЖДА СТРАНА. Остави тази тъпотия с дундуркането, никой не "дундурка" ей така без нищо. И на това ако трябва да се учим, предпочитам да правя друго в събота вечер...
Аз няма да извъртам - имат вина. Всеки си гледа интереса. Доколко ще му позволят, това е друг въпрос. Естествено, че украинците сами ще решават съдбата си. Всички досегашни планове за Украйна са извън контрола на съставителите им. Реакцията на руснаците винаги е ясна, тя е първична и непремерена. Руснака е инвалид в дипломацията, понеже "самая магучая" би трябвало да всява страх и без необходимост от някаква си там дипломация. За това сега положението е осрано, без надежда за почистване. А твоят отговор е неприемлив и противоречив, благодаря за което, друго не очаквах. Не очаквах да се спомене износ на диверсанти, износ на оръжие, информационна война с целия свят, изнудване за цени на ресурси, заплахи, тормоз и стрелби. Да, знам, че веднага ще напишеш същото и за САЩ, но не ми пука, не съм им фен. Тъпото от цялата работа е, че вече месеци никой от вас тук феновете на Русия, веднъж не си призна за вредоносното и участие в кризата.
Да бе???? Верно ли не си фен на САЩ???? И викаш САЩ можело, пък Русия не можело? Виждаш ли в какви взаимоизключващи се демократични помисли се вкарваш???
Искаш ли да ти смеля малко информация, белким ти влезе нещо в главата. ИСТИНАТА е, че Русия години наред дундурукаше Украйна с цел да запази границите си, руското си население и да не и създават хохлите проблеми с тръбата. Е, Запада умело изсра 5 милиарда за мозъчни клизми и резултатите са на лице.
Коментар