If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както и да го смяташ историята на Русия започва втората половина на 16 век....
И преди съм го казвал - най-големият враг на БГ Империя е т.нар. Русия.
П.П. Нормало е за пинчери, които си ги учил да четат и пишат и да им дадеш вяра - после да те лаят.
Противоречи на "измисляшката" им идеология за Трети Рим и Православие. Тоест всички преди тях са им кръвни врагове и ще гледат да ги затрият.
--------------------------------------------------------------------
Ако го питаш момчето Форчо защо няма руска църква в Константинопол или защо Ванчо Грозни се титулува Цар на Българи и руси ...
руси в края и той не може да ти каже
Та, още от Ванката Грозника политиката на Русия спрямо БГ Империя е ясна - клане, прекръстване и геноцид.
Е ти си специалист по ДЕЗА, аз нищо не съм казал... Можеш да обясниш технологично, КАК се прави
Аааа, моля ти се, съчиненията по картинка, са си руски патент...
Даже ми се е запечатало в съзнанието едно време по руски език за трети клас имаше едно такова упражнение - преразказ по картината "Альонушка" на Репин....
Само дето руската пропаганда там си е останала - руски език за трети клас...
Както и да го смяташ, ако не бе Русия, +500-годишното лапане на рязани турски пишки в БГ щеше да продължава и досега!
Ако не беше обективният факт на съвпадане на определени руски външнополитически интереси с българския национален интерес, нямаше как да се случи освобождението...
Всякакво допълнително емоционално натоварване на този факт е неоправдано и което е по-важно определено противопоказно в много от последвалите исторически моменти, включително днес...
Какви са доходите на китайците там не знаеш, просто предполагаш че са далеч по ниски.Русия е много изостанала държава в сравнение с Китай вече, разликата е десетилетия ако руснаците тръгнат да я топят..но те се развиват на спецназ и бандитизъм така че това няма изгледи да стане.
Коментар