IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Дай подробности за употребата на ГРАД от опълченците, инфо, източник, автор, автор на снимките
    Нали можеш да четеш, долу съм дал линк...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      А иначе ето ти:
      Дай подробности за употребата на ГРАД от опълченците, инфо, източник, автор, автор на снимките

Коментар

Ти как мислиш, за ли съм или против?....
        Ако знаех нямаше да те питам. Затова питам още веднъж... ти за или против си?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А иначе ето ти:

Видео 2004 года из Ирака представили как актуальные события под Славянском

Сравнявай: https://www.youtube.com/watch?v=HtOAWlkuheI
          и
          https://www.youtube.com/watch?v=qxfPCPA2d60

В Сети активно распространяется видео, на котором якобы украинская армия обстреливает село Семеновку под городом Славянском Донецкой области зажигательными снарядами.

«Они взрывались на небольшой высоте, разделяясь на несколько горящих частей. В результате в деревне возникло несколько пожаров. Предположительно военные использовали так называемые «фосфорные бомбы». Их применение в черте населенных пунктов запрещено рядом международных соглашений», — написал пользователь Youtube, разместивший этот видеоролик.

Однако это видео было снято не в июне 2014 года под украинским Славянском, а в ноябре 2004 года в Ираке.

На видео снято бомбардирование американскими снарядами во время второй битвы за Фаллуджу (8-20 ноября 2004 года) операции «Ярость призрака». Данная операция была призвана остановить эскалацию насилия в Ираке и обеспечить проведение президентских выборов 25 января 2005 года.

Первоначально американское командование заявляло, что просто были неправильно применены фосфорные осветительные бомбы и называло все сообщения о жертвах «распространённым мифом». Но позже под давлением журналистов, которые продемонстрировали фотографии детей и взрослых с ожогами характерными для белого фосфора представитель Пентагона подполковник Барри Винэбл (Barry Venable) признал, что американская армия целенаправленно применяла белый фосфор против «вооружённого врага».

http://www.stopfake.org/video-2004-g...d-slavyanskom/

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            предлагам да те направят модератор или пък нивото на участниците е прекалено ниско за теб... или пък държиш сметка на форумците

Не, мерси, просто си коментирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Въпросът ми е не е дали е вярно или не е вярно, въпросът ми е дали ти по принцип си за или си против използването на това бойно отровно вещество, което е забранено от ООН?
              Ти как мислиш, за ли съм или против?

Също така съм против пропагандата на товарищ царь....

Коментар

Нещо различно от финансирани от кремълското джудже...
                Въпросът ми е не е дали е вярно или не е вярно, въпросът ми е дали ти по принцип си за или си против използването на това бойно отровно вещество, което е забранено от ООН?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  Темата отново се разводнява и отива на лични напаТки... Иначе, ако трябва да сме сериозни, досега няма данни за пленени от опълчението БМ-21, а още по-малко за използването им. В Славянск мисля, че имаха една Нона на БМД, ама не се ползва активно, че са и изчерпали ресурса на шасито...
                  предлагам да те направят модератор или пък нивото на участниците е прекалено ниско за теб... или пък държиш сметка на форумците

Коментар

• Блистательный Стрелков расставляет все точки над Ё. Всем читать!
                    http://topwar.ru/51134-blistatelnyy-...em-chitat.html
                    блиндирани врати, монтаж врати

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Браво Трейдър!
                      Ти май наистина си инженер. Вече забелязвам 3-4 твои поста, които са съвсем смислени. Въпреки че формулировката ти за загубата на енергия не е съвсем точна, то е близка до истината. Махни термина "дебит на тръбата" и сложи сечение и хидродинамично съпротивление ...
                      Толкова много приказки разменихте за едно просто уравнение

Коментар

• Темата отново се разводнява и отива на лични напаТки... Иначе, ако трябва да сме сериозни, досега няма данни за пленени от опълчението БМ-21, а още по-малко за използването им. В Славянск мисля, че имаха една Нона на БМД, ама не се ползва активно, че са и изчерпали ресурса на шасито...

Коментар

Защо терористите на кремълския джобен фюрер използват Град срещу цивилни цели????
                          Защо цръкаш, дай автор на текста и снимките, които ти служат за основание да пръцкаш

Коментар

Дай пример за такъв...
                            Нещо различно от финансирани от кремълското джудже...

Коментар

Дай потвърждение от независим източник...
                              Дай пример за такъв...

Коментар

кандидкова, защо мълчиш като мишка? Ти за или против използването си на бял фосфор от Киевската хунта във войната и срещу жителите на Новорусия?
                                Дай потвърждение от независим източник...

Коментар

Working...
                                X