Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЗа последно - не ги наричаме ние братя, а вие. И не ми трябват символични цени, просто конкурентни, а не едни подлоги да ни убеждават че газ само в Русия имало и тръби само оттам можело да идват.
И надупването очевидно е ваш специалитет. Не съм забелязал някой друг да се е кланял безкритично на някой лидер в тоя форум, както вие на Путин.
Пък за надупването Ви към Обонго на теб и себеподобните ти чич и не говори ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЩе има и той започна !!! Останалото си го чул от баба и мама,ама те пък не са в днешното време,още живеят с татоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМного ме кефи представата на Синия талибан за честните взаимоотношения между България и Русия. Общо взето тя се свежда до следното:
Руснаците ни продават сурвините и енергията си на символични цени, даже ако може и без пари , и съответно купуват всичките ни боклуци които не можем да продадем по другите пазари. Същевременно обаче БГ се е надупила любвеовилно на запад и се зъби на Русия всеки път като някои в САЩ или Брюксел ни щракне с пръсти...........
Е па такъв филм няма и няма да има ......
И надупването очевидно е ваш специалитет. Не съм забелязал някой друг да се е кланял безкритично на някой лидер в тоя форум, както вие на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ аз мисля че по скоро Треидърчето е право , как ракета без радиоприемник бе, нали пилота на ракетата трябва да слуша по радиото последните фолк хитове докато я кара:
Счети,голям смях си !
Добре,че не пиша за сметките ти.
Не се меси в технологий за които нямаш представа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДругарю демократ да допринесеш малко за темата пък тогаз да пишеш оценки
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМного ме кефи представата на Синия талибан за честните взаимоотношения между България и Русия. Общо взето тя се свежда до следното:
Руснаците ни продават сурвините и енергията си на символични цени, даже ако може и без пари , и съответно купуват всичките ни боклуци които не можем да продадем по другите пазари. Същевременно обаче БГ се е надупила любвеовилно на запад и се зъби на Русия всеки път като някои в САЩ или Брюксел ни щракне с пръсти...........
Е па такъв филм няма и няма да има ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХехе,не е радиоприемник,но могат да разпознават чужд-свойНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво "братски" цени искаш бе натовец?
Та ти си враг! От къде-на къде руснаците да ти дават суровини на "братски" цени?
Пак не разбрах с каква цел Русия би окупирала България?
Това е идиотизъм.
Русия иска да продава скъп газ и скъпи горива на България, за да имат руснаците пари да идват и да гуляят по нашето Черноморие.
Е па такъв филм няма и няма да има ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗададох конкретен въпрос. Получих задоволителни отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАко добавиш че много отдавна стрелите са снабдени с радиоприемник който да приема сигнал от самолетите които разпознава като свои и сигнала забранява изтрелването на ракетата..то трябва украинците да са били много гламави да си свалят самолет сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова нещо в "Блиц" е пълна глупост.
С ракети с топлинни глави, като Стрела 2м каквито вероятно използват опълченците, се стреля по догонващ курс. Ракетата се насочва по топлината от соплото на двигателя. Тъй като скоростта на ракетата превъзхожда многократно скоростта на самолета, тя го удря в двигателя и го взривява.
Изключено е украинците да стрелят по собствения си самолет.
Гигов,много търпях тъпотията ти,писна ми !
Стрелата,никога не се пуска в догон,това е много крайно за нея.Силата на Стрелата е в прихващането не в догона.Моля ви,не пишете неща които не знаете,не разбирате и т.н.
Не бъркай скороста на ракетата и скороста на самолета,те нямат нищо общо,ракетата е с много малък тайминг на съществуване !
Никой не може да стреля с нея,ако не знае поне някой нейни характеристики,не се лъжете !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Голяма глупост си написал. Не го очаквах от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеТия 2.5 милиона пенсионери и още толкова шапкари и други такива паразити ги храним ние, не руснаците. Тук и сега, и не с бизнес с руснаците, онези ни продават само суровини на "братски цени".
Та ти си враг! От къде-на къде руснаците да ти дават суровини на "братски" цени?
Пак не разбрах с каква цел Русия би окупирала България?
Това е идиотизъм.
Русия иска да продава скъп газ и скъпи горива на България, за да имат руснаците пари да идват и да гуляят по нашето Черноморие.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
На Полираните демократични мозъци, препоръчвам!
Воскресный вечер с Владимиром Соловьевым
http://live.russia.tv/index/index/channel_id/1
Коментар
Коментар