IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кризата в Украйна и сляпото послушание към САЩ носи само вреди за България.

Ще заобиколи ли "Южен поток" България?
    Маршрутът на газопровода в крайна сметка може да се окаже Турция – Гърция – Италия – Австрия, пише руското издание „Взгляд“

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...gariia,178324/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      С 20 души НСО покрай него ли?

Тц .. не съм във форма вече. По-рано нямаше да има проблем
      Без охрана.

Коментар

• Фалц,

четеш ли разликата във военните доктрини, за която ти казвах - па, ти не си ги чел даже.
        ------------------------------

Чиляк казва, ако забележим и ако докажем - тогава ще последва незабавен удар от наша страна.
        ------------------------------

Чакткаш ли разликата, за която ти казах да се ограмотиш?

НАТО никога не напада първа, за разлика от алчното Джудже. Ха, сега си търси и военната доктрина на Русия да си я четеш

Коментар

• Е, четете си Ди Велт

Русия води хибридна война

Сек. че го търсих на БГ език досега:

http://clubz.bg/7230-gen_brijdlav_ru...eni_chovecheta
          --------------------------------------------

П.П. Поправка от мен - не Русия, а алчното Джудже - другото е вярно.

Интервюто е с действащ генерал, а не с пенсиониран тиловак от Шумен, дето е виждал война по филмите само - та чиляк ги казва нещата директ.
          --------------------------------------------
          Цитат:

На военен жаргон се казва DIME – Diplomacy, Information, Military, Economy (дипломация, информация, военна сила и икономика)
          -----------

Искам ясно да напомня – ако НАТО забележи чужди сили да проникват на нейна територия и ако докажем, че подобен ход е агресия, тогава влиза в сила чл. 5 – нападната е една страна членка на пакта. Това означава военен отговор на действията на агресора. Ето защо трябва да изграждаме вътрешната национална способност за идентифициране на подобно поведение.”

Същевременно ген. Брийдлав смята за недопустимо, че за последните 5 години Русия е увеличила с 50 на сто военните си разходи, докато натовските държави са ги съкратили средно с 20 на сто.
          -------------------------------------------------------------------

Тия неща в ТИМ-аджийската медия Инвестор няма да ви ги пуснат за сричане. Нали са отдел 6 на ДС.
          Last edited by marandi; 19.08.2014, 07:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            А можеш ли да биеш Бойко Борисов?
            С 20 души НСО покрай него ли?

Тц .. не съм във форма вече. По-рано нямаше да има проблем

Коментар

Ако са толкова тъпи родните - аз ще им сваля цената поне 3 пъти по Юж. пАток и после разликата да я дарят за децата и старците.

Само да ми покрият разходите и консумативите дет' ще навъртя - няма да са много ( тел,нет, хартии ) 500-1000 кинта най-много.
              А можеш ли да биеш Бойко Борисов?

Коментар

• Ако са толкова тъпи родните - аз ще им сваля цената поне 3 пъти по Юж. пАток и после разликата да я дарят за децата и старците.

Само да ми покрият разходите и консумативите дет' ще навъртя - няма да са много ( тел,нет, хартии ) 500-1000 кинта най-много.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  тунелът е хубава работа

Ама що Меркел затвори ядрените централи ... и продължи да увеличава 'потоците' на предшественика си
                  Тя ги е затворила ама друг път.И Швейцарските и Френските си бичат та пушек дигат

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    И аз съм българче, е и? Меркел пък е оси, екс-комунистче.
                    Меркел не може да си позволи лукса реваншизъм. Инак ще и се наложи политическо харакири в рамките на 2 седмици, тук за да си политик се иска морал - а той е крехък. Тя вече има веднъж обица на ухото с едни полицейски произволи почти в стил БГ Парламент, но се откопчи на цената само на един Бундесланд при следващото гласуване - шибнаха и тотален игнор и на нея, и на партията и...
                    Нека си спомним как се гътна президента Вулф - нищо че после се оказа невинен след дългото разследване...

В БГ политиците (и не само те) хал хабер си нямат от конкуренция - просто не биха оцелели дори и няколко дни навън.
                    Имам представа от видове/стилове на управление, понеже съм обучаван с години точно от немска школа, когато мениджираш.

За да ти е по-лесно да ме разбереш - това се води демократичен стил там, а тук къпят на авторитарни като Джуджето Хаяско.

Е, затова храцат като побъркани наред, щото си "различен". В същото време парадокс е, че БГ-ейците са индивидуалисти - те много трудно могат да работят в екип.

Не защото не могат, а защото така са ги промивали 70 години - че не могат.

Моето поколение и следващото като измре - ще се оправят нещата, понеже тотално им е сбъркан чип-а в момента, но не ми се занимава с глупости и да ме ръфат разни примати по цял ден.

П.П. Ти отговор видя ли на елементарния ми въпрос - защо неква тръба 5.50м ще струва 17 милки/километър? Дадох и сравения - че това отговаря на 10 летов асфалтов път, какъвто няма в БГ в момента? Или тунел под Шипка, или още един мост на Дунав?

Нямаше отговор, а се почна, ама вие защо биете негрите

А, това горните примери са за много по-сложни инжернерни съоръжения като проектиране и изграждане. Но вече нямате и инженери - само комисионери.
                    Last edited by marandi; 19.08.2014, 06:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                      Много си зле, ако си мислиш, че на някой му дреме за тебе. Не знам за "модерастите", но ти скоро ще лапаш разни цигански работи.

Отпуши ли си добре ушите, РИБО?

Вече ти предложих на лични да уредим въпроса още тази вечер. Помисли си добре. На всеки се е случвало да сгреши или да попадне на кофти хора. Все още има време да оправиш нещата.
                      Ми добре, очаквам ти да платиш сметката и лично да ми се извиниш. В британски пъб на немска територия, няма да се хабя специално заради келешлъка ти да бия път до София сега

Коментар

Няма да те разбере, защото е българка - иди й обяснявай защо Дебелата Меркел направи коалиция и се разбираха над 3 месеца по приоритети кои са. При условие, че си спечели изборите безапелационно и можеше да хукне към реваншизъм ( ако е българче ).

Тук са свикнали на мерене на пишки и че всеки се оправял сам, както можел.

Виждаме как се оправят - никак. Те не търпят чуждо мнение и почват да бълват ла*на веднага насреща
                        И аз съм българче, е и? Меркел пък е оси, екс-комунистче.
                        Меркел не може да си позволи лукса реваншизъм. Инак ще и се наложи политическо харакири в рамките на 2 седмици, тук за да си политик се иска морал - а той е крехък. Тя вече има веднъж обица на ухото с едни полицейски произволи почти в стил БГ Парламент, но се откопчи на цената само на един Бундесланд при следващото гласуване - шибнаха и тотален игнор и на нея, и на партията и...
                        Нека си спомним как се гътна президента Вулф - нищо че после се оказа невинен след дългото разследване...

В БГ политиците (и не само те) хал хабер си нямат от конкуренция - просто не биха оцелели дори и няколко дни навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                          Щото не го решава тя - затова. Вече беше само въпрос на време, ама овце по българския модел не можете да схванете принципите на демокрацията.
                          Няма да те разбере, защото е българка - иди й обяснявай защо Дебелата Меркел направи коалиция и се разбираха над 3 месеца по приоритети кои са. При условие, че си спечели изборите безапелационно и можеше да хукне към реваншизъм ( ако е българче ).

Тук са свикнали на мерене на пишки и че всеки се оправял сам, както можел.

Виждаме как се оправят - никак. Те не търпят чуждо мнение и почват да бълват ла*на веднага насреща

Коментар

• Ще перифразирам

Когато Можеш - Отговаряш,
                            когато Не можеш - Офлянкваш ....демек, търсиш причини, за да не отговориш
                            Лека нощ, дружки ))

Коментар

тунелът е хубава работа

Ама що Меркел затвори ядрените централи ... и продължи да увеличава 'потоците' на предшественика си
                              Щото не го решава тя - затова. Вече беше само въпрос на време, ама овце по българския модел не можете да схванете принципите на демокрацията.

Коментар

тунелът е хубава работа

Ти си гледай твоя джоб, че после ще ревнеш, ама защо застраховката за колата ми скочи, защо имотния данък и такса смет, защо ми вдигат социалните удръжки па насреща - дръжки. Що имам "детски" от 18 евро/месечно и сие. Защо ходя в болница и си доплащам кто побъркана за всичко и сие ....

И т.н. ( заради пАтока, бря как заради кое )

П.П. Дебелата Меркел не я мисли. Кеф й през Испания с втечнен газ, кеф й през Франция, кеф й поляците дънят за шистов газ и ако текне могат и оттам. В краен случай ще боцнат Набуко от Иран и толкоз.

Гледай себе си, ами не умувай.

И ти ли вече мислено харчиш обещаните комишъни?

Ма, аз мога да ти обещая тройно повече, щот' не мисля да ти ги дам, както и Джуджето няма да ви ги даде.
                                Last edited by marandi; 19.08.2014, 05:16.

Коментар

Working...
                                X