Може ли да има златна рубла? Може, но какво ще струва тя! http://newsline.bg/read_more.php?post=1282
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от confidence trickster Разгледай мнениеМисля, че ще е интересно да съпоставим мненията и разсъжденията на руснаци, подкрепящи Путин, изказани в руски форуми и Фейсбук с тези на българските му поддръжници пишещи тук.
1. Всички те подкрепят външната политика на Путин, но са недоволни от вътрешната му политика.
2. Убедени са, че ако не бяха събитията в Украйна, Майдан щеше да има в Русия.
3. Не желаят никаква друга намеса в Украйна освен приемане на бежанци от там, Източна Украйна не е Крим. Обвиняват Путин, че е дал фалшиви надежди на „опълченците”.
4. Страхуват се, че ако се стигне до военен конфликт в Украйна ще ги посрещне не украинската армия, а силите на НАТО.
5. В последно време темата почти не се коментира и повечето се обединяват около мнението, че има много по-важни проблеми, а кризата в Украйна е начин за отвличане на вниманието от тях.
Повтарям, че това са мненията на твърдите поддръжници на Путин. Освен тях има и несъгласни с него от дясно и от ляво. Мненията на „десните” са подобни на тези от този форум, но те не пишат много (може би не смеят или пък не им пука много за събитията в Украйна). „Левите” обаче изразяват пълно несъгласие с политиката на Путин и открито го обявяват за продажник и марионетка на запада.) а беше време когато инвестора беше форум и се обсъждах акции, сега само платени драскачи. Не ми пука нито за Путин нито за Обонго. Мен ме вълнува БЪЛГАРИЯ.
Коментар
-
Мисля, че ще е интересно да съпоставим мненията и разсъжденията на руснаци, подкрепящи Путин, изказани в руски форуми и Фейсбук с тези на българските му поддръжници пишещи тук.
1. Всички те подкрепят външната политика на Путин, но са недоволни от вътрешната му политика.
2. Убедени са, че ако не бяха събитията в Украйна, Майдан щеше да има в Русия.
3. Не желаят никаква друга намеса в Украйна освен приемане на бежанци от там, Източна Украйна не е Крим. Обвиняват Путин, че е дал фалшиви надежди на „опълченците”.
4. Страхуват се, че ако се стигне до военен конфликт в Украйна ще ги посрещне не украинската армия, а силите на НАТО.
5. В последно време темата почти не се коментира и повечето се обединяват около мнението, че има много по-важни проблеми, а кризата в Украйна е начин за отвличане на вниманието от тях.
Повтарям, че това са мненията на твърдите поддръжници на Путин. Освен тях има и несъгласни с него от дясно и от ляво. Мненията на „десните” са подобни на тези от този форум, но те не пишат много (може би не смеят или пък не им пука много за събитията в Украйна). „Левите” обаче изразяват пълно несъгласие с политиката на Путин и открито го обявяват за продажник и марионетка на запада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНяма, на никой не му дреме за Украйна, а и Европа ще си кротува,разбраха че е най-добре за тях. Справка Меркел- санкции не се предвиждат.
п.п. За по-тъп от украинския народ не се сещам.
в Донецк и Луганск ще докара пазарите до инфаркт,но ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко е вярно написаното пазарите в понеделник ще стартират с масови разпродажби.
п.п. За по-тъп от украинския народ не се сещам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеhttp://www.vesti.ru/doc.html?id=1916134
Явно руската армия вече е поела бойните действия във Украйна.
Иначе няма как от напълно обркъжени, да направят мощна контра-атака че даже и да обкръжат украинската армия...
тия путинисти нямат спиране - ще избият ако трябва милиони християни и славяни, само и само да разширят територията си. Сталин би се гордял с наследника си
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам какво правят но виж тези какво правят http://infobalkani.wordpress.com/201...2%D0%B8%D0%BD/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеhttp://inforesist.org/snimki-iz-kosm...medium=twitter
Гледам Русия направо ги е освободила украинците - в класически съветски стилОсвободила от имуществото им... имах предвид
"армия ДНР" спокойно може да се нарича и руската армия, все пак по подобие на крим "Украйна е наша, руска" хахахаха! Русия в 21 век - същата както и в 19-ти, направо машина на времето са изобретили. Как да го спрат.
Коментар
-
http://inforesist.org/snimki-iz-kosm...medium=twitter
Гледам Русия направо ги е освободила украинците - в класически съветски стилОсвободила от имуществото им... имах предвид
"армия ДНР" спокойно може да се нарича и руската армия, все пак по подобие на крим "Украйна е наша, руска" хахахаха! Русия в 21 век - същата както и в 19-ти, направо машина на времето са изобретили. Как да го спрат.
Коментар
-
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1916134
Явно руската армия вече е поела бойните действия във Украйна.
Иначе няма как от напълно обркъжени, да направят мощна контра-атака че даже и да обкръжат украинската армия...
тия путинисти нямат спиране - ще избият ако трябва милиони християни и славяни, само и само да разширят територията си. Сталин би се гордял с наследника си
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеДруги ценности ли, ахахах Това си е ваш грях, които ще трябва ние да плащаме.
КАКВИ ЦЕННОСТИ ИЗПОВЯДВАТ В МОСКВА И РУСИЯ ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ.???
Ти какъв си православен християнин или не можеш и тази разлика да направиш вече поради явно представа за ценности. Айде с тия си продажни и почти малоумни мисли някъде другаде в друга страна да говорите така.Тука сте прекалено смешни..
http://glasove.com/skandalut/41039-u...rmiq-v-lugansk
http://glasove.com/politika/41054-bo...vro-za-armiqta
Това ли е демокрацията която искаш???????
Не говори за ценности и християнство, просто коментирай снимките и отговори на въпроса това ли е демокрацията която искаш?
https://sites.google.com/site/sajttn...icnata-dzungla това е дълго за четене, но просто погледни снимката и коментараLast edited by v_tin; 24.08.2014, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАз не знам да се смея ли или да плача четейки думите ти. Все пак глупостта е дар божи, но ми се струва че ти прекаляваш с него.
Да се върна на предния ти пост- в Бг били изостанали, нямали развита промишленост и каквото каже русия това става
За изостанали са да благодарение на такива като теб и джуджака от лясковец или търново. Вашето се нарича чуждопоклонничество- възвхваляваш чужди ценности, забравяйки своите.
ОПтносно промишлеността- никой не пречи на никой от уса, русия, нигерия, китай да дойде и да инвестира в Бг. Проблемът е че не идват.Или ако дойдат се хващат за главата и си заминават благодарение на демокрацията от западен тип.
Дали става каквото каже русия- пресен пример- дойдоха 3 преторианци, най вероятно с написано слово на Орешарски, той го прочете и това е . Новият червен лидер на тартията се разходи до демокрацията, и съзря новия американски реактор на цена колкото 2 руски
Статията- копи пейст
"След което обаче "Боинг 777", изпълняващ полет MH17 на малайзийските авиолинии, бе свален, и то, както мнозина предполагат, от произведена в Русия зенитна ракета, като загинаха всички 298 души на борда"
Ако аз се убода с нож произведен в уса значи ли че някой ми е виновен от уса???
" Редица неевропейски държави пък бяха разтревожени от сгромолясването на украинския лидер Виктор Янукович под напора на уличните демонстрации в Киев. Особено тревожен за тях бе фактът, че САЩ и ЕС не изпитаха никакви угризения да подкрепят масовите протести срещу демократично избрания лидер. Идеята, че западни правителства дестабилизират и свалят несътрудничещо с тях правителство, е за тези държави реминисценция от колониалното минало."
Самият автор го казва че западни правитества подкрепят терористични действия, когато им е удобно/ ръководителя не сътрудничи с тях/
Още нужно ли е да се говори/пише или това стига
"Но основната причина поради която международната общност се обърна срещу Русия след свалянето на самолета, е, че Русия, която някога се възприемаше като защитник на глобалната стабилност срещу явно дестабилизиращи намеси на Запада, сега се възприема като един от главните спонсори на глобална нестабилност."
отново авторът казва " явно дестабилизиращи намеси на запада" - аз какво да кажа. А относно това че русия вкарва войски и оръжие- аз съм в германия и тук по тв не са показали такова нещо. Разбира се ти може да вярваш на онази шматка Псаки, за която каквото се напише в соц медии е вярно- дали беше вярно за колоната руски войски 12-15 машини, които киев унищожи??? Вярваш ли на това??
КАКВИ ЦЕННОСТИ ИЗПОВЯДВАТ В МОСКВА И РУСИЯ ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ.???
ОЛИГАРХИЧНИ ИЛИ НАРОДНОСТНИ.... ХАХАХАХА
КАКВИ ПРАВА ИМАТ ЧОВЕШКИ, СЛЕД КАТО ПУТИН ГОНИ И ПРАВОЗАЩИТНИЦИТЕ ОТ ТАМ???
Осен Европейските ценности, които са на база християнските, ТИ чувал ли си за други или викаш тия на Путин са по християнски.....
Ти какъв си православен християнин или не можеш и тази разлика да направиш вече поради явно представа за ценности. Айде с тия си продажни и почти малоумни мисли някъде другаде в друга страна да говорите така.Тука сте прекалено смешни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTradeАми напиши да се посмеем малко. Толкова сте ограничени, че нямате и елементарна култура или възпитание, какво да говорим какво ще кажете.Няма смисъл... така е.
А ти да не си другия още по тъп ник на Пешо.
Късметът изневери на Путин
Да се върна на предния ти пост- в Бг били изостанали, нямали развита промишленост и каквото каже русия това става
За изостанали са да благодарение на такива като теб и джуджака от лясковец или търново. Вашето се нарича чуждопоклонничество- възвхваляваш чужди ценности, забравяйки своите.
ОПтносно промишлеността- никой не пречи на никой от уса, русия, нигерия, китай да дойде и да инвестира в Бг. Проблемът е че не идват.Или ако дойдат се хващат за главата и си заминават благодарение на демокрацията от западен тип.
Дали става каквото каже русия- пресен пример- дойдоха 3 преторианци, най вероятно с написано слово на Орешарски, той го прочете и това е . Новият червен лидер на тартията се разходи до демокрацията, и съзря новия американски реактор на цена колкото 2 руски
Статията- копи пейст
"След което обаче "Боинг 777", изпълняващ полет MH17 на малайзийските авиолинии, бе свален, и то, както мнозина предполагат, от произведена в Русия зенитна ракета, като загинаха всички 298 души на борда"
Ако аз се убода с нож произведен в уса значи ли че някой ми е виновен от уса???
" Редица неевропейски държави пък бяха разтревожени от сгромолясването на украинския лидер Виктор Янукович под напора на уличните демонстрации в Киев. Особено тревожен за тях бе фактът, че САЩ и ЕС не изпитаха никакви угризения да подкрепят масовите протести срещу демократично избрания лидер. Идеята, че западни правителства дестабилизират и свалят несътрудничещо с тях правителство, е за тези държави реминисценция от колониалното минало."
Самият автор го казва че западни правитества подкрепят терористични действия, когато им е удобно/ ръководителя не сътрудничи с тях/
Още нужно ли е да се говори/пише или това стига
"Но основната причина поради която международната общност се обърна срещу Русия след свалянето на самолета, е, че Русия, която някога се възприемаше като защитник на глобалната стабилност срещу явно дестабилизиращи намеси на Запада, сега се възприема като един от главните спонсори на глобална нестабилност."
отново авторът казва " явно дестабилизиращи намеси на запада" - аз какво да кажа. А относно това че русия вкарва войски и оръжие- аз съм в германия и тук по тв не са показали такова нещо. Разбира се ти може да вярваш на онази шматка Псаки, за която каквото се напише в соц медии е вярно- дали беше вярно за колоната руски войски 12-15 машини, които киев унищожи??? Вярваш ли на това??
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowИ правилно. С ненормалника няма какво да се занимаваш.
Щял ден ще дрънка като латерна за "мислене", "развитие" и прочее неща, които му липсват.
не само сте неразвити и малоумни, ами ви и трябва и вече лечение. Освен това не се знае до кога ще продължаваме да търпим, този вашите продажни мислене и възгледи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе това американските ястреби не го крият!
Те, Мадлин Олбрайт, Хенри Кисинджър и доста други, открито си признават, че целта на американската политика е да раздробят Русия на много части, САЩ да прилапат Сибир, Япония да вземе Приморския край и така...
Богатствата на Русия ги блазнят..... богатствата. За да може американските отрепки да господстват над Света.
Пък Владимир Путин май не бил съгласен, та обединил около това несъгласие целия руски народ. И затуй го мразят и го оплюват троловете. Каква демокрация... ПАРИ! ВЛАСТ! НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ НАС СВЕТА! Това е което иска САЩ.
И как така си запомнил всичко точно от думите му.
Терористи сте и ВИЕ щом поддържате терористи да грабят други територии и да свалят граждански полети с по 300 човека, щом това премълчавате и защитавате, значи ВИЕ НЕ СТЕ САМО ПРОДАЖНИЦИ, А И ТЕРОРИСТИ, А С ТЕРОРИСТИ НИКОИ НЕ ПРЕГОВАРЯ...
НАРОДА НА РУСИЯ ЛИ ОБЕДИНИЛ. ХАХАХА ПРОЧЕТИ ЗАЩО МУ СВЪРШИ КЪСМЕТА... КОЙ Е НАРОДА НА РУСИЯ, ТОЯ ДЕТО СТАЛИН, ГО ПРОМИЛ ОТ БУЛГАР ДА СЕ КАЗВА РУСНАК ЛИ???? УЖАС..БОЛНИ СТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ВСИЧКИ С ТАКОВА МИСЛЕНЕ... ВЕЧЕ ПРЕЧИТЕ И НА РАЗВИТИЕТО НИ...!!!!
Коментар
Коментар